Skip to content

Mediyoga på stoler, onsdager kl 11

Medisinsk yoga på stoler - kontoryoga

Adresse: Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo, Storgata 39, 3. etg (like ved Jernbanetorget). Kart og veibeskrivelse.

Øvelser gjøres sittende på stoler / stående. Mulig å bruke matte og sittepute for sittende posisjoner og for liggende avspenning. Fullverdige yogaøvelser som kan gjøres sittende på stoler og stående. Passer både for deg som ønsker flotte "kontor" strekk eller om du er bevegelseshemmet og foretrekker å sitte på stolen enn på gulvet. Øvelser kan hjelpe deg å myke kroppen samt roe ned sinnet og forbedre pusten.

Datoer: 13., 20.mars, 3.april - onsdager
Dropin er mulig.
Begrenset antall plasser - maks 9 deltagere.
Du kan betale her: 

5% rabatt for deg som er senior, ufør, arbeidsledig etc. Be om rabattkode på mediyoga.oslo@gmail.com

Les våre betingelser.

Spørsmål om kurset stilles til mediyoga.oslo@gmail.com (evt. tlf. 99313437 - SMS). Ved påmedling uten å betale online, send ditt navn, adresse, fødselsdato og telefonnummer.

Kursholder Maria Andersen, mediyoga lærer og terapeut, yinyoga lærer, gongyoga lærer,massasjeterapeut, akupressør, antistressterapeut.

teacher and active senior women yoga class on chairsMedisinsk yoga programmer, spesielt tilpasset slik at øvelser kan gjøres ved bruk av stoler og sittende på stol. Øvelser er mer skånsomme for knær, høfter og lettere å gjennomføre når du sitter på kontor. Kombineres med stående øvelser og sittende meditasjon.

Pusten er i fokus og øvelser virker forebyggende og kan minske symptomer på hjerte- karsykdommer, demens, dårlig søvn, stress, vond nakke og rygg mm. Øvelsene er med på å bedre kroppsholdning, immunforsvar, øke konsentrasjon, styrke nervesystemet, bedre fordøyelse, bedre balanse i stoffskifte mm. og som følge av dette øke livskvalitet. Mediyoga er testet og tatt i bruk på flere sykehus og rehabiliteringssentre. Avspenning og lett meditasjon er inkludert.

Andre yogakurs på dagtid: Yinyoga mandager kl 12, yinyoga onsdager kl 13

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt