Skip to content

Yogahelg i Sundvolden, Norge, 21.10-23.10.2021

21.- 23.oktober 2021, torsdag-lørdag

Unn deg en deilig yogahelg - pleie for kropp, sinn og sjel

Reis til trivsel, velvære og opplevelser kombinert med stillhet og ro på et av Norges mest tradisjonsrike hoteller. I naturskjønne omgivelser og kort vei fra Oslo ligger Sundvolden Hotel, omkranset av Tyrifjorden, Steinsfjorden og Krokskogen. Bli med på yogatur på et hotell som tar vare på det beste av det gamle, kombinert med topp moderne fasiliteter og et kjøkken du ikke kan gå glipp av. Smaker og kombinasjoner utvikles hver dag, og maten er alltid laget fra bunnen av. Mye av råvarene hentes fra fjorden og hos lokale bønder.

Dette er en tur med fokus på tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Du kan delta på yinyoga og mediyoga timer. Yogatimene er inkludert i turprisen! Dette er terapeutiske yogaformer som har fokus på pust og tilstedeværelse med vekt på forebygging og rehabilitering. Du vil også lære verktøy som du kan bruke i hverdagen for å få en bedre energiflyt og bli mer fleksibel i kroppen.

Yogatimene ledes av Maria Andersen som er erfaren kursholder i mediyoga og yinyoga, akupressør, stressterapeut, massasje- og bindevevsterapeut.

Turfakta

Oppmøte på Sundvlden Hotel. Ankomst med egen bil eller med buss. Fra Oslo: buss linje 200 mot Hønefoss. Fra Oslo Lufthavn/Gardermoen: Flytoget til Lysaker og buss linje 200 videre derfra. 

Pris fra kr.: 5 790,-

  • 2 overnattinger i dobbeltrom på Sundvolden Hotel,
  • yogainstruktør og daglige yogaøvelser (morgen og kveld) på hotellet,
  • måltider iht. programmet.
  • Enkeltromstillegg:  Kr. 450,- p.p.

Gjeldende smittevernsregler vil bli fulgt. Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer som følge av uforutsette forhold som arrangøren ikke råder over. 

BESTILLING av turen gjør du direkte på Peer Gynt Tours AS sine sider herHer finner du også detaljer om turen.

SPØRSMÅL om turen kan rettes direkte til reisearransjor Peer Gynt på tel. (+47) 24 10 12 80 eller 815 00 335

Spørsmål om yoga / qigong - kan sendes til Maria Andersen, på mediyoga.oslo@gmail.com.
Har du aldri vært på mine klasser - er du velkommen på dropin for å bli kjent med meg. Ta kontakt på mediyoga.oslo@gmail.com.

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt