Skip to content

Olaug Rønningsdalen

IFS, Internal Family Systems, coach

Olaug har en cand. mag i samfunnsfag. Hun er statlig autorisert heilpraktiker fra Tyskland med spesialiseringer i kroppsterapi, hypnoterapi og familiekonstellasjoner. Hun har jobbet flere tiår med vold i nære relasjoner. I de siste årene har hun tatt videreutdannelse i «Living Inquiery» og «Internal Family Systems», to metoder innenfor mindfulness og psykologi.

«En lidenskapelig interesse for bedre å kunne forstå meg selv og andre, hele gamle sår, skape mer indre harmoni, utvikle meg som menneske i fellesskap med andre, og å trenge inn i livets mysterier, har vært min drivkraft hele livet. Dette har brakt meg i kontakt med mange psykologiske og spirituelle retninger.Etter å ha jobbet med forskjellige metoder (se utdannelse under) både i Norge og Tyskland har jeg utviklet kurs som bygger på metoden IFS, Internal Family Systems.

Metoden er veldig populær i USA, Canada og i en rekke europeiske land, men er enda ukjent i Norge. (https://ifs-institute.com

I kurset har jeg kombinert kreative metoder som å tegne (ikke behov for talent, ikke prestasjon), meditasjon, oppstillingsarbeid og annet. Alt er rettet mot å bli bedre kjent med dine unike deler, og å skape mer indre fred og harmoni som igjen vil utspille seg i ditt ytre liv. Kurset er en spennende oppdagelsesreise, sammen med andre reisende, i ditt indre landskap.

Individuelle timer

Jeg tilbyr også individuelle timer i IFS, hvor du kan jobbe med aktuelle tema i livet ditt, i Dronningens gt. 23, og på nett. En session varer 60 – 80 min. og koster 800 kr.

Utdannelser:

  • 3 år kroppsterapi utdannelse etter Gerda Boyesen
  • 2 årig hypnoterapi utdannelse etter Milton Erikson
  • Familie konstellasjoner etter Bert Hellinger
  • Living Inquiries mindfulness
  • IFS Internal Family Systems. En metode i anvendt mindfulness/psykologi

Kontakt:

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt