Skip to content

Eva Edwin

Sykepleier, mediyoga terapeut / lærer, mindfulness instruktør og smykkedesigner

Eva Edwin er sertifisert Mediyoga terapeut / lærer, mindfulness instruktør og veileder.

2015-02-16-Eva Edwin, 100x150

Eva Edwin er spesialisert sykepleier (kandidat i sykepleievitenskap), med lang erfaring og kjennskap til pleie av mennesker med både somatiske og psykiske plager / lidelser. Hun har tidligere vært høgskolelektor og veiledet sykepleiestudenter ved USN (universitetet i sørøst - Norge) på timebasis.

Eva Edwin driver Medisinsk yoga og mindfulness Oslo sammen med Maria Andersen. Hun holder kurs i mindfulness , ofte kombinert med mediyoga . Du kan lese mer om hennes kurs henne: Mindfulness kurs

Hun er også hypnoterapeut og smykkedesigner.

Eva har praktisert yoga og meditasjon i flere år, og for henne er dette magiske verktøyet for å oppnå mindre stress, bedre helse og livskvalitet. Hun har opptatt av å finne metoder som kan lindre lidelse, skape skjønnhet i hverdager og glede i livet. Hun er derfor nysgjerrig på forskjellige helsefremmende teorier, og har studert og rekke andre alternative teknikere som Hypnoterapi, EFT og Reikihealing. Hun deler gjerne sine erfaringer og kunnskap.

Ved  siden av å hennes helsebakgrunn, undervise og praktisere i yoga og mindfullness, er kunst og visuelt uttrykk en lidenskap. Smykkehåndverk er et spesielt interessefelt og i verkstedet på Vinderen tilbringer Eva mye tid, opptatt med å skape vakre håndlagede smykker. Inspirert av kontrastene mellom ulike materialer og deres uttrykk eksperimenterer hun med ulike teknikker, kombinasjoner og materialer. Hun tegner og utvikler egne design. Siste tema og grunnlag for ideer til smykkedesign er hentet fra yogafilosofi. Her bruker Eva sin kunnskap fra yoga, chakra og Østens filosofi/symbolikk som inspirasjon til å lage yoga- og chakrasmykker. Under fanen "yogasmykker" kan du lese mer om dette.

Kontakt:
Email: eva.edwin@gmail.com
Tlf 92 40 61 73 (helst SMS først).

 

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt