Skip to content

Lyd og bevegelse for glede! 15.mars kl 17-19

Bli med å få påfyll av glede og energi samt mulighet å lande inne i deg selv!

Fredag 15.mars, kl. 17.00-19.00
Sted: 
Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo, Dronningensgate 23, 3.etg, 312
Pris: 500 kr
Link til bestilling her.
Maks 12 deltakere!

Du inviteres til et spesielt event - med Caroline Støyva Eriksen, skuespiller, sangerinne, latteryoga og GROOVE fasilitator og Maria Andersen, yogalærer og gongterapeut.

Først myker vi opp med Latteryoga - et unikt konsept hvor hvem som helst kan le uten spesiell grunn og uten bruk av humor, vitser og komedie. Vi invitierer latter som en øvelse i en gruppe ved bruk av øyekontakt og barnlig lekenhet.
Deretter slipper vi oss løs med GROOVE- en enkel, morsom og prestasjonsfri danseopplevelse.
Kvelden avsluttes med en lenger avspenning med gong - som gir deg gledens vibrasjoner.

Det trengs ingen forkunnskaper og vi har alt nødvendig utstyr i lokalene (ullmatter, pledd, puter etc.) - velkommen som du er og opplev!

Informasjon om påmedling kan du stille til: mediyoga.oslo@gmail.com

Vi gleder oss!!!
Caroline og Maria

LatterGrooveGong-ny_mindre

MER om Latteryoga, GROOVE og Gong:

GROOVE: Vi forenes i samme rytme, og danser til masse forskjellig musikk. Ingen venstre eller høyre, ingen ledet koreografi som man skal få til. Du legger din GROOVE på din enkle trinnene, fordi din måte er den riktige måten. Du er unik, og du skal se annerledes.

LATTERYOGA: Grunnen til at det heter latteryoga er fordi vi kombinerer latterøvelser med yogapust. Dette gjør at kroppen og hjernen får mer oksygen, som gir en følelse av økt energinivå som bidrar til en god helse.

GONG: er en av de elste musikkinstrumenter og ble ofte brukt sammen med yoga og meditasjon. Det sies at lyden av gong renser sinnet og virker helbredende på kroppen. Gongvibrasjoner trenger gjennom hele deg og de fleste opplever påfyll av energi og indre ro og glede.

Tidligere tilbakemeldinger:
Dette er vel så godt som meditasjon. En oase jeg nesten aldri er i. Deilig å være i noe så prestasjonsfritt som jeg nesten aldri finner ellers i samfunnet.

Du blir ledet av:
CAROLINE STØYVA ERIKSEN er sertifisert latteryogalærer fra Laughter Yoga International University i India. Hun ble også sertifisert GROOVE fasilitator for barn og voksne i 2016. Til daglig jobber Caroline som skuespiller og sanger med base i Oslo.

MARIA ANDERSEN, gongterapeut, MediYoga og YinYoga lærer, massasje- og bindevevsterapeut, akupressør, anitstressterapeut.

Påmelding er bindende. Du sikrer deg plass ved å kjøpe billett.
Medisinsk yoga og mindfulnes Oslo forbeholder seg retten til å avlyse kurs ved for få deltakere. Du får i så fall beskjed om kansellert event minimum 24 timer før eventet. Innbetalt beløp (utenom service gebyr) vil bli refundert.
Ved avmelding billett refunderes ikke, men kan overføres til en annen person. I spesielle tilfeller kan billett overføres til neste liknende event (forbeholdt om leidg plass), hver tilfelle vurderes separat.

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt