Skip to content

tidligere workshop

Nytt arrangement i januar 2016 på Vinderen i Oslo: Gong konsert med frigjørende pust og dyp avspenning

En-indre-reise-med-gong,-pust-og-dyp-avspenning-web2b

 

 

 

 

Den 15 januar 2016 kl. 18 – 20 inviterer vi til en uforglemmelig musikk opplevelse med ønske om å gi deg et magisk øyeblikk - utenom tid og rom – i kontakt med din indre visdom og intuisjon.

Bjørn Løken, profesjonell slagverker og lærer ved Norges musikk høyskole, tar deg med på en musikalsk reise med kraftfulle toner fra gong. Gongbadet innledes med frigjørende pust og dyp avspenning med Christina Nordstjärna. Dette åpner deg for gongens vibrasjoner, som trenger inn i hver celle og gir helt spesielle fornemmelser.

Lyden fra gong sies i yogasammenheng å være den første lyden i universet som fremmer bevegelsen av livskraft – prana – og på den måten virke helbredende på kroppen, rense sinnet og heve bevisstheten (Mehtab Benton).

Gjennom dyp avspenning og frigjørende pust håper vi du får maksimal opplevelse og effekt av gongens helbredende og magiske vibrasjoner – og at du på denne måten opplever fornyet kraft og inspirasjon som du kan ta med deg inn i neste øyeblikk av ditt liv og inn i det nye året.

Sted: Aviva Helse. Haakon den Godes vei 14, Oslo vid Vinderen krysset i Oslo. Kart:Se her.

Tid: 15. januar 2016, klokken: 18.00 – 20.00.  Pris: 400kr

Påmelding: Skjer ved mail til Christina Nordstjärna - christinanord@yahoo.com.

Arrangører og utøvere:

Bjørn Løken: Profesjonell slagverker i alle de store symfoni orkestrene i Norge. Lærer i slagverk ved Norges musikk høyskole. Har gått " Healing the Light Body School" for The Four Winds Society og Alberto Villoldo + flere kurs for og samarbeidet med Quero indianerne i Peru. Han holder sjamankurs i Scandinavia sammen med Marie Yttermann og er Reiki healer.

Christina NordstjärnaSpesial sykepleier, akupunktør, hypnoterapeut, rebirther fra Osho breath and energy school, yoga og meditasjonslærer. Christina har gått i lære hos 2 indiske mestere i 10 år og har studert effekten av pust og yoga siden 2012.

Eva EdwinSpesial sykepleier og høgskole lærer, MediYoga terapeut/lærer, mindfulness instruktør og hypnoterapeut. Driver Medisinsk yoga og mindfulness Oslo sammen med Maria Andersen.

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt