Skip to content

Yogasmykker

Håndlagede smykker - yogasmykker, chakrasmykker og andre unike smykke design

Oslo medisinsk yoga og mindfullness har også salgsutstilling av håndlagede smykker i våre lokaler. Alle unike og håndlagede. Mange av smykkene er inspirert av yoga, chakrateori og Østens filosofi både gjennom form, farge og materialer, med intensjon om å påvirke bevissthet og energibalanse på ulike helsefremmende måter.

Utstilling_yogasmykker
Vi arrangerer utsitiilinger med bl.an med avspennings live musikk, guidede meditasjoner mm.

Det er bare å komme innom eller ta kontakt for å avtale tid for møte. Etterhvert vil det også være mulighet til å handle disse smykkene på nettsiden vår og vi vil annonsere nye design på vår på facebook side.  Vi kommer også til å ha spesielle tilstelninger der vi presenterer nye design sammen med andre aktiviteter. Går du på kurs hos oss så stikk gjerne innom smykkeutsalget og vi vil hjelpe deg med å finne akkurat ditt smykke passende til din energi og uttrykk. Du kan også få laget et smykke i samarbeid med kunstneren - tilpasset dine ønsker.

Om smykkedesigneren:
2015-02-16-Eva Edwin, 100x150

Smykkene er tegnet og utviklet av Eva Edwin. Hun bor og har verksted på Vinderen i Oslo.  Ved  siden av å veilede sykepleiestudenter, undervise og praktisere i yoga og mindfullness, er kunst og visuelt uttrykk en stor lidenskap.

Smykkehåndverk er et spesielt interessefelt. Hun har gjennom flere år tilegnet seg kunnskap og ferdigheter innen ulike teknikker gjennom kurs både i Danmark og Norge, men er utover det selvlært. Hun har hatt flere utstillinger, for det meste tilknyttet det kunstnerdrevne galleriet "Kan-skje" i Oslo som nå dessverre er nedlagt.

Eva er inspirert av spenningsfeltet mellom ulike materialer og deres uttrykk. Hun eksperimenterer med ulike teknikker og kombinasjoner. Materialene er mange. Perler, keramikk/leire, glass, stein, gummi, sølvleire, sølv og andre typer metall er eksempler på noen.

I noen av hennes siste smykke design bruker Eva sin kunnskap fra yoga, chakra og Østens filosofi/symbolikk som inspirasjon og grunnlag for ideer. Innen disse tradisjonene har ulike typer sten, tre, metall og farger blitt brukt til helbredende og spirituelle formål. Gjennom valg av materialer, farger, form og/eller symbol som i følge denne filosofien kan virke gunstig på energibalanse, helse og livskvalitet, er intensjonen å skape smykker som, i tillegg til å fremheve din skjønnhet og ytre uttrykk, har en utforming som utfra yogateori kan virke positivt på din bevissthet, styrke din energibalanse, og fremme gode tanker og følelser.

Alle smykkene er håndlaget og derfor unike. Du kjenner selv hva som passer deg - og enda bedre - design kan tilpasses deg og dine ønsker!

Du kan se noen av smykkene på denne websiden: EdwinE`s verksted - men siden er gammel og ikke oppdatert. En ny webside er under utarbeidelse.

Du er velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende visning i våre lokaler i sentrum.

Det gjør du ved å kontakte Eva direkte på mail eller mobil:

Email: eva.edwin@gmail.com
Tlf 92 40 61 73 (helst SMS).

 

 

 

 

 

 

 

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt