Skip to content

Vivian Alexandra Knutsen

Meditasjonslærer, naturterapeut, coach, livskunstner

rosmarinViviann Alexandra har lang erfaring med å jobbe som meditasjonslærer, naturterapeut, healer, livsveileder, kunstner / kunstlærer og dramapedagog. For henne handler alt om å leve livets alle spekter: Å ha det godt med seg selv, i kropp og sjel. Ha det godt i alle livets sider, og å leve bærekraftig: ovenfor oss selv, våre medmennesker og jorda vi lever på.
Hennes visjon er å bidra til helbredelse, livsglede og våken væren, slik at du kan skinne både innenfra og ut, utenfra og inn.
Vivian Alexandra har jobbet med naturmedisinsk aromaterapi og healing siden 2004, og med livsveiledning / coaching siden 2008. Med både medisin grunnfag, naturmedisin, coaching, kunst og dramapedagogiske studier i «ryggsekken», og en livslang interesse for spiritualitet, selvutvikling, naturlig helse og kunst, har hun en helhetlig og tverrfaglig tilnærming til helse og til livet.

Hun begynte selv sin personlige og spirituelle reise svært ung, og hennes lidenskap for at unge voksne kan få veiledning og mulighet til å kjenne seg selv, sine verdier og leve et liv i våkenhet, ærlighet, glede og i kontakt med sine verdier, førte til undervisning og linjelæreransvaret for helse og helhet linjen ved Hadeland folkehøgskole (2010-2016). Her underviste hun i naturmedisin, meditasjon, mindfulness, qigong, yoga og selvutvikling. I tillegg arrangerte hun studieturer og reiste på spirituelle helse -og opplevelsesreiser til Kina og Nepal sammen med elevene.

Viviann Alexandra har utdanning i oppmerksomt nærvær fra Høgskolen i Gjøvik (nå NTNU), og har arbeidet aktivt med Mindfulness som verktøy for tilstedeværelse, stresshandtering og livsmestring siden 2013. Både gjennom pilotprosjektet Mindfulness for Barn og Unge, og i bloggen www.oppmerksomderduer.blogspot.no, som hun driver sammen med to mindfulness-kollegaer. I tillegg har hun skrevet en artikkelserie om mindfulness for livsstilsbladet Harmoni, og vikariert som mindfulnessinstruktør for Vangseter behandlingssenter siden 2016.

Nå jobber Viviann Alexandra som naturterapeut, mindfulness og meditasjonslærer, og driver den lille klinikken Rom for ro, i Dronningens Gate 23, med kurs og behandlinger. Hun samarbeider med Maria Andersen på Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo, og jobber som kunst og handverkslærer ved Årvoll skole.

Mer om Vivivan Alexandra og det hun driver med kan du finne på webside: Rom for Ro
eller ved å ta kontakt med henne på
epost: romforro@gmail.com
Telefon: +47 41 54 26 69

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt