Skip to content

Yogareise til Madeira, januar 2017

Velkommen til en unik ukestur til vakre Madeira 17.-24.januar - med tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel.
Denne turen er fullt. Velkommen til Kroatia 17-24.april eller 9.-13.oktober 2018.

Den portugisiske Atlanterhavsperlen har mildt klima, frodig landskap og majestetiske fjell. På denne turen bor vi bra på 5* hotell i hovedstaden Funchal, og det blir en kombinasjon av yoga, flotte naturopplevelser, avslapping og god mat. Mot tillegg har du også mulighet til å bestille spabehandlinger. Denne turen passer for alle!

Du kan delta på yinyoga, mediyoga og qigong timer. Yogatimer på hotellet etter programmet er inkludert i prisen. Dette er terapeutiske yogaformer som har fokus på pust og tilstedeværelse med vekt på forebygging og rehabilitering. Du vil også lære verktøy som du kan bruke i hverdagen for å få en bedre energiflyt og bli mer fleksibel i kroppen. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon.

I tillegg til morgen- og ettermiddagsyoga kan du også melde deg på sightseeing i Funchal, øyutflukt med vinsmaking og levadavandring.

PRIS: 9900,- INKL. flybilett Oslo-Funchal-Oslo og boende på et dobbeltrom
(tillegg 2300,- for enkeltrom)

BESTILLING av turen gjør du direkte på Peer Gynt Tours AS sine sider: https://www.peergynt.com/yoga-turer/madeira#main-desc. Her finner du også detaljer om turen.

SPØRSMÅL om turen kan rettes direkte til reisearransjor Per Gynt på tel. 815 00 335 eller email på: bjs@peergynt.com
Sprøsmål om yoga / qigong - kan sendes til Maria Andersen, på mediyoga.oslo@gmail.com

Mediyoga – myke repetitive bevegelser, koordinasjon og pust (utviklet utfra kundaliniyoga i samarbeid med skolemedisin), forskjellige meditasjoner.

Yinyoga – noen av de mest kjente "klassiske" yogaøvelsene, som gjøres i rolig tempo – dvs. stillinger holdes over lengre tid for å tøye dyp muskulatur, bindevev og ledd/leddbånd. Det er også lagt til dynamiske overganger fra stilling til stilling for å styrke kjernemuskulaturen.

Qigong – Quigong Ba Duan Jin er 8 bevegelser som skaper energiflyt i kroppen for å bedre helse og velvære. Bevegelsene myker opp rygg, nakke, skuldre og kan virke balanserende på alle plan.

Kursleder: Maria Andersen som er erfaren kursholder i mediyoga og yinyoga, akupressør, stressterapeut, massasje- og bindevevsterapeut. På turen er det også mulig å bestille individuelle timer med f.eks. yogaterapi.

yinyoga_maria_kryssfrosk_madeira

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt