Skip to content

Om oss / kontakt

Medisinsk yoga og mindfulness Oslo - hvem er vi

mediyoga terapeuter
Eva Edwin og Maria Andersen -
mediyoga lærere og terapeuter

Medisinsk yoga og mindfulness Oslo startet som et samarbeid mellom Maria Andersen og Eva Edwin, begge mediyoga lærere og terapeuter - utdannet fra den første MediYoga terapeut/lærer utdannelsen i Norge. Dette samarbeidet utviklet seg til et Yogastudio med flere klasser som holdes av flere kompetente lærere med forskjellige bakgrunn. Vi holder til i Dronningensgate 23 i Oslo sentrum, men har kurs også andre steder.
Maria Andersen administrer yogakurs og Eva administrer mindfulness kurs.

Vår visjon er å skape et sted der man kan få et pusterom i hverdagen. Et pusterom fylt med glede, kreativitet, ro og velvære. I tillegg ønsker vi å dele vår kunnskap om ulike helsefremmende teknikker og aktiviteter som kan lindre lidelse og være til hjelp for bedre mestre hverdagens utfordringer og krav. Hos oss kan du enten bare være og nyte et fint maleri, kjøpe et personlig smykke, småprate eller oppleve spennende avspenning med gong bad eller annen type musikk. Du kan få massasje eller en annen terapi tilpasset deg. Du kan også aktivt delta på et våre workshops og kurs innen yoga, meditasjon, mindfulness og andre typer trening. Du kontakter hver av oss direkte enten på mail eller mobil:

Maria Andersen
Email: mediyoga.oslo@gmail.com
Tlf 99 31 34 37 (best å sende SMS først)

Eva Edwin
Email: eva.edwin@gmail.com
Tlf 92 40 61 73 (helst SMS).

Våre tilbud:

Vi inviterer til ulike typer kurs, opplevelser og behandlinger innen yoga, mindfulness, meditasjon og avspenning med flere. Vi arransjerer selv eller inviterer gjestelære. Se vår kurskalender her.

Vi har også tilbud for individuelle timer både i yoga, mindfulness, akupressur, massasje m.m. Det kan du lese mer om her.

Anahata Galleri og smykkeutstilling

Vi har eget galleri og smykkeutstilling i våre lokaler i Dronningens gate 23. Vi planlegger utstillinger med kunstnere, både profesjonelle og talenter som vi kan bidra til å hjelpe frem. Dette kan du lese mer om under Anahata Galleri.

Eva Edwin er også smykke kunstner og har sine smykker til utstilling og utsalg i lokalet. Du kan lese mer om Eva og hennes smykker under yogasmykker

Vi arrangerer happenings og utstillinger som vil bli avertert på siden vår og på facebook.

Yogastudio og galleri lokalisert sentralt i Oslo. Se kart og veibedkrivelse.

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt