Skip to content

Qigong

QiGong bevegelser

Adresse: Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo, Storgata 39, 3. etg (like ved Jernbanetorget). Kart og veibeskrivelse.

Kursstart: For tiden ingen kurs
Små grupper - 5-10 deltakere
Rabatt 5% for deg med svak økonomi (uføre, arbeidsledige, studenter, pensjonister og andre med dårligere økonomi). Be om rabattkode på email mediyoga.oslo@gmail.com

Påmelding vi linken her:
Les her om våres påmeldingsbetinnelser

Dropin blir mulig om det er plass - 325 kr per gang

Kursholder: Maria Andersen,
Maria har 3 års utdannelse i akupressur hvor hun har lært og praktisert Qigong og tilgjengnet kunnskap om kinesisk filosofi og TKM, hun er nå under undannelse i Taijiwuxigong.

Timen består av myke saktige bevegelser som gjøres stående. I løpet av kurset lærer du å være bli mer bevist på din kropp og dine tanker mens kroppen beveger seg.  Vi fokuserer på pusten og det somatiske, dvs hvordan å skape den nærende bevegelse som kommer innenfra.
I løpet av kurset går vi gjennom 8 bevegelser (Ba Duan Jin) som er utviklet for å skape energiflyt i kroppen for bedre helse og velvære. Qigong bevegelser er med på å myke og styrke muskulatur i rygg, nakke, skuldrer, øke kroppsbevisthet og kan virke balanserende på alle plan. Øvelser kan gjøres av alle - uansett alder og kroppsfasong.

Våre andre kurs i Oslo Sentrum:

Mediyoga ved stress | | Mediyoga og mindfulness | | Mediyoga: Fra stress til indre ro | Yinyoga ved stress, Oslo Sentrum |

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt