Skip to content

Mindfulness og MediYoga workshop – Oslo sentrum 20.03 og/eller 21.03.2018

Velkommen til en spesiell opplevelse med både Mindfulness, MediYoga og Gong avspenning. Fokus på medfølelse og hjertets kvaliteter.

  • Tid: Tirsdag 20.mars kl. 19 – 21.15 og/eller onsdag 21.mars, kl. 17.00 - 19.15 (enkelt stående eventer)
  • Sted: Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo, Dronningensgate 23, 3.etg, 312
  • Pris: 450 kr for en kveld/event.
  • Instruktør: Eva Edwin, MediYoga lærer og terapeut, mindfulness instruktør, hypnoterapeut, spesial sykepleier og høgskolelektor (Høgskolen i Sørøst Norge, timebasis). Du kan lese mer om henne her: Eva Edwin
  • Påmelding til eva.edwin@gmail.com Send ditt navn, adresse, fødselsdato og telefonnummer. Påmelding er bindende. Du sikrer deg plass ved å betale faktura som du får på email.
  • Passer ikke datoen, men du interessert i lignende eventer  -  send email til eva.edwin@gmail.com, så får du beskjed når nye datoer blir satt opp.
  • Eva Edwin kan også kontaktes på mobil 92406173 - send helst SMS først. Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe.

Mindfulness for hjertet

Vi inviterer til en indre reise, med meditasjoner knyttet til både mindfulness og MediYoga.

Mindfulness meditasjonene guides med henblikk på å omfavne det som måtte dukke opp i bevisstheten ikke bare med aksept, men også medfølelse og kjærlig omsorg.

Raushet med deg selv og andre står i fokus. Hjerte meditasjoner står på programmet.

Vi starter med avspenning og mindfulness meditasjon liggende med fokus på pust og kroppscanning. Fortsetter med noen rolige enkle MediYoga øvelser knyttet til stress og muskelspenninger. Øvelsene blir guidet som mindful bevegelses meditasjon. Øvelsene blir tilpasset – alle kan delta.

Du vil få slappe av til en mindfult guidet lydmeditasjon med gong og andre meditative instrumenter. Gong er et instrument ofte brukt i yoga og meditasjon. Det sies at lyden renser sinnet og virker helbredende på kroppen. Gongvibrasjoner trenger gjennom hele deg og de fleste opplever påfyll av energi og indre ro og glede. Mange opplever dyp avspenning når de påvirkes av disse tonene og vibrasjonene - en deilig pause fra hverdagens stress.

Gjennom meditasjoner både fra mindfulness og MediYoga åpner vi hjertet og ønsker oss selv og andre fred, kjærlighet og glede.

Vi avslutter med en kort dialog og deling.

Anbefales til deg som er interessert i mindfulness og medisinsk yoga, med øvelser som kan hjelpe deg å finne ro i en stressfull hverdag. Workshopen er for alle, både med og uten kjennskap til mindfulness og yoga. Det er også egnet for deg som har gått på mine kurs tidligere og ønsker en repetisjon eller inspirasjon til egen praksis.

Mindfulness er en populær meditasjons form innført fra Buddhismen, der den ble anvendt som en vei til dypere selvinnsikt og medfølelse. I dag er metoden velkjent og anvendt både i helsevesen, skole og organisasjoner verden over. Øvelsene har blitt gjenstand for forskning ikke minst gjennom dr.Jon Kabat Zinn program knyttet til stress reduksjon (MBSR) og funnet gunstige i forhold til både fysisk og psykisk helse, ikke minst stress og stressrelaterte lidelser. Du kan lese mer om mindfulness her: Mindfulness.

Mediyoga er en yogaform med øvelser og program som er blitt testet og tatt i bruk på flere sykehus og rehabiliteringssentre både i Norge og Sverige. Du kan lese mer om dette her: Hva er Mediyoga.

Du er hjertelig velkommen!

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt