Skip to content

Soft flow yoga, Oslo sentrum

Mandager kl 16:30 - 17:45

Kursbeskrivelse

På kurset Soft flow yoga (75 min) trenger du ingen forkunnskaper om yoga. Formålet med yogakurset er å gi deg økt mentalt og kroppslig kontroll ved å kombinere pusten din med rolige bevegelser. Du vil øke kroppens styrke og mobilitet. Ved å delta vil du gi deg selv mer egenomsorg og du trener på økt tilstedeværelse og ro i din egen kropp.

Du er velkommen enten du er nybegynnere eller erfaren. Klassen er bygd opp slik at du kan nullstille deg fra arbeidsdagen. Den starter med en rolig oppvarming av de store muskelgruppene, slik at du får kontakt med pusten og kroppen din før vi gjør en flytsekvens. Klassen avsluttes med en ca. 10-15 minutter avspenning med bruk av kroppsskanning. Det benyttes rolig musikk i klassen.

Benytt klær du er komfortabel å bevege deg i. Ønsker du å ta med egen matte og teppe og øyepute kan du det. Kursprisen inkluderer lån av alt utstyr (matter, pledd. bolstere, puter etc..) og mulighet til å ta igjen tapte timer på parallelle kursrekker (hvis ledig plass).´

Praktisk informasjon

Tid: Mandager, kl 16:30 - 17:45, kom gjerne 10-15 minutter før
Små grupper - maks antall 9 deltakere!
Adresse: Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo, Torggata 10, 4. etg. Kart og veibeskrivelse.

KursholderTaj Hultmark, utdannet blant annet innen traumetilpasset yoga, yin yoga og Yoga Nidra. 
Datoer kursrunde 1: 2., 9., 16., 23., 30 .september, 7., 14., og 21.oktober.
Datoer kursrunde 2: 28. oktober, 4., 11., 18., 25.november, 2., 9. og 16. desember

Pris per kursrunde: 2200,- for 8 ganger x 75 min.
Sommerkampanje: Ved innbetaling av faktura innen 31.07, får du kurset til 2090,- Etter 01.08 er det full pris.

Rabatter: 5% rabatt til deg som er i pengesvak gruppe - student, arbeidsledig, ufør etc. For å kvalifisere for rabatt må du du ta kontakt på e-post.

Påmelding gjøres ved å sende henvendelse på yogamedtaj@gmail.com. Innbetaling av full kurssum er bekreftelse på plass. Hvis det er færre enn 3 påmeldte kan kurset bli avlyst og pengene vil bli refundert. Har du spørsmål eller ønsker å melde deg på kan du ta kontakt på: yogamedtaj@gmail.com eller på tlf. 95 13 47 17 - SMS). Påmelding er bindende. Les her om våre påmeldingsbetingelser.

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt