Skip to content

Yinyoga i lunsjen, Oslo Sentrum. Mandager kl 12-13.15 fra 11.september

Yin yoga i lunsjen: Ro og balanse

Adresse: Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo, Storgata 39, 3. etg (like ved Jernbanetorget). Kart og veibeskrivelse.

Nytt start: 11.september kl 12-13.15 mandager
Datoer: 11., 18., 25.september, 2., 9., 16., 23., 30.oktober, 6., 13., 20., 27.november, 4.desember  - 13 mandager
Opens in a new wind

I kursprisen inkludert mulighet til å ta igjen tapte timer på parallele kursrekker samt tilgang til en lukket facebook gruppe med 100+ opptak og live timer hver uke (frem til 31.januar 2023). Mer info finner du her.

Du kan bli med og betale for resten av kurset. Spør om det er plass på mediyoga.oslo@gmail.com

Pris 3250,- for 13 ganger a 75 min, vi har utstyr for lån, men anbefaler deg pga hygiene ta med din egen matte og pledd, eller ta med en stor håndkle / laken for å dekke over vår matte. '

Du melder deg via lenken her: https://medisinsk-yoga-oslo.punchpass.com/series/28757
Små grupper - maks 9 deltagere.

Det er mulig å bli med og betale for resten av kurset. Send email til mediyoga.oslo@gmail.com

Kursholder Maria Andersen, mediyoga lærer og terapeut, yinyoga lærer, gongyoga lærer, massasjeterapeut, akupressør, antistressterapeut.

Rabatter (summeres ikke):
5% rabatt til deg som er i pengesvake gruppe - student, arbeidsledig, ufør etc
Om du kvalifiserer for rabatt - send email til mediyoga.oslo@gmail.comOpens in a new window for å få en rabatt kode.
Opens in a new window

Spørsmål kan sendes til mediyoga.oslo@gmail.comOpens in a new window (evt. tlf. 99 31 34 37 - SMS)
Påmelding er bindende.
Les her om våres påmeldingsbetinnelser.

maria_restorativ_yogaDette er en rolig  terapeutisk yogaklasse. Du er på dine premisser og gjør øvelser så mye som kroppen din tillater. Vi bruker hjelpemidler som puter, blokker, tepper etc. for at du kan lettere "hvile" inn i stillingene.
Vi holder de fleste stillinger 3-5 min, for å skape flyt i bindevev, dyp muskulatur og ledd/leddbånd. Dette får deg til å gi slipp spenninger og få mer energi.
Ingen forkunnskap er nødvendig. Øvelser tilpasses til hver enkelt.

Anbefales til deg som ønsker å forebygge eller lindre stressrelaterte lidelser, bl. a. indre uro, trøtthet, lav energi, forskjellige rygg- og nakkeplager, spenninger i muskulaturen, dårlig søvn mm.

Yin yoga baseres på den kinesiske filosofien. Du får tips og råd fra kinesisk medisin (akupunkter, kosthold, meridianer mm.). Øvelser er spesielt tilpasset årstiden vi er i - for bedre helse og mer energiflyt.

Sensommer (JORD element): Stabilitet og næring. Jord element står for ro, balanse, stabilitet og evne til medfølelse.  Jord element gir oss klar tanke og støtte. På sensommer samler vi næring for bedre helse og velvære gjennom hele året.

Høst (METALL element): Aksept, gi slipp og styrke. Metall element står for aksept, styrke, standhaftighet.  Metall element gir oss klarhet, beslutsomhet, konsentrasjon. Ved å stykre Metall element inne i oss, styrker vi vår evne til å akseptere alt som det er, gi slip på det gamle, evne til å ta imot det som kommer. Ubalanse i Metall element kan sette seg som en luftveisplager, fordøyelsesplager mm.

Vinter (element Vann): Indre ro og refleksjon. Vinter er den mørkeste tiden av året, tiden for å trekke deg inn og reflektere over livet. Vann element står for selvfølelse, stillhet, tillit og flyt i livet. Ubalanse i Vann element kan vises som ømhet / vondt i ryggen, bihulebetennelse, tung følelse i kroppen, trøtthet, stagnasjoner i reproduksjonssystemet mm.
Det er enda roligere og mykere praktis for å ta være på vår energi.

Adresse i Oslo Sentrum: Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo, Dronningens gate 23 (like ved Karl Johan og Oslo S). Kart og veibeskrivelse.

Det er mulig å bli med og betale for resten av kurset (da sikrer du plass i klassen), det er også mulig med dropin og klippekort (da må du spørre hver gang om det er plass). Mer info om dette finner du her.
For mer info ta kontakt på mediyoga.oslo@gmail.com.

Våre andre yinyoga kurs i Oslo:

| Yinyoga ved stress: i lunsjen, Oslo Sentrum |
Yinyoga ved stress: Ro og balanse, Oslo Sentrum - torsdager|
 
| Yinyoga ved stress: Ro og balanse, Hellerudtoppen |

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt