Skip to content

Yogatur / yogareise til Kroatia, 4.-11.juni 2024

Velkommen til en ukestur til vakre Kroatia med tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel

Datoer:
4.-11.juni 2024 -
8 dager

z-yinyoga-Maria-AndersenVelkommen til en unik yogatur til vakre Kroatia, med tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Bli med til vakre Pelješac-halvøya i Kroatia og opplev fordypning, ro og ny inspirasjon i varme, energigivende omgivelser.  Yogatimene er inkludert i turprisen!  Denne turen passer for alle!

Yogalærer Maria Andersen er mediyoga og yinyoga lærer, Qigong har hun gjennom sin akupressør utdannelse og tar nå trening i YogaSomatics. Det blir klasser alle de yog og qigong former.
Dette er terapeutiske yogaformer som har fokus på pust og tilstedeværelse med vekt på forebygging og rehabilitering. Du vil også lære verktøy som du kan bruke i hverdagen for å få en bedre energiflyt og bli mer fleksibel i kroppen. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon.

I tillegg til morgen- og ettermiddagsyoga får du egen tid for en deilig avslapping, badin i have eller bassegn, spassere langs sjøkanten mm. Du kan også melde deg på ekstra båttur eller bli med på sightseeing tur til nabobyen Krocula.

Pris: 14 990,- inkluderer flybilett Oslo-Dubrovnik-Oslo, transfer til/fra flyplassen, guided tur til Stone (kroatisk "kinesisk mur") m/ lunsj, 4 frokoster+ 4 middager og boende på et dobbeltrom
(tillegg for enkeltrom )

BESTILLING av turen gjør du direkte på Peer Gynt Tours AS sine sider her
Her finner du også detaljer om turen.

SPØRSMÅL om turen kan rettes direkte til reisearransjor Peer Gynt på tel. (+47) 24 10 12 80 eller 815 00 335
Sprøsmål om yoga / qigong - kan sendes til Maria Andersen, på mediyoga.oslo@gmail.com

1-Yoga-Kroatia-Orebic-600x400Mediyoga – myke repetitative bevegelser, koordinasjon og pust (utviklet utfra kundaliniyoga i samarbeid med skolemedisin), forskjellige meditasjoner.

Yinyoga – øvelser gjøres i rolig tempo og stillinger holdes over lengre tid for å tøye dyp muskulatur, bindevev og ledd/leddbånd. Det er også lagt til dynamiske overganger fra stilling til stilling for å styrke kjernemuskulaturen.

YogaSomatics – intuitiv og eksperimenter yogapraksis, hvor du kan la bevegelsen kommer innenfra og ut. Avspenning, oppmerksom nærvær, pust og det som kjennes bra her og nå.

Qigong Ba Duan Jin - er 8 bevegelser som skaper energiflyt i kroppen for å bedre helse og velvære. Bevegelsene myker opp rygg, nakke, skuldre og kan virke balanserende på alle plan.

Yoga-Kroatia-Hotel-2-600x400Kursleder: Maria Andersen er MediYoga og YinYoga lærer, er nå på Yoga Somatics teacher training. Maria jobber som terapeut og er akupressør, stressterapeut, massasje- og bindevevsterapeut. På turen er det også mulig å bestille individuelle timer med f.eks. yogaterapi.

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt