Skip to content

Mindfulness kurs: Opplev mer med mindre stress

Oppmerksomhets trening
Mindfulness kurs ved stress

Kurset har fokus på stress og stress reduksjon og passer for alle som er interessert i å lære om mindfulness meditasjon og teknikker.

Gjennom undervisning, dialog, refleksjon og veiledet øvelser/meditasjoner trener du deg i å bruke kroppens og sinnets visdom til å finne ro og fokus i en travel hverdag. Du kan lese mer om mindfulness her.

Det vil også bli undervist i mindful yoga. Yogaøvelsene er knyttet til stress og muskelspenninger. De er rolige og enkle.

Dette kurset er først og fremst et mindfulness kurs. Det er ikke yoga på alle samlinger. Ønsker du mer yoga anbefales kurset "Mindfulness og Mediyoga ved stress".  

 Anbefales til deg som er interessert i å lære om mindfulness med verktøy som kan hjelpe deg å finne ro og fokus i en stressfull hverdag. Kan hjelpe ved stressrelaterte lidelser som rygg/nakke plager, søvnløshet, hodepine, pustevansker, indre uro m.m.

For øyeblikket er det ikke satt opp noe kurs. Ønsker du denne type kurs se Mindfulness og MediYoga: Kurs ved stress eller ta kontakt med Eva Edwin på mail: eva.edwin@gmail.com.

 

Våre mindfulness kurs i Oslo Sentrum:

Mindfulness kurs: Oppleve mer med mindre stress    

Mindfulness og MediYoga: Kurs ved stress

Adresse: Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo, 

Adresse: Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo, Dronningensgate 23, 3.etg. (Like ved Jernbanetorget og 2 min fra Karl Johan. Lett tilgjengelig med tog, buss, trikk, tbane.)

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt