Skip to content

Yogareise til Slovenia, 24.04-01.5.2021

24.april - 2.mai 2022, 8 dager

Luksus og yogaferie = sant! Pleie for kropp, sinn og sjel

z-yinyoga-Maria-Andersen

Bli med på yogareise til Portoroz på den slovenske riviera. Byen er en typisk badeby og resort på den korte men fine slovenske kysten. 

Vi bor på Grand Hotel Portorož (4* superior), som også har Terme & Wellness LifeClass Spa, med et kompleks av innendørs bassenger, og thermalbad. 
Velværesenteret har Ayurveda-, Thalasso- og Thai-spa tilbud, og det finnes også et bra fitness-rom med alt du trenger av apparater.

This image has an empty alt attribute; its file name is 6-Yoga_Terrasse2_600x400.jpg
Yogaterasse med utsikt over havet

Dette er en tur med fokus på DEG! Unn deg litt luksus med termal vann, SPA og selvfølgelig yoga 2 ganger daglig - morgen og kveld.  Yogatimene er inkludert i turprisen!  Yogatimene ledes av Maria Andersen som er erfaren kursholder i mediyoga og yinyoga, samt akupressør, stressterapeut, massasje- og bindevevsterapeut.

Yogalærer og reiseleder på turen er Maria Andersen - en av de første utdannete mediyoga terapeuter i Norge, yinyoga lærer, mindful yogalærer, Qigong har hun gjennom sin akupressør utdannelse og tar nå trening i YogaSomatics. Det blir klasser av alle de praksisformer.
Dette er terapeutiske yogaformer som har fokus på pust og tilstedeværelse med vekt på forebygging og rehabilitering. Du vil også lære verktøy som du kan bruke i hverdagen for å få en bedre energiflyt og bli mer fleksibel i kroppen. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon.

This image has an empty alt attribute; its file name is 5-Spa_pool_600x400.jpg
Termalbad

I tillegg til morgen- og ettermiddagsyoga får du egen tid for en deilig avslapping, bading i termalbad, eller i have, spassere langs sjøkanten mm. Du kan også melde deg på ekstra tur til pittoreske Piran eller velkjente Lubljana.

Pris: 14 590,- inkluderer:

This image has an empty alt attribute; its file name is bled_island_600x400.jpg
Bledsjøen
  • flytur Oslo-Venecia-Oslo,
  • transfer til/fra flyplassen,
  • utflukt med yoga på Bled-sjøen (til en pittoresk liten øy ) en lokal guide m/ lunsj,
  • 7 frokoster+ 7 middager
  • boende på et dobbeltrom i 4 stjerners superior hotel like ved standen
  • 2 yogaklasser daglig
  • inngang til Thermalbad og bassegn innendørs og utendørs

Tillegg:

This image has an empty alt attribute; its file name is e395d7a8_z.jpg

Enkeltrom:  Kr. 1.890 ,-
Rom med havsutsikt: Kr. 1.200,-
Utflukt til Ljubljana (Slovenias hovedstad, kjent for bl.an. sitt godt bevarte historiske bysentrum):  Kr. 950,-
Utflukt til Piran (middelalder by med venetiansk arkitektur): Kr. 590,-

BESTILLING av turen gjør du direkte på Peer Gynt Tours AS sine sider herHer finner du også detaljer om turen.

SPØRSMÅL om turen kan rettes direkte til reisearransjor Peer Gynt på tel. (+47) 24 10 12 80 eller 815 00 335

Spørsmål om yoga / qigong - kan sendes til Maria Andersen, på mediyoga.oslo@gmail.com.
Har du aldri vært på mine klasser - er du velkommen på dropin for å bli kjent med meg. Ta kontakt på mediyoga.oslo@gmail.com.

This image has an empty alt attribute; its file name is ljubljana_town_600x400.jpg
Lubljana

MediYoga – myke repetitative bevegelser, koordinasjon og pust (utviklet utfra kundaliniyoga i samarbeid med skolemedisin), forskjellige meditasjoner.

Yinyoga – øvelser gjøres i rolig tempo og stillinger holdes over lengre tid for å tøye dyp muskulatur, bindevev og ledd/leddbånd. Det er også lagt til dynamiske overganger fra stilling til stilling for å styrke kjernemuskulaturen.

YogaSomatics – intuitiv og eksperimenter yogapraksis, hvor du kan la bevegelsen kommer innenfra og ut. Avspenning, oppmerksom nærvær, pust og det som kjennes bra her og nå.

Qigong Ba Duan Jin - er 8 bevegelser som skaper energiflyt i kroppen for å bedre helse og velvære. Bevegelsene myker opp rygg, nakke, skuldre og kan virke balanserende på alle plan.

Kursleder: Maria Andersen er MediYoga og YinYoga lærer, er nå på Yoga Somatics teacher training. Maria jobber som terapeut og er akupressør, stressterapeut, massasje- og bindevevsterapeut. På turen er det også mulig å bestille individuelle timer med f.eks. yogaterapi.

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt