Skip to content

Meditativ stund med med myk yoga, gong, saksofon, mantrasang mm, 28.april kl 15-17

Meditativ stund med med yinyoga, gong, saksofon, mantrasang mm

28.april, lørdag, kl 15.00-17.00. Kjøp billett her.
Pris 500 kr, maks 10 deltakere!

Vi har gleden å invitere deg til en spesiel avspennings stund. Denne dagen har vi en gjest - musikker Marthe Lea. Hun jobber profesjonelt ved å spille bl.an saksofon og andre instrumenter, gong også, samt synger mantra og div. folketoner. Vi tar flem musikkintrumenter og skaper for deg en magisk lydhealing. Magiske meditative lyder kan hjelpe deg både gi slipp i unødvendige spenninger og finne til dyp indre ro.

Først gjør vi noen myke øvelser for å roe ned kropp og sinne og salde mer i kroppen - slik at du får mer utbytte av lydhealing. Deretter blir du guidet i en kroppskanning / avspenning, så kan du ligge (kan sitte også) på et myk underlag og ta imot helende lyd vibrasjoner.

GONG er en av de eldste instrumenter, og blir ofte brukt sammen med yoga, men gongvibrasjoner er nok i seg selv for å føre deg i dypere avspenning. Vibrasjonene treger dypt inn i deg og de fleste kan oppleve å komme i en meditativ tilstand. I den tilstanden - mellom søvn og ikke søvn - vekkes selvhelbredende prosess. Du kan kanskje vil føle at du befinner deg et plas uten tid og rom, hvor du kan føle deg som en del av Universet og samtidig komme dypere inn i deg selv.

Det trengs ingen forkunnskaper og vi har alt nødvendig utstyr i lokalene (ullmatter, pledd, puter etc.) - velkommen som du er og opplev!

Spesiel musikalsk gjest er:
MARTHE LEA, profesjonell musikker og sanger.

Yoga og gong:
MARIA ANDERSEN, gongterapeut, MediYoga og YinYoga lærer.

Spørsmål: Har du aldri vært med på avspenning med gong og har spørsmål - ta gjerne kontakt på mediyoga.oslo@gmail.com

marthe_lea

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt