Skip to content

Yinyoga: Ro og balanse. Dropin 90 min, 4., 11., 18.des kl 12

Forjulsyoga: Yinyoga, pust og avspenning

yinyoga_plenn_firkantetDropin for deg som ønsker å teste denne yogaform eller få en velfortjent pustepause. 

Datoer: 4., 11., 18.desember kl 12-13.30

Timen inkluderer yogaøvelser, pust og avspenning og passer / tilpasses til alle interesserte. Ingen forkunnskap er nødvendig. Øvelser tilpasses.

Adresse:
Oslo Sentrum (Dronningens gate 23) - mandager kl 12-13.30

Pris: 250 kr per gang,
630 kr for 3 ganger i desember 2017
Betaling med kontanter, vips eller kort.
Klippekort
 10 ganger a 90 min: 2350 kr (gyldig 1 år)

NB! Nødvendig med påmelding på mediyoga.oslo@gmail.com eller sms til 99 31 34 37 (Maria)

Kursholder Maria Andersen, mediyoga lærer og terapeut, yinyoga lærer, gongyoga lærer, massasjeterapeut, akupressør, antistressterapeut.
Lurer du på noe - ta kontakt med meg på email eller telefon.

Påmelding til mediyoga.oslo@gmail.com (evt SMS tlf. 99 31 34 37 )

Yin yoga  er en rolig terapeutisk yogaform og gir derfor en god balanse til en krevende hverdag.
I noen av yin yoga stillinger arbeides det over lengre tid for å åpne og tøye bindevev, dyp muskulatur og ledd/leddbånd. Dette får deg til å gi slipp spenninger og få mer energi. Det er også lagt til dynamiske overganger fra stilling til stilling for å styrke kjernemuskulatur.
Øvelser tilpasses deg og formen du er i.

Yinyoga baseres på den kinesiske filosofien, derfor lærer du noen tips og råd utfr kinesisk medisin (akupunkter, kosthold, meridianer mm.). Øvelser tilpasses også den årstiden vi er i, utfra kinesisk filosofi:

iStock_000015132333LargeVANN element (vinter): Visom og flyt. Vinter er den mørkeste tiden av året, tiden for å trekke deg inn og reflektere over livet. Vann element står for selvfølelse, stillhet, tillit og flyt i livet. Ubalanse i Vann element kan vises som ømhet / vondt i ryggen, bihulebetennelse, tung følelse i kroppen, trøtthet, stagnasjoner i forplantningssystemet mm.

TRE element (vår): Detox og vekst. Treets energi er vekst, sirkulasjon, kreativitet, generositet, evne til å "ta plass" i livet og kunne bevege deg fremover. Ubalansert Tre element kan vises som stivhet i muskler og ledd, PMS, vårens trøtthet, irritasjon, frustrasjon, nedstemhet, depresjon mm.

ILD element (sommer): Glede og balanse. Ild element står for harmoni, indre glede, balanse, kjærelighet. Ild gir oss varme og gleden til å oppleve og dele.

JORD element (sensommer): Stabilitet og næring. Jord element står for ro, balanse, stabilitet og evne til medfølelse.  Sensommer er jordens element som gir oss klar tanke, sensommer samler vi næring for bedre helse og velvære gjennom hele året.

METALL element (høst). Aksept og styrke. Metall element står for aksept, styrke, standhaftighet.  Høsten er metall element som gir klarhet, beslutsomhet, konsentrasjon, samt evne og styrke å akseptere alt som det er, samt gi slip på det gamle og ta imot det som kommer. Ubalanse i Metall element kan sette seg som en luftveissykdom mm.

 

 

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt