Skip to content

Yogareise / yogatur til Marokko – januar 2019

Velkommen til en ukes yogatur til eksotiske Marocco
med egenpleie for kropp, sinn og sjel

I tillegg til 2 daglig yogaklasser like ved kysten, kan du oppleve eksotisk landsbymarked, møte soloppgang i Atlasfjellene med QiGong øvelser, smake og til å med lære å lage marokkansk mat, nyte hammam SPA og finne roen med bølgesskvulp og deilig sol midt på vinteren.

Datoer:
19.-26.januar 2019 -
 8 dager 

z-yinyoga-Maria-AndersenVelkommen til en unik yogatur til Marokko med egenpleie for kropp og sjel. Opplev ny inspirasjon, fordypning og ro i varme, energigivende omgivelser på Hotel Sol House Taghazout Bay som ligger 3 minutters gange fra stranda, har egen treningssenter, yogarom, og hammam spa. Yogatimene er inkludert i turprisen og ledes av Maria Andersen som er erfaren kursarransjør, terapeut og reiseleder.

Yogalærer Maria Andersen er mediyoga og yinyoga lærer, Qigong har hun gjennom sin akupressør utdannelse og tar nå trening i YogaSomatics. Det blir klasser alle de yoga og qigong former.
Dette er terapeutiske yogaformer som har fokus på pust og tilstedeværelse med vekt på forebygging og rehabilitering. Du vil også lære verktøy som du kan bruke i hverdagen for å få en bedre energiflyt og bli mer fleksibel i kroppen. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon.

Yogareise / yogatur til Marokko
Yogareise / yogatur til Marokko

Pris (8 dager): 12 090,- inkluderer 

  • Fly Oslo–Agadir t/r, transfers med buss iflg. turbeskrivelse, 
  • 7 overnattinger på 4*hotell (i dobbeltrom)
  • 7 frokoster og 7 middager
  • 2 yogaklasser daglig med erfaren yogalærer (morgen og kveld) inne eller ute på hotellet (yogarom inkl.yogamatter).
  • Sightseeing i Imouzzer (med berber landbymarked) og vakre Paradisdalen (engelsktalende guide og lunsj)
  • «Sunrise tour» til Atlasfjellene med Qi Gong 
  • Marokkansk matlagingskurs

Tillegg for enkeltrom                         Kr. 2.950 ,-
Tillegg for hestetur                            Kr.    350,-

På yogaturen kan du nyte en god mat og drikke. I prisen inkludert 2 måltider om dagen.
På yogaturen kan du nyte en god mat og drikke. I prisen inkludert 2 måltider om dagen.

BESTILLING av yogaturen gjør du direkte på Peer Gynt Tours AS sine sider:  https://www.peergynt.com/yoga-turer/marokko
Her finner du også detaljer om turen.

SPØRSMÅL om turen (opphold og turer) kan rettes direkte til reisearransjor Peer Gynt på tel. (+47) 24 10 12 80 eller email på: julia.kirkeberg@peergynt.com
Sprøsmål om yoga / qigong programm - kan sendes til Maria Andersen, på mediyoga.oslo@gmail.com

Mediyoga – myke repetitive bevegelser, koordinasjon og pust (utviklet utfra kundaliniyoga i samarbeid med skolemedisin), forskjellige meditasjoner.

På denne yogatur bor du i en egen bungalo  med terasse
På denne yogatur bor du i en egen bungalo med terasse

Yinyoga – noen av de mest kjente "klassiske" yogaøvelsene, som gjøres i rolig tempo – dvs. stillinger holdes over lengre tid for å tøye dyp muskulatur, bindevev og ledd/leddbånd. Det er også lagt til dynamiske overganger fra stilling til stilling for å styrke kjernemuskulaturen.

YogaSomatics – intuitiv og eksperimental yogapraksis, hvor du kan la bevegelsen komme innenfra og ut. Avspenning, oppmerksom nærvær, pust og det som kjennes bra her og nå.

Qigong Ba Duan Jin - er 8 bevegelser som skaper energiflyt i kroppen for å bedre helse og velvære. Bevegelsene myker opp rygg, nakke, skuldre og kan virke balanserende på alle plan.

Kursleder: Maria Andersen er MediYoga og YinYoga lærer, er nå på Yoga Somatics teacher training. Maria jobber som terapeut og er akupressør, stressterapeut, massasje- og bindevevsterapeut. På turen er det også mulig å bestille individuelle timer med f.eks. yogaterapi, akupressur, veiledning.

 

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt