Skip to content

Mindfulness kurs

Velkommen til våre mindfulness kurs i Oslo sentrum

Mindfulness er en populær meditasjons form som består av enkle metoder for å finne ro og overskudd. Forskning viser at mindfulness kan være til hjelp både ved psykiske og fysiske utfordringer, ikke minst stress.

Konsentrasjon, intuisjon og kreativitet bedres.

Mindfulness kan fungere som motgift mot selvkritikk og vanskelige tanker. Du kan lese mer om mindfulness her: Mindfulness  

Vi tilbyr kurs der du lærer både mindfulness og mediyoga. Du kan lese mer om mediyoga her: Mediyoga

Er du interessert? 

Du er hjertelig velkommen!

Hvis du vil vite mer om kursene se linkene under:

| Mindfulness og MediYoga: Kurs ved stress onsdager kl.12.00-14.30 x 8. Kursstart 21. oktober 2020 |

| Mindfulness og MediYoga: Kurs ved stress onsdager kl.18.30-21.00 x 8. Kursstart 21. oktober 2020 |

| Mindfulness og MediYoga: Kurs ved stress tirsdager kl.18.45 -21.15 x 8. Kursstart 10.november 2020 |

Korona tiltak:

På grunn av korona situasjonen er det små grupper. Vi følger med på helsedirektoratets anbefalinger for smittevern fortløpende og retter oss etter dem. Kursene holdes utenfor rushtid. Blir det umulig å møtes fysisk holdes kurssamlingene digitalt.

Kursene er bygget over samme tema og struktur. Hvis det er ledig plass er det mulighet for å veksle mellom kursene.

Det er også mulig å få et  individuelt tillegg,  spesialtilpasset din behov. 

Ta kontakt med kursleder  Eva Edwin  - mail: eva.edwin@gmail.com for mer informasjon / påmelding  eller lurer på noe annet.

Adresse for kursene: Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo, Dronningensgate 23, 3.etg. (Som ved Jernbanetorget og 2 min fra Karl Johan. Lett tilgjengelig med tog, buss, trikk, tbane.)  Kart og veibeskrivelse.

Kursene har fokus på stress og stressreduksjon. Mindfulness er hovedfokus, men på mange kurs lærer du også enkle mediyoga øvelser, instruert etter mindfulness prinsipp, med fokus på avspenning i rygg / nakke / skuldrer / hofter. Øvelser blir tilpasset. Alle kan delta.

Dette er kreative kurs,  ikke  MBSR, MBCT-kurs, selv om inspirasjon og mange av de øvrige er de samme.

Kurs leder:  Eva Edwin , spesialsykepleier og høgskolelektor (høgskolen i sørøst-Norge, timebasis), MediYoga terapeut / lærer, mindfulness instruktør og hypnoterapeut.  2015-02-16-sorte-klær2-myk-Bakgrunn-aktuelt-for-redigering-firkant

Send mail til eva.edwin@gmail.com for å melde deg på eller hvis du lurer på noe angående kursene.

Dette sies om kursene:

"Mindfulness og medisinsk yoga hører sammen som hånd i hanske. Kombinasjonen ga meg en følelse av å være fullt tilstede i yogaøvelsene. Eva er kunnskapsrik og vi jobbet med oppmerksomhet på mange måter. Hun har en feminin tilnærming der press og prestasjon er fraværende - og det var godt for meg. En grundig skriftlig dokumentasjon, med lenkehenvisninger, ble sendt ut etter hver kurskveld. Her er det kunnskap å hente" - Gro.

"Jeg sover og slapper av bedre nå, og kan produsere enda mer bedre artikler takket være dette kurset!"  -  Asaki, japansk journalist, fotograf og mediakoordinator

"Jeg har hatt så mye nytte av dette kurset - skal fortsette å praktisere dette både hjemme og på jobb. Det åpnet sinnet mitt for en ny dimensjon. Jeg har straks min første dag på jobben etter 3 måneders sykemelding. Jeg som ikke trodde jeg skulle komme tilbake dit tror nå at det skal gå helt greit. Eva sin stemme er veldig behagelig, jeg har foreslått for henne å lage en app"  - Sofia, 39 år, sykepleier og småbarnsmor.

"Dette kurset har vært en fin og lærerik prosess for meg og jeg føler jeg har fått et verktøy som jeg ellers ikke hadde til å slappe av og nullstille"  - Gitte Marie Lundh Bjurling - Advokat

Mediyoga og mindfulness: Kurs ved stress - start onsdag 21.10.2020 kl. 12.00-14.30 - Oslo sentrum 

Mediyoga og mindfulness: Kurs ved stress - start onsdag 21.10.2020 kl. 18.30-21.00 - Oslo sentrum 

Mediyoga og mindfulness: Kurs ved stress - start tirsdag 10.11.2020 kl. 18.45 -21.15 - Oslo sentrum 

Her kan du lese omgående kurs: Pågående kurs i mindfulness  

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt