Skip to content

Yinyoga kurs ved stress, Oslo sentrum. Torsdager kl 17-18.30

Yin Somatic yoga: Ro og mykhet innenfra

Kombinasjon av YinYoga (lange dype strekk som holdes lenger 3-5 min, for å skape energi flyt), samt myk nærende bevegelser som kommer innenfra. Du lærer å bli kjent mer din kropp og på den måten med degselv for å finne til indre ro og balanse.

Adresse: Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo, Storgata 39, 3. etg (like ved Gunerius, 5 min fra Jernbanetorget). Kart og veibeskrivelse.

Kl 17-18.30 torsdager
Datoer: 16., 23., 30.mai, 6.juni 

Det er mulig å bli med og betale for resten av kurset (antall ganger x 270 kr) med tilgang til online yoga og ta igjen timer på parallele klasser.
Dropin:
Første dropin (om du aldri trent med oss før) - 250 kr, ingen ytterligere rabatt, betales via linken her.Opens in a new window
Enkelt dropin 325 kr  (rabatt 5% for studenter, uføre etc., be om rabattkode). Betales via linken herOpens in a new window
Send email til mediyoga.oslo@gmail.comOpens in a new window for å sjekke om det er plass på bestemte datoer.

Små grupper - maks 9 deltagere.

Vi har også yinyoga kurs på dagtid:
Mandager kl 12 og Onsdager kl 13.
Mer info og pris her:
https://www.medisinsk-yoga-oslo.no/yinyoga-restorativ-oslo-sentrum

Dropin blir mulig om det er plass: 325 kr per gang

Rabatter (summeres ikke):
5% rabatt til deg som er i pengesvake gruppe - student, arbeidsledig, ufør etc.
Om du kvalifiserer for rabatt - send email til mediyoga.oslo@gmail.comOpens in a new window for å få en rabatt kode.

Kursholder Maria Andersen, mediyoga lærer og terapeut, yinyoga lærer, gongyoga lærer, massasjeterapeut, akupressør, antistressterapeut.

Utstyr: Vi har utstyr til utlån, men oga. smittevern må du ta med egen matte, eler stor laken for å dekke over vår matte, samt din egen pledd.

Spørsmål kan sendes til mediyoga.oslo@gmail.com (evt. tlf. 99 31 34 37 - SMS)
Påmelding er bindende. Les her om våres påmeldingsbetinnelser.

Passer ikke torsdag eller ønsker du å trene yinyoga 2 ganger per uke? Vi har også yinyoga kurs onsdager kl 12-13.15 på Grunerløkka og  YinYoga mandager kl 11.30-12.45 i Oslo Sentrum.

yinyoga_maria_kryssfrosk_fb

Yin Somatic yoga: Ro og mykhet innenfra

Dette er en rolig yogaklasse, som gir en god avspenning i en krevende hverdag. I klassene bruker vi myk YogaSomatics tilnærming. Somatics kan oversettes som kroppslig og det som kommer innenfra den fysiske kroppen, og yin - det er den nærende og myke aspekt av oss selv ifølge kinesisk medisin/ filosofi. I disse klasser lærer du å hvile på en nærende måte, og la en myk og intiutiv bevegelse skje  innenfra og på den måte bli bedre  kjent med dine kroppens behov.

I klasser brukes også mindfulness prinsipper. Avspenning, oppmerksom nærvær, pust og det som kjennes bra her og nå. I noen av stillinger arbeides det over lengre tid for å tøye dyp muskulatur, bindevev og ledd/leddbånd. Målet med kurset at du kan opnå mer fleksibilitet både i kropp og sinn, og for å kunne gi slipp på fysisk og psykisk stress. Det er også lagt til dynamiske overganger fra stilling til stilling. Anbefales ved stressrelaterte lidelser, stive muskler, ledd, søvnløshet mm.

Yinyoga baseres på den kinesiske filosofien. Du får tips og råd fra kinesisk medisin (akupunkter, kosthold, meridianer mm.). Øvelser er spesielt tilpasset årstiden vi er i - for bedre helse og mer energiflyt.

Sensommer (JORD element): Stabilitet og næring. Jord element står for ro, balanse, stabilitet og evne til medfølelse.  Jord element gir oss klar tanke og støtte. På sensommer samler vi næring for bedre helse og velvære gjennom hele året.

Høst (METALL element): Aksept, gi slipp og styrke. Metall element står for aksept, styrke, standhaftighet.  Metall element gir oss klarhet, beslutsomhet, konsentrasjon. Ved å stykre Metall element inne i oss, styrker vi vår evne til å akseptere alt som det er, gi slip på det gamle, evne til å ta imot det som kommer. Ubalanse i Metall element kan sette seg som en luftveisplager, fordøyelsesplager mm.

Vinter (element Vann): Indre ro og refleksjon. Vinter er den mørkeste tiden av året, tiden for å trekke deg inn og reflektere over livet. Vann element står for selvfølelse, stillhet, tillit og flyt i livet. Ubalanse i Vann element kan vises som ømhet / vondt i ryggen, bihulebetennelse, tung følelse i kroppen, trøtthet, stagnasjoner i reproduksjonssystemet mm.
Det er enda roligere og mykere praktis for å ta være på vår energi.

Våre Yinyoga kurs i Oslo:

| YinYoga på HellerudtoppenYinYoga i lunsjen: Ro og balanse |

Andre våre kurs i Oslo Sentrum:

| Medisinsk yoga ved stress, lunsj | | Mindfulness og mediyoga |
| Mediyoga ved stress: Finn din styrke i roen |


Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt