Skip to content

Andre yogakurs

Vi legger vekt på yoga som terapeutisk vertøy - rolig bevegelser, mindful undervisning, slik at du lærer å kjenne din kropp. Vi har mediyoga og yinyoga, men også andre rolige praksiser;

 Soft flow yoga  (Oslo Sentrum) -   kl 16.30-17.34, mandagermed Taj 
Det er rolige bevegelser i kombinasjon med pusten din. Du vil øke kroppens konroll og fleksibilitet. Du lærer gi deg selv mer egenomsorg og øker tilstedeværelse i din egen kropp.

Neurogenic yoga (Oslo sentrum) - kl 19-20.30, torsdager - med Maria
Det er kombinasjon fra TRE (trauma & tension release exercises) og yogisk tilnærming. I klassen jobber vi med jording, puten og veldig mykt med psoas muskulatur. På slutten av klassen lærer du å sette i gang, samt stoppe neurogeniske selvinger som hjelper med å gi slipp på stress og trauma.

Qigong (Oslo Sentrum) - kl 19-20.15, tirsdager - med Maria
Det er rolig saktige bevegelser som gjøres stående, men hentisikt til å skape mer energiflyt i kroppen. Fokus på pust og det somatiske opplevelser inne i kroppen. Lyd meditasjon med gong, helende og rensende.

GåYoga - ute i naturen. Vi går med speisel pusteteknikk som helper å øke lyngekapasitet, ro ned sinnet. I tillegg til lærer du hvordan å gå riktig for å forbedre kroppsholdning. Vi starter med stående øvelser for å myke opp kroppen og a slutter med en kort stående eller sittende meditasjon.

Latter Yoga - vi starter med felles lek, for å trenne opp "latter"-musklene... gjøre noen morsomme øvelser og til slutt lattermeditasjon hvor vi bare le av ingenting (husker du i barnedommen latter krampe? det er stor sjanse at du vil oppleve dette).
Latter yoga setter opp som enkelstående event - enten i forbindelse med gongavspenning eller ikke.

Om kursledere:
Taj Hultmark - utdannet blant annet innen traumetilpasset yoga, yin yoga og Yoga Nidra. 
Maria Andersen, utdannet i restorativ yoga, mindful yoga, yinyoga og mediyoga samt qigong. Maria er også gongmester og bruker gong som terapeutisk vertøy i sine klasser.

Sjekk også våre MediYoga kursYinYoga kurs,Mindfulness kurs

Planlagte klasser på senere tidspunkt (du kan melde din interesse på mediyoga.oslo@gmail.com):

Restorativ Yoga: Oppmerksom hvile - for deg som synes det er mye selv med MediYoga. I klassen brukes myke pusteteknikker, stillingene som holdes lenger (5-10 min), kroppskanning og lang hvile.

Sjamanistisk healing yoga: Trommen blir brukt innledningsvis og under avspenning - trommereise. Yogaøvelser er hentet fra kundalini yoga og det gjøres forskjellige programmer for å åpne hjertet.

QiGong bevegelser og Gong meditasjon:

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt