Skip to content

Latter yoga

Latteryoga - passer for alle

latteryoga1

Latter yoga og lang avspenning med gong, 90 min
(beskrivelse finner du om du scroller ned)
Dato: 30.mars kl 19.00-20.30 torsdag

Pris inne i studio (kun 15 plasser): 350 kr 
Du kjøper billett her: https://medisinsk-yoga-oslo.punchpass.com/classes/12747806

Latter Yoga og en lang avspenning med gonger: 

LatterYoga er et unikt konsept hvor alle kan le uten spesiell grunn og uten bruk av vitser. Vi starter latter som en lek ved å bruke øyekontakt og ta kontakt med vårt indre barn.
Når vi ler, produserer kroppen endorfiner og oksytoxin – hormoner av glede og lykke. Og det er helt uavhengig om det er ekte eller falsk latter, og om det er egentlig noe grunn til å le. I tillegg til latterøvelser, gjør vi øvelser for å åpne opp i brystkasse og pusteøvelser for å balansere nervesystemet.
Vi avslutter timen med en kroppskaning og en dyp avspenning med gongvibrasjoner. Undergongavspenning ligger du på en tykkere underlag, under pledd og tar i mot vibasjonene.Timen passer for alle. Latteryoga er en investering i din egen helse, og må erfares.

Om latteryoga:
Latteryoga er et unikt konsept hvor hvem som helst kan le uten spesiell grunn og uten bruk av humor, vitser og komedie! Vi initierer latter som en øvelse i en gruppe ved bruk av øyekontakt og barnlig lekenhet.

Grunnen til at det heter latteryoga er fordi vi kombinerer latterøvelser med yogapust. Dette gjør at kroppen og hjernen får mer oksygen, som gir en følelse av økt energinivå som bidrar til en god helse.

Det er vitenskapelig bevist at kroppen ikke kan skille mellom falsk og ekte latter. Man får de samme psykologiske helsefordelene når man trener på latter, uavhengig om det er ekte eller ikke. Latteryoga ble startet av legen Madan Kataria fra India i en park i 1995. Fra kun 5 deltagere har nå latteryoga spredt seg til over 10000 latter klubber over hele verden.

Kursholdere:

  • Maria Andersen, sertifisert latteryogalærer, gongmester og gongterapeut, yogalærer (mediyoga, yinyoga, neurogenic-, restorativyoga, yoga nidra). Ta kontakt på email: mediyoga.oslo@gmail.com, tlf. 99313437 (send sms først)
  • Caroline Støyva Eriksen, sertifisert latteryogalærer fra Laughter Yoga International University i India. Treningen foregikk med grunnleggeren av latteryoga Dr. Madan Kataria.
    Kontakt: tlf 99540592, email : laughteryogacaro@gmail.com
Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt