Skip to content

Somatic Bodywork

Berøring - strekk - bevegelse - akupunkter - energiarbeid - healing

Somatic Bodywork en en helhetlig og nærende behandling. Kombinasjon av trygg, sensitiv berøring, myke strekk og bevegelser som utføres av terapeuten, arbeid i ditt energifelt og med ditt nervesystem som skaper avspenning fysisk, mentalt og emosjonelt. 

Jeg "kobler" med på ditt system og kjenner etter hva som skjer i hver øyeblikk, bruker min intuisjon og finjusterer behandling etter dine behov der og da. Hver sesjon er unik. Noen ganger det er veldig myk og sensitiv, noen ganger mer oppmerksomhet til ledd, bindevev.

Behandlingen kan hjelpe deg å gi slipp på gamle mønstre, emosjoner og negative tanker, lande inne i din kropp og på den måten lande også mer inne i deg selv, finne roen. 

Behandlingen baseres på taoistisk visdom om å være i nuet og gjennoprette balansen i kropp, sinn og sjel. I sessjon bruker jeg teknikker fra yogamassasje, sjiasju, akupressur, tuina, craniosacral terapi, bindevsbehandling mm. Lytter til kroppsignaler og respons fra ditt system.  

Under sesjonen har du på deg myke klær og ligger på myke tepper, mens du bli berørt, holdt og beveget med på en varsom og sensitiv måte. Hele sesjon kan oppleves som en meditativ tilstedeværelse.  

Før behandlingen har vi en samtale for å finne ut hva er dine ønsker og behov, noe jeg må ta hensyn til. 

Pris: 1150 for 60 min, 10% rabatt for uføre / studenter etc..

For å avtale sesjon tak kontakt med Maria på mediyoga.oslo@gmail.com

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt