Skip to content

Jule workshop med Mindfulness, Mediyoga og Gong: Dyp avspenning med hjertevarme meditasjoner

Velkommen til jule workshop i desember med mindfulness, MediYoga og gong avspenning - midt i Oslo sentrum – en deilig pause fra stress og mas i førjulstida.

I desember inviterer vi til opplevelser med både mindfulness, MediYoga, og ikke minst dyp avspenning med gong og andre meditative instrumenter.

Vi ønsker å gi deg et magisk øyeblikk i en travel hverdag - utenom tid og rom – i kontakt med din indre visdom og intuisjon, der du samtidig får muligheten til å praktisere både mindfulness og MediYoga. Vi har fokus på hjerte og omsorgs meditasjoner.

Du er hjertelig velkommen!

  • Tid: 19.desember kl. 17.30 - 19.45 
  • Pris: Kr 480 for en workshop, 135 min. (inkl, lån av matte/pledd. Små grupper).
  • Påmelding: Send e-post til eva.edwin@gmail.com med navn, mobilnummer, post og mailadresse.  Påmelding er bindende. Du sikrer deg plass ved å betale faktura som du får på e-post.
  • Eva Edwin kan også kontaktes på mobil 92406173 - send helst SMS først. Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe.
  • Sted: Kurset holdes i Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo sine lokaler midt i sentrum, like ved Oslo city og Gunerius, 5-10 minutter og gå fra Jernbanestasjonen og Oslo S. Adressen er Storgata 39, 3.etg. Du finner Kart og veibeskrivelse her: https://www.medisinsk-yoga-oslo.no/om-oss-kontakt/kart-og-kontakt-informasjon
  • Kursholder: Eva Edwin, MediYoga lærer og terapeut, mindfulness instruktør, hypnoterapeut, spesial sykepleier og tidligere høgskolelektor (Høgskolen i Sørøst Norge, timebasis). Du kan lese mer om henne her: Du kan lese mer om Eva Edwin her: https://www.medisinsk-yoga-oslo.no/om-oss-kontakt/eva-edwin
Mindfulness med Mediyoga og Gong - dyp avspenning og hjertevarme meditasjoner

Program:

Vi starter med en kort mindfulness meditasjon for å lande, snakker litt om praktiske ting, for å fortsette med et lett MediYoga program som blir tilrettelagt for alle. Meditasjonene og yogaøvelsene vil bli guidet som mindful bevegelse og i seg selv være avspennende.

Selve avspenningen innledes med mindfulness meditasjoner med fokus på kropp og pust (pustemeditasjon liggende og kroppscanning), og fortsetter med mindful lydmeditasjon som setter deg i mottakelig, avslappet tilstand som fremmer maksimalt utbytte av gongen og de andre lydenes effekt på sjel og sinn. Når du åpner deg for lyd, vil gongens vibrasjoner trenge inn i hver celle og kunne gi helt spesielle fornemmelser, og ikke minst dyp avspenning.

Vi avslutter med en mindfulness eller MediYoga hjerte meditasjon og mindfulness omsorgsmeditasjon. Det er rom for deling av erfaringer og refleksjoner.

Litt om mindfulness, Mediyoga og gongavspenning

Både mindfulness og MediYoga er anerkjente metoder til hjelp for å finne indre ro og balanse. Du kan lese mer om mindfulness her: https://www.medisinsk-yoga-oslo.no/mindfulness og MediYoga her: https://www.medisinsk-yoga-oslo.no/mediyoga

Lyden fra gong er spesiell og det sies i yogasammenheng å være den første lyden i universet som fremmer bevegelsen av livskraft – prana – og på den måten virke helbredende på kroppen, rense sinnet og heve bevisstheten (Mehtab Benton).

Instruktøren, Eva Edwin, har lang erfaring med mindfulness og MediYoga kurs. Her har hun valgt tema og praksis etter hva mange på kursene har funnet veldig avspennende og behagelig, men samtidig nyttig i forhold til å praktisere oppmerksomt nærvær – mindfulness.

Passer for alle:

Anbefales til deg som er interessert i å lære om mindfulness og medisinsk yoga, med øvelser som kan hjelpe deg å finne ro i en stressfull hverdag.

Kan hjelpe ved stressrelaterte lidelser som rygg/nakke plager, søvnløshet, hodepine, pustevansker, indre uro og andre fysiske plager, smerter m.m.

Alle kan delta - Yogaøvelsene blir tilpasset og vi har små grupper.

Det er også for deg som trenger et pusterom i hverdagen der du kan finne ro og lade opp batteriene gjennom meditasjon og mindful guidet lyd meditasjon med gong og andre meditative instrumenter. Mange opplever dyp avspenning når de påvirkes av disse tonene og vibrasjonene - en deilig pause fra hverdagens stress.

Gjennom mindfulness meditasjon, MediYoga og dyp avspenning håper vi du får maksimal opplevelse, en deilig pause i hverdagen, der du finner fornyet kraft og inspirasjon som du kan ta med deg inn i neste øyeblikk av ditt liv.

Du er hjertelig velkommen!

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt