Skip to content

Anahata Kunstgalleri Oslo

Les om nåværende utstilling | Tidligere utstillinger på galleri Anahata | Kontakt oss |

Anahata kunstgalleri ligger i Oslo sentrum, i lokalene Medisinsk yoga og mindfulness Oslo i Dronningens gate 23. Her ønsker vi å presentere kunst vi mener kan bidra til en positiv energi til rommet i våre lokaler. Som kan vekke det kreative i deg og få deg til å drømme, nyte øyeblikket - og kanskje komme inn i en meditativ tilstand som berører ditt hjerte. Utfra denne visjonen velger vi kunstnere. Her vil både ukjente og kjente kunstnertalenter kunne vise sine bilder og ha salgsutstillinger. I tillegg vil Eva Edwin alltid ha sine yogasmykker utstilt i lokalet. Hun vil ha både egne utstillinger og utstillinger i sammen med andre kunstnere. Det vil også være mulig å avtale visning av smykker enten ved å kontakte Eva eller Maria.

Vi lager også happening med aktiviteter rundt det kreative - som meditasjon over kunst, gong konsert m.m. Medisinsk yoga og mindfulness Oslo ønsker på denne måten å lage et kreativt pusterom - et rom med glede og hjertevarme.

Vi kaller vårt galleri Anahata kunstgalleri Oslo. Anahata er navnet på hjertechakraet som ifølge yogisk perspektiv er et energi senter i kroppen som har med empati og ubetinget kjærlighet å gjøre. I hjertechakraet finnes også alle våre innerste drømmer, intensjoner, vår indre sannhet - det som er riktig for deg akkurat nå. Alle yogapraksis jobber akkurat med dette - å åpne ditt hjerte og balansere ditt hjertechakra - for å kunne leve livet ut din sannhet med kjærlighet.

 

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt