Skip to content

Yogareise / yogatur til Kroatia vår 2018

Velkommen til en unik ukestur til vakre Kroatia med tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel

Datoer:
17.-24.april 2018 -
8 dager - FULLT

z-yinyoga-Maria-AndersenVelkommen til en unik yogatur til vakre Kroatia, med tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Bli med til vakre Pelješac-halvøya i Kroatia og opplev fordypning, ro og ny inspirasjon i varme, energigivende omgivelser.  Yogatimene er inkludert i turprisen!  Denne turen passer for alle!

Yogalærer Maria Andersen er mediyoga og yinyoga lærer, Qigong har hun gjennom sin akupressør utdannelse og tar nå trening i YogaSomatics. Det blir klasser alle de yog og qigong former.
Dette er terapeutiske yogaformer som har fokus på pust og tilstedeværelse med vekt på forebygging og rehabilitering. Du vil også lære verktøy som du kan bruke i hverdagen for å få en bedre energiflyt og bli mer fleksibel i kroppen. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon.

I tillegg til morgen- og ettermiddagsyoga får du egen tid eller melde på ekstra vandreturer) mot pristillegg).

Pris (5 dager): 7450,- inkluderer flybilett Oslo-Dubrovnik-Oslo, transfer til/fra flyplassen, guided tur til Dubrovnik, 4 frokoster+ 4 middager og boende på et dobbeltrom (tillegg 500,- for enkeltrom)

BESTILLING av turen gjør du direkte på Peer Gynt Tours AS sine sider:  https://www.peergynt.com/yoga-turer/kroatia
Her finner du også detaljer om turen.

SPØRSMÅL om turen kan rettes direkte til reisearransjor Peer Gynt på tel. (+47) 24 10 12 80 eller email på: bjs@peergynt.com
Sprøsmål om yoga / qigong - kan sendes til Maria Andersen, på mediyoga.oslo@gmail.com

1-Yoga-Kroatia-Orebic-600x400Mediyoga – myke repetitive bevegelser, koordinasjon og pust (utviklet utfra kundaliniyoga i samarbeid med skolemedisin), forskjellige meditasjoner.

Yinyoga – noen av de mest kjente "klassiske" yogaøvelsene, som gjøres i rolig tempo – dvs. stillinger holdes over lengre tid for å tøye dyp muskulatur, bindevev og ledd/leddbånd. Det er også lagt til dynamiske overganger fra stilling til stilling for å styrke kjernemuskulaturen.

YogaSomatics – intuitiv og eksperimenter yogapraksis, hvor du kan la bevegelsen kommer innenfra og ut. Avspenning, oppmerksom nærvær, pust og det som kjennes bra her og nå.

Qigong Ba Duan Jin - er 8 bevegelser som skaper energiflyt i kroppen for å bedre helse og velvære. Bevegelsene myker opp rygg, nakke, skuldre og kan virke balanserende på alle plan.

Yoga-Kroatia-Hotel-2-600x400Kursleder: Maria Andersen er MediYoga og YinYoga lærer, er nå på Yoga Somatics teacher training. Maria jobber som terapeut og er akupressør, stressterapeut, massasje- og bindevevsterapeut. På turen er det også mulig å bestille individuelle timer med f.eks. yogaterapi.

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt