Skip to content

Mindfulness – individuell opplæring

Kurs i mindfulness spesielt tilpasset dine ønsker og behov

Kan også kombineres med andre teknikker

Mindfulness praksis
  • Fysiske møter i Oslo eller digitalt - du bestemmer. Det blir også laget kursdokumentasjon tilrettelagt spesielt for deg.
  • Du bestemmer i sammen med kurslærer hva som passer best for deg både i forhold til tema, øvelser og innhold. Også antall og hyppighet på møter.
  • Det anbefales samlinger på 2.5 timer, minst 4 ganger hvis du skal lære det grunnleggende godt. Mindre enn to timers samlinger er ikke anbefalt.
  • Våre priser finner du her: https://www.medisinsk-yoga-oslo.no/priser-og-tilbud
  • Kurslærer er Eva Edwin (kurslærer),
    MediYoga lærer og terapeut, mindfulness instruktør,  hypnoterapeut, spesial sykepleier og høgskolelektor (Høgskolen i Sørøst Norge, timebasis). Du kan lese mer om henne her: Eva Edwin
  • Du kan få kontakt ved å sende mail til eva.edwin@gmail.com eller mobil 92406173 (Send SMS først).

Mindfulness er en populær meditasjons form innført fra Buddhismen, der den ble anvendt som en vei til dypere selvinnsikt og medfølelse. I dag er metoden velkjent og anvendt både i helsevesen, skole og organisasjoner verden over. Øvelsene har blitt gjenstand for forskning ikke minst gjennom dr.Jon Kabat Zinn program knyttet til stress reduksjon (MBSR) og funnet gunstige i forhold til både fysisk og psykisk helse, ikke minst stress og stressrelaterte lidelser. Du kan lese mer om mindfulness her: Mindfulness.

Gjennom opplæringen vil du få innsikt i hva mindfulness går ut på og hvordan bruke metoden til hjelp i hverdagen. du vil lære mange meditasjoner og teknikker for å trene oppmerksomheten på måter som kan hjelpe deg å bli mindre påvirket av stress og ubehag, leve mer i øyeblikket, og lettere finne ro og overskudd i en travel hverdag. Øvelsene kan også fremme konsentrasjon, intuisjon og kreativitet. Ved praksis kan mindfulness fungere som motgift mot selvkritikk og vanskelige tanker. 

Dine behov og ønsker påvirker hva som legges vekt på og tema øvelsene knyttes til.

Kurset kan også kombineres med opplæring i andre metoder som Eva kan, f.eks. mediyoga. Både mindfulness og mediyoga er anerkjente metoder for å bevare ro og fokus når det røyner på med hverdagens krav og mas. Du kan lese mer om mediyoga her: Mediyoga

Er du interessert ta gjerne kontakt - kanskje finner vi et opplegg som passer perfekt for deg.

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt