Skip to content

Yin Yoga + Yoga Nidra, Oslo sentrum

Mandager kl 18:30 - 19:45

Kursbeskrivelse

Dette er en rolig terapeutisk yogaklasse. Vi starter med ca 40-45 minutter yin yoga. Og avslutter med ca 30-35 minutter guidet avspenning. Du gjør øvelsene på dine egne premisser og tilpasser så mye som kroppen din har behov for. Vi bruker hjelpemidler som puter, blokker, tepper etc. for at du kan lettere "hvile" inn i stillingene. Vi holder de fleste stillinger 3-8 min, for å skape flyt i bindevev, dyp muskulatur og ledd/leddbånd. Dette får deg til å gi slipp spenninger og få mer energi.
Ingen forkunnskap er nødvendig. Øvelser kan tilpasses til hver enkelt.

Yin Yoga og Yoga Nidra anbefales til deg som ønsker å forebygge eller lindre stressrelaterte lidelser, blant annet indre uro, trøtthet, lav energi, forskjellige rygg- og nakkeplager, spenninger i muskulaturen, dårlig søvn. Sliter du med utmattelsessykdommer, er dette en fin måte å få aktiv hvile og trening.

Yin yoga baseres på den kinesiske filosofien. Øvelsene er spesielt tilpasset årstiden vi er i - for bedre helse og mer energiflyt.

Yoga Nidra er en gammel tradisjonsrik guidet avspenningsmetode som har utviklet seg med hjelp av moderne avspenningsteknikker. Den tar deg med på en reise innover i kroppen og sinnet ditt mens du er våken og bevisst. Målet er å gi deg en mental og fysisk restitusjon, ved å oppnå dyp hvile enten du gjør det liggende eller sittende, alt etter ditt behov og dagsform.

Praktisk informasjon:

Tid: Mandager, kl 18:30 - 19:45, kom gjerne 10-15 minutter før
Små grupper - maks antall 9 deltakere!
Adresse: Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo, Torggata 10, 4. etg. Kart og veibeskrivelse.

KursholderTaj Hultmark, utdannet blant annet innen traumetilpasset yoga, yin yoga og Yoga Nidra.
Datoer kursrunde 1: 2., 9., 16., 23., 30 .september, 7., 14., og 21.oktober.
Datoer kursrunde 2: 28. oktober, 4., 11., 18., 25.november, 2., 9. og 16. desember

Pris per kursrunde: 2200,- for 8 ganger x 75 min.
Sommerkampanje: Ved innbetaling av faktura innen 31.07, får du kurset til 2090,- Etter 01.08 er det full pris.

Rabatter: 5% rabatt til deg som er i pengesvak gruppe - student, arbeidsledig, ufør etc. For å kvalifisere for rabatt må du du ta kontakt på e-post.

Påmelding gjøres ved å sende henvendelse på yogamedtaj@gmail.com. Innbetaling av full kurssum er bekreftelse på plass. Hvis det er færre enn 3 påmeldte kan kurset bli avlyst og pengene vil bli refundert. Kursprisen inkluderer lån av alt utstyr (matter, pledd. bolstere, puter etc..) og mulighet til å ta igjen tapte timer på parallelle kursrekker (hvis ledig plass).

Har du spørsmål eller ønsker å melde deg på kan du ta kontakt på: yogamedtaj@gmail.com eller på tlf. 95 13 47 17 - SMS). Påmelding er bindende. Les her om våre påmeldingsbetingelser.

Våre andre yinyoga kurs i Oslo:

Yinyoga ved stress: i lunsjen, Oslo Sentrum |
Yinyoga ved stress: Ro og balanse, Oslo Sentrum - torsdager|
 
Yinyoga ved stress: Ro og balanse, Hellerudtoppen |

"Yinyoga i lunsjen, Oslo Sentrum. Onsdager kl 13"

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt