Skip to content

Mediyoga på stoler, Grunerløkka, kl 10.15-11.30

Medisinsk yoga på stoler - kontoryoga

Adresse: Grunerløkka Flerbrukssenter, Thorvald Meyers gate 38, 2.etg.

Øvelser gjøres sittende på stoler / stående. Mulig å bruke matte for sittende posisjoner og for liggende avspenning. Fullverdige yogaøvelser som kan gjøres sittende på stoler og stående. Passer både for deg som ønsker flotte "kontor" strekk eller om du er bevegelseshemmet og foretrekker å sitte på stolen enn på gulvet. Øvelser kan hjelpe deg å myke kroppen samt roe ned sinnet og forbedre pusten.

Nytt start: kl 10.15-11.30, onsdager
Datoer: 13., 20., 27.september, 4., 11., 18., 25.oktober, 1., 8., 15., 22., 29.november, 5.desember - 13 onsdager
Pris: 2600 kr for 13 ganger
Begrenset antall plasser - maks 15 deltagere.
Du kan betale her: https://medisinsk-yoga-oslo.punchpass.com/series/28759

Les våre betingelser.

Du får mer utbytte med å være med på de fleste gangene, men det er også mulig å være med på dropin
Dropin 250 kr 
Du kan ogaå bli med og betale for resten av kurset (billigere per gang). Spør om det er plass på mediyoga.oslo@gmail.com

Spørsmål om kurset stilles til mediyoga.oslo@gmail.com (evt. tlf. 99313437 - SMS). Ved påmedling uten å betale online, send ditt navn, adresse, fødselsdato og telefonnummer.

Kursholder Maria Andersen, mediyoga lærer og terapeut, yinyoga lærer, gongyoga lærer,massasjeterapeut, akupressør, antistressterapeut.

teacher and active senior women yoga class on chairsMedisinsk yoga programmer, spesielt tilpasset slik at øvelser kan gjøres ved bruk av stoler og sittende på stol. Øvelser er mer skånsomme for knær, høfter og lettere å gjennomføre når du sitter på kontor. Kombineres med stående øvelser og sittende meditasjon.

Pusten er i fokus og øvelser virker forebyggende og kan minske symptomer på hjerte- karsykdommer, demens, dårlig søvn, stress, vond nakke og rygg mm. Øvelsene er med på å bedre kroppsholdning, immunforsvar, øke konsentrasjon, styrke nervesystemet, bedre fordøyelse, bedre balanse i stoffskifte mm. og som følge av dette øke livskvalitet. Mediyoga er testet og tatt i bruk på flere sykehus og rehabiliteringssentre. Avspenning og lett meditasjon er inkludert.

Andre yogakurs på dagen:

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt