Skip to content

Yin Yoga kurs ved stress, Hellerudtoppen. Tirsdager kl 20-21.30, fra 14.sept.

Yin yoga ved stress: Ro og balanse

Adresse: Hellerud Vel, Kringsjå kulturhus, Landeroveien 1. Kart og veibeskrivelse finner du her.

Kursstart: 14.sept. kl 20-21.30
Datoer:  14., 21., 28.sept., 5., 12., 19., 26.oktober, 2., 9., 16., 23.nov.  - 11 tirsdager

Pris: 2640 kr for 11 ganger inkl.  mulighet til å ta igjen tapte timer, om nødvendig, på alle 90 min klasse i regi av Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo i Oslo Sentrum.
Du betaler for hele kursrekke (11 ganger) her: https://medisinsk-yoga-oslo.punchpass.com/series/16645

Pris: 2450 kr for 10 ganger (utenom høstferie 5.oktober):
Er du borte i høstferie uke 40, kan du velge å betale for 10 ganger. Du betaler via linken her: https://medisinsk-yoga-oslo.punchpass.com/passes/73158

Det blir mulig med dropin (290 kr per gang), om det blir ledig plass.
Nyhet! I kursprisen inkludert tilgang til online timer, i en lukket facebook gruppe. tilgang frem til 31.12.2021. Mer info finner du her.

Påmelding og betaling gjøres over nett her.

Rabatter (summeres ikke):
5% rabatt til deg som er i pengesvake gruppe - student, arbeidsledig, ufør etc.
Om du kvalifiserer for rabatt - send email til mediyoga.oslo@gmail.comOpens in a new window for å få en rabatt kode.

Begrenset antall plasser: maks 10 deltakere.
Ta med: Egen matte (en tykkere underlag er en fordel), pledd og vannflaske.Opens in a new window

Ønsker du faktura, send email til mediyoga.oslo@gmail.comOpens in a new window. Skriv ditt fult navn og postadresse og du får faktura på email. Fakturagebyr 50 kr.

Påmelding er bindende. Les her om våres påmeldingsbetinnelser.

Spørsmål kan du stille på mediyoga.oslo@gmail.comOpens in a new window (evt. tlf. 99 31 34 37 - SMS)

Kursholder Maria Andersen, mediyoga lærer og terapeut, yinyoga lærer, gongyoga lærer,massasjeterapeut, akupressør, antistressterapeut.

Vi har på Hellerudtoppen også: MediYoga: Fra stress til indre ro kl 18-19.30

yinyoga_fb

Dette er en rolig yogaklasse. I noen av stillinger arbeides det over lengre tid for å tøye dyp muskulatur, bindevev og ledd/leddbånd. Målet med kurset st du kan opnå mer fleksibilitet både i kropp og sinn, og for å kunne gi slipp på fysisk og psykisk stress. Det er også lagt til dynamiske overganger fra stilling til stilling for å styrke kjernemuskulatur. Øvelser er spesielt tilpasset årstiden vi er i - for bedre helse og mer energiflyt. Kan hjelpe ved stressrelaternte lidelse, stive muskler, ledd, søvnløshet mm.

Målet med kurset st du kan opnå mer fleksibilitet både i kropp og sinn, og for å kunne gi slipp på fysisk og psykisk stress.  Øvelser er spesielt tilpasset årstiden vi er i - for bedre helse og mer energiflyt. Kan hjelpe ved stressrelaternte lidelse, stive muskler, ledd, søvnløshet mm. Øvelser tilpasses!

Yinyoga baseres på den kinesiske filosofien. Du får tips og råd fra kinesisk medisin (akupunkter, kosthold, meridianer mm.). Øvelser er spesielt tilpasset årstiden vi er i - for bedre helse og mer energiflyt.

VANN element (vinter): Visom og flyt. Vinter er den mørkeste tiden av året, tiden for å trekke deg inn og reflektere over livet. Vann element står for selvfølelse, stillhet, tillit og flyt i livet. Ubalanse i Vann element kan vises som ømhet / vondt i ryggen, bihulebetennelse, tung følelse i kroppen, trøtthet, stagnasjoner i forplantningssystemet mm.

Vår (TRE element): Detox og vekst. Treets energi er vekst, sirkulasjon, kreativitet, generositet, evne til å "ta plass" i livet og kunne bevege deg fremover. Ubalansert Tre element kan vises som stivhet i muskler og ledd, PMS, vårens trøtthet, irritasjon, frustrasjon, nedstemhet, depresjon mm.

Sommer (ILD element): Glede og balanse. Ild element står for harmoni, indre glede, balanse, kjærelighet. Ild gir oss varme og gleden til å oppleve og dele.

Påmelding og betaling på nett via tjenesten Deltaker.no. 

Kart og veibeskrivelse for Hellerud Vel, Landeroveien 1:

Våre kurs på Hellerudtoppen:

| Mediyoga: Fra stress til indre ro | | Yinyoga ved stress: Ro og balanse, Hellerudtoppen |

Våre andre yinyoga kurs i Oslo:

| Yinyoga ved stress: Restorativ, Oslo Sentrum | | Yinyoga ved stress: Ro og balanse, Oslo Sentrum  | Yinyoga ved stress: Ro og balanse, Hellerudtoppen |


Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt