Skip to content

YinYoga kurs

YinYoga kurs Oslo

Vi tilbyr YinYoga kurs ved stress i Oslo Sentrum, og på Oslo østkant - Hellerud Vel (Haugerud / Tveita). Yinyoga er en terapeutisk og meditativ form for yoga. Det er lange gode strekk som er bra for stive muskler, bidevev og ledd. kurs har fokus på skape en energiflyt, for at du kan finne tilbake til din idre ro og bli mindre påvirket av stress.

Kursets innhold: Avspenningsøvelser for rygg, hofter, skuldrer, nakke, pusteteknikker som gjøres utfra mindfulness prinsipper. I tillegg får du råd og tips på hvordan kan du ta være på degselv i hverdagen ifølge kinesisk medisin. Du lærer også akupunkter som kan brukes for å forebygge stress og stressrelaterte lidelser, som hodepine, bihulebettennelser mm.

  • Ingen forkunnskap er nødvendig.
  • Øvelser tilpasses til hver enkelt .
  • Mulighet til å ta igjen timer på de parallele yogakurs. 
  • Tilgang til en lukket gruppe med online yoga er inkludert i kurspris.
  • For kursbeskrivelser og påmelding se respektive kurs.

OSLO SENTRUM (Storgata 39):
Yin yoga  i lunsjen  kl 12.00-13.15, mandager med Maria | - 4 ganger fra 8.april
Yin yoga  i lunsjen  kl 13.00-14.15, onsdager - med Maria | - 7 ganger fra 3.april
Yin yoga ved stress: Ro og balanse -  kl 17.00-18.30, torsdager - med Maria | - 9 ganger fra 4.april

HELLERUDTOPPEN (Tveita / Haugerud)
Yin Yoga ved stress: Ro og balanse - 19.30-21.00, 4 mandager og 2 tirsdager - med Maria | - 6.ganger fra 23.april

Kursledere:
Maria Andersen, yinyoga og mediyoga lærer, akupressør TKM, antistressterapeut, massasje- og bindevevsterapeut.

Spørsmål om kurs kan stilles på email: mediyoga.oslo@gmail.com (evt. tlf. 99 31 34 37 - SMS).

Øvelser tilpasset årstiden vi er i:
Vinter (element Vann): Indre ro og refleksjon. Vinter er den mørkeste tiden av året, tiden for å trekke deg inn og reflektere over livet. Vann element står for selvfølelse, stillhet, tillit og flyt i livet. Ubalanse i Vann element kan vises som ømhet / vondt i ryggen, bihulebetennelse, tung følelse i kroppen, trøtthet, stagnasjoner i reproduksjonssystemet mm.
Det er enda roligere og mykere praktis for å ta være på vår energi.

Vår (TRE element): Detox og vekst. Treets energi er vekst, sirkulasjon, kreativitet, generositet, evne til å "ta plass" i livet og kunne bevege deg fremover. Ubalansert Tre element kan vises som stivhet i muskler og ledd, PMS, vårens trøtthet, irritasjon, frustrasjon, nedstemhet, depresjon mm.

Sommer (ILD element): Glede og balanse. Ild element står for harmoni, indre glede, balanse, kjærelighet. Ild gir oss varme og gleden til å oppleve og dele.

Sensommer (JORD element): Stabilitet og næring. Jord element står for ro, balanse, stabilitet og evne til medfølelse.  Jord element gir oss klar tanke og støtte. På sensommer samler vi næring for bedre helse og velvære gjennom hele året.

Høst (METALL element): Aksept, gi slipp og styrke. Metall element står for aksept, styrke, standhaftighet.  Metall element gir oss klarhet, beslutsomhet, konsentrasjon. Ved å stykre Metall element inne i oss, styrker vi vår evne til å akseptere alt som det er, gi slip på det gamle, evne til å ta imot det som kommer. Ubalanse i Metall element kan sette seg som en luftveisplager, fordøyelsesplager mm.

Du kan lese mer om yin yoga her.

yinyoga_fb

Spørsmål: mediyoga.oslo@gmail.com (evt. tlf. 99 31 34 37 - SMS).

Sjekk også våre MediYoga kurs, Neurogenic Yoga kurs

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt