Skip to content

Mindfulness workshops – med MediYoga og gongavspenning

Velkommen til mindfulness workshops - med MediYoga og gong avspenning - midt i Oslo sentrum – en deilig pause i hverdagen!

I juni 2023 inviterer vi til flere opplevelser med både mindfulness, MediYoga, og ikke minst dyp avspenning med gong og andre meditative instrumenter.

Vi har utviklet workshops med et ønske om å gi deg et magisk øyeblikk i en travel hverdag - utenom tid og rom – i kontakt med din indre visdom og intuisjon, samtidig som du får muligheten til å praktisere både mindfulness og MediYoga.

Du er hjertelig velkommen!

 • Tidspunkt: Du kan velge mellom tidspunktene nevnt under – dette er enkelt stående hendelser, men det er mulighet til å bli med på flere:
  • Tirsdag 06. juni kl.13.30 - 16.00
  • Onsdag 07. juni kl. 18.45 - 21.15
  • Tirsdag 13. juni kl. 13.30 - 16.00
  • Onsdag 14. juni kl. 18.45 - 21.15
  • Tirsdag 20. juni kl. 13.30 - 16.00
  • Tirsdag 20. juni kl. 17.00 - 19.30
  • Onsdag 21. juni kl. 18.45 - 21.15
  • Tirsdag 27. juni kl. 17.00 - 19.30
 • Pris: Kr 480 for en workshop, 2.5 time (inkl, lån av matte/pledd. Små grupper). Melder du deg på flere enn 2 samlinger får du 5% rabatt.
 • Påmelding: Send e-post til eva.edwin@gmail.com med navn, mobilnummer, post og mailadresse.  Påmelding er bindende. Du sikrer deg plass ved å betale faktura som du får på e-post.
 • Eva Edwin kan også kontaktes på mobil 92406173 - send helst SMS først. Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe.
 • Sted: Kurset holdes i Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo sine lokaler midt i sentrum, i Kvadraturen - like ved Karl Johan. Adressen erDronningensgate 23, 3.etg. Du finner Kart og veibeskrivelse her: https://www.medisinsk-yoga-oslo.no/om-oss-kontakt/kart-og-kontakt-informasjon
 • Kursholder: Eva Edwin, MediYoga lærer og terapeut, mindfulness instruktør, hypnoterapeut, spesial sykepleier og tidligere høgskolelektor (Høgskolen i Sørøst Norge, timebasis). Du kan lese mer om henne her: Du kan lese mer om Eva Edwin her: https://www.medisinsk-yoga-oslo.no/om-oss-kontakt/eva-edwin
Mindfulness workshops med Mediyoga og Gong avspenning

Program:

Vi starter med en kort mindfulness meditasjon for å lande, snakker litt om praktiske ting, for å fortsette med et lett MediYoga program som blir tilrettelagt for alle. Meditasjonene og yogaøvelsene vil bli guidet som mindful bevegelse og i seg selv være avspennende.

Selve avspenningen innledes med mindfulness meditasjoner med fokus på kropp og pust (pustemeditasjon liggende og kroppscanning), og fortsetter med mindful lydmeditasjon som setter deg i mottakelig, avslappet tilstand som fremmer maksimalt utbytte av gongen og de andre lydenes effekt på sjel og sinn. Når du åpner deg for lyd, vil gongens vibrasjoner trenge inn i hver celle og kunne gi helt spesielle fornemmelser.

Vi avslutter med en mindfulness eller MediYoga meditasjon og deling av erfaringer, spørsmål og refleksjoner. Aktuelle tema som hvordan bruke mindfulness i hverdagen kan være aktuelt.

Litt om mindfulness, Mediyoga og gongavspenning

Både mindfulness og MediYoga er anerkjente metoder til hjelp for å finne indre ro og balanse. Du kan lese mer om mindfulness her: https://www.medisinsk-yoga-oslo.no/mindfulness og MediYoga her: https://www.medisinsk-yoga-oslo.no/mediyoga

Lyden fra gong er spesiell og det sies i yogasammenheng å være den første lyden i universet som fremmer bevegelsen av livskraft – prana – og på den måten virke helbredende på kroppen, rense sinnet og heve bevisstheten (Mehtab Benton).

Instruktøren, Eva Edwin, har lang erfaring med mindfulness og MediYoga kurs. Her har hun valgt tema og praksis etter hva mange på kursene har funnet veldig avspennende og behagelig, men samtidig nyttig i forhold til å praktisere oppmerksomt nærvær – mindfulness.

Passer for alle:

Anbefales til deg som er interessert i å lære om mindfulness og medisinsk yoga, med øvelser som kan hjelpe deg å finne ro i en stressfull hverdag.

Kan hjelpe ved stressrelaterte lidelser som rygg/nakke plager, søvnløshet, hodepine, pustevansker, indre uro og andre fysiske plager, smerter m.m.

Alle kan delta - Yogaøvelsene blir tilpasset og vi har små grupper.

Det er også for deg som trenger et pusterom i hverdagen der du kan finne ro og lade opp batteriene gjennom meditasjon og mindful guidet lyd meditasjon med gong og andre meditative instrumenter. Mange opplever dyp avspenning når de påvirkes av disse tonene og vibrasjonene - en deilig pause fra hverdagens stress. 

For nybegynnere vil dette kunne bidra til en opplevelse med både mindfulness praksis, MediYoga og avspenning med gong og andre meditative instrumenters effekter. En erfaring som kan, foruten være en behagelig pause i en travel hverdag, gi første introduksjon til noen metoder kjent for å fremme indre ro og balanse.

Passer spesielt for deg som har gått på Eva sine mindfulness kurs tidligere. Dette vil kunne være en mulighet til inspirasjon og repetisjon, samtidig få en møteplass for å oppleve avspenning og praksis sammen med flere. Mange kursdeltakere har uttrykt ønske om et slikt tilbud.

På samme måten kan det også passe for andre med kjennskap til mindfulness og MediYoga.

Gjennom mindfulness meditasjon, MediYoga og dyp avspenning håper vi du får maksimal opplevelse, en deilig pause i hverdagen, der du finner fornyet kraft og inspirasjon som du kan ta med deg inn i neste øyeblikk av ditt liv.

Du er hjertelig velkommen!

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt