Skip to content

Taj Hultmark

Underviser i Rolig traumetilpasset yoga, Yin yoga og Yoga nidra.

Taj skal fra september 2024 holde kurs på mandag kveld i Rolig yoga, Yin yoga og Yoga Nidra. I tillegg kommer det enkelte workshops innimellom. Sammen med Maria er hun kontaktperson for de som ønsker å holde kurs og workshops på Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo.

Taj jobber hovedsaklig som seniorrådgiver i Arbeids- og velferdsetaten. Ved siden av driver hun Hultmark Yoga og design ENK. Taj underviser Rolig Yoga i NAV-dir bedriftsidrettslag, der hun også er nestleder. Som kontorarbeider har Taj erfaring med stressrelaterte lidelser, samt muskel- , og skjelettplager. Hun er også involvert i Strikkeyoga og salg av garn og strikkeoppskrifter gjennom Itamalal yarn sammen med Millaray Salomon.

Taj startet sin yogalærerutdannelse med Oslo Yoga sin 300 timer grunnutdanning i 2021. Hun fortsatte å bygge på med 42 timer hvilende Yin og barneyogalærer 7-9 år på Oslo Yoga i 2022. Hun har også 30 timer gravidyogalærer ved YogaKi med Sunniva Sipus. Taj er sertifisert yogalærer innen traumetilpasset yoga og bevegelse ved OnYoga, der hun deltok i det første norske kullet med Josefin Wikström i 2023. I 2024 holder hun på med Yoga Nidra på engelsk ved Arhanta Online Yoga og har gjennomført 45 timer Yoga Nidra på norsk ved Be Yoga studio. I august gjennomfører hun fordypning i yogaanatomi ved Yogakollektivet med Ingrid Brandstad og Nina Kråkvik Eriksen.

Sertifiseringsstempel av Traumetilpasset Yoga 70 timer Norge Bilde av jente som sitter i en yogastilling i naturen

"Min yogareise startet med at jeg trengte en myk treningsform ved opptrening av kne. I tillegg trengte jeg et verktøy for å håndtere utbrenthet etter langvarig stress. Yoga har hjulpet meg til å bli mer tålmodig, fleksibel og ydmyk. Jeg har lært å håndtere stress ved å bli kjent med mine egne triggere ved stress og kroppens signaler. Under pandemien hjalp Yoga Nidra meg med å sette grenser mellom jobb og privatliv. Yoga Nidra har også hjulpet meg å få bedre søvnkvalitet og mer aktiv hvile i hverdagen. Kombinasjonen av yoga og styrketrening har gitt meg en sterkere og smidigere kropp.

I mine yogaklasser legger jeg vekt på at du kommer i kontakt med din egen kropp og pust, slik at du lærer å ta hensyn til dine behov. Ved å bruke kropp og sinn som et kompass, vil du intuitivt kunne lære deg å justere deg selv og tilpasse til dine egne behov. Siden kursene består av små grupper, vil du føle deg sett, tar hensyn til dine behov og gjør mitt beste for at du får mest utbytte av timen.

Jeg vil gjerne lære bort alt jeg har lært og erfart for å hjelpe deg på veien til bedre helse, velvære og kontakt med din egen kropp og sinn"

Aktuelle kurs på Torggata 10:

Soft Flow yoga 75 min (8 ganger)
Mandager fra 2.september 16:30-17:45
Pris 2200,-
Sommerkampanje pris ved betaling innen 31.07: 2090,-

Yin Yoga + Yoga Nidra 75 min (8 ganger)
Mandager fra 2.september 18:30-19:45
Pris 2200,-
Sommerkampanje pris ved betaling innen 31.07: 2090,-

Begge kursene går over 2 moduler høst/vinter 2024.

Kursmodul 1 starter mandag 2.9. og fortsetter 9., 16., 23. og 30.9, 7.,14. og 21.10.
Kursmodul 2 starter mandag 28.10 og fortsetter 4.,11.,18.,25.11, 2.,9. og 16.12.

Kurssted: Medisinsk yoga og mindfulness Oslo, 4.etasje i Torggata 10, Oslo sentrum (heis tilgjengelig).

Kontakt:
Email: yogamedtaj@gmail.com

Instagram: hultmarkyoga

Mobil: 95 13 47 17 (Send gjerne en SMS først)

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt