Skip to content

Latter yoga

Latteryoga - passer for alle

Vi arrangerer latter yoga i vår studio eller på forespørsel - på din aribesplass (teambuilding), utdrikkingslag etc...

latteryoga1Latter yoga og avspenning med gong

Dato: 31.mai fredag kl 15.30-16.30
Pris
(kun 10 plasser): 300 kr
Du kjøper billett her:
https://medisinsk-yoga-oslo.punchpass.com/classes/15349545

Latteryoga er et unikt konsept hvor hvem som helst kan le uten spesiell grunn og uten bruk av humor, vitser og komedie! Vi initierer latter som en øvelse i en gruppe ved bruk av øyekontakt, ta kontakt med vårt indre barn og barnlig lekenhet.
Når vi ler, produserer kroppen endorfiner og oksytoxin – hormoner av glede og lykke. Og det er helt uavhengig om det er ekte eller falsk latter, og om det er egentlig noe grunn til å le. I tillegg til latterøvelser, gjør vi øvelser for å åpne opp i brystkasse og pusteøvelser for å balansere nervesystemet.

Latter yoga og avspenning med gonпvibrasjoner:

Vi starter med lek og latteryoga og avslutter timen med en kroppskaning og en dyp avspenning med gongvibrasjoner. Under gongavspenning ligger du på en tykkere underlag, under pledd og tar i mot vibasjonene. Timen passer for alle. Latteryoga er en investering i din egen helse, og må erfares.

Om latteryoga:

Grunnen til at det heter latteryoga er fordi vi kombinerer latterøvelser med yogapust. Dette gjør at kroppen og hjernen får mer oksygen, som gir en følelse av økt energinivå som bidrar til en god helse.

Det er vitenskapelig bevist at kroppen ikke kan skille mellom falsk og ekte latter. Man får de samme psykologiske helsefordelene når man trener på latter, uavhengig om det er ekte eller ikke. Latteryoga ble startet av legen Madan Kataria fra India i en park i 1995. Fra kun 5 deltagere har nå latteryoga spredt seg til over 10000 latter klubber over hele verden.

Kursholder:

Maria Andersen, sertifisert latteryogalærer, gongmester og gongterapeut, yogalærer (mediyoga, yinyoga, neurogenic-, restorativyoga, yoga nidra).
Kontakt: mediyoga.oslo@gmail.com, tlf. 99313437 (send sms først)

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt