Skip to content

Workshop, minikurs og arrangement

Workshop, temakurs, arrangementer, helgekurs med fordypning innen avspenning, meditasjon, mindfulness, yogisk og kinesisk filosofi, gongavspenning mm.

Alle eventer holdes på Dronningens gate 23 i Oslo Sentrum (rom 208), med mindre det står en annen adresse.
Spørsmål om eventer eller abonere på vårt nyhetsbrev kan du få ved å sende email til mediyoga.oslo@gmail.com.
Følg med også på vår facebook side Medisinsk Yoga og Midnfulness Oslo.
Se etter detaljert beskrivelse ved å  klikke på linken nedenfor:

15.april, lørdag kl 13-15.30
De tibetanske rittene, gongbad og kakao, - med Inger Marie Øygard og Maria Andersen, yogalærere og gongmestere
Kombinasjon av de tibetanske ritene - den gamle hemmeligheten om ungdomskilden, gongvibrasjoner - rensende på alle plan og en varm seremonial kakao for å integrere.
Pris 590 kr
Du kan lese mer om dette og kjøpe bilett her her.


24.april, mandag kl 17-19.00
Blomster, myke bevegelser og gong - vekk ditt indre feminine -
med Monica Ruden, blosterdesigner og Maria Andersen, yogalærer og gongmester

Vekk ditt indre feminine med kreativ kontakt med blomster, myk yoga og gong vibrasjoner.
YOGA og BLOMSTER – den ultimate kombinasjonen – dyrke både kropp, sjel og sanser i ett og samme workshop. Via å lage din egen dekorasjon kommer du i kontakt med det vakreste og sensuelle i naturen - blomstene. Under profesjonell veiledning får du utfolde dine kreative evner og tar kontakt med det feminine inn i deg.
Maria og Monica (M&M) har satt sammen et nytt konsept som vi deler inn i 4 separate kvelder (vår, sommer, høsten og jul). Du kan velge å være med på ett eller flere kurs.
MYK YOGA. Før vi lager blomsterdekorasjoner gjør vi myke meditative øvelser med Maria som kan hjelpe deg å komme i kontakt med din indre mykhet, kreative flytt, begynne å kjenne etter enda bedre og komme i kontakt med din indre feminine. Øvelser tilpasses alle interesserte.
GONG. Det blir også myk innspilling av gong for å minne deg å kjenne etter og komme til en meditativ tilstand.
BLOMSTER. I denne delen av kurset vil du lære å lage blomsterdekorasjoner med et naturlig, romantisk uttrykk, av de vakreste blomster for årstiden.
Monica vil først vise og fortelle hvordan hun lager dekorasjoner, med en gjennomgang av teknikk, komposisjon, form og farge. Videre får du velge ut de blomstene og fargene du ønsker og lage din egen unike dekorasjon.
Pris - 990 kr
Inkludert alt materiale og din egen blomster dekorasjon du kan ta med hjem,
Vi serverer te / kaffe og frukt.
Du melder deg via linken her.

22.april, fredag kl 17-18.30
Myke bevegelser og gongavspenning m/ Maria  Andersen, gongmester og gongterapeut
Vi starter med myke bevegelser som forbereder din kropp og sinn til å ta imot de magiske gongvibrasjonene, mens det spilles myk gong. Deretter ligger du på en ullmatte og tar imot lydhealing som kan føre deg i en meditativ tilstand, der selvhelbrendende prosesser kan starte.
Pris 350 kr
Du kan lese mer om dette og kjøpe bilett her her.

maria_gong3223.mai 2023 tirsdag kl 20.00-21.15
23.mai 2023 tirsdag kl 18.30-19.45
NB! Sted: Hellerudtoppen (Landeroveien 1)
Gongbad på Hellerudtoppen, m/Maria Andersen, yinyoga lærer og gongmester
Vi myker opp kroppen men noen få øvelser for at det blir lettere til de magiske gongvibrasjonene kan føre deg i en dyp meditativ tilstand, der selvhelbrendende prosesser kan starte. Pris 350 kr
Du kan lese mer om dette og kjøpe bilett her her.

Du er også velkommen til:

  • ONLINE YOGA - flere klasser per uke i en lukket facebook gruppe. Du kan lese mer om dette her Online yoga
  • GåYoga - ukentlig, ute enten i Østmarka eller langs Akerselva. Du kan lese om dette tilbudet her.
  • Individuelle timer  (yogaterapi, gongterapi, EFT, massasjeterapi, akupressur, EFT, veiledning, healing mm. på Dronningensgate 23). Info finner du herTidligere workshop: 

30.mars, torsdag kl 19-21.30
Latter Yoga og en lang avspenning med gonger m/ Maria  Andersen, gongmester og latteryoga instruktør

En herlig kombo av Latter Yoga og Gongbad. Vi starter med latterøvelser som en lek ved å bruke øyekontakt og ta kontakt med vårt indre barn. Når vi ler, produserer kroppen hormoner av glede og lykke. I tillegg til gjør vi øvelser for å åpne opp i brystkasse og pusteøvelser for å balansere nervesystemet.
Vi avslutter timen med en kroppskaning og en dyp avspenning med gongvibrasjoner. Under gongavspenning ligger du på en tykkere underlag, under pledd og tar i mot vibasjonene. Pris 350 kr
Du kan lese mer om dette og kjøpe bilett her her.

10.juni 2022 fredag kl 18.00-21.00
Essential Dance Therapy, m/Zuzana Bardovska, professional dancer and stage performer
It is a multi-layered and multifaceted, deeply touching and liberating therapeutic dance practice. Following the music sounds and instruments, with the guidance of the voice, we’ll use the physical body movement and it’s motility freeing the flow of motion. With the help of emotional release techniques, holistic essential oils, we will be able to bring more self-awareness to our lives and deepen the understanding. As well - transform and let go, soothen and relax, enjoy and awaken the highest potential.
Pris 620 kr

13.juni 2022 tirsdag kl 13.30-16.00
16.juni 2022 tirsdag kl 19.00-21.30

Workshop i Intern Family Systems (IFS):
Kreativ metode for å bli kjent med deg Selv og dine indre deler med Olaug Rønningsdalen
Kurset passer for deg som er opptatt av selvutvikling, ønsker å forbedre dine relasjoner, også med degselv, ønsker mer indre ro, forandre gamle mønster som gjør livet strevsomt. Metoden som på en utforskende måte vil hjelpe deg å oppleve at det åpner seg helt nye muligheter.
Maks 8 deltakere. Pris 450 kr per workshop
Du kan lese mer om dette og kjøpe bilett her her.

6.desember, mandag kl 17-18.30   
Intro i Neurogenic Yoga - rist stress av
m/ Maria  Andersen, neurogenic yogalærer og TRE-provider
Dette yogaklasse for deg som enten har opplevd trauma eller opplever mye stress og press i hverdagen. Øvelser er enkle, gjøres i en rolig tempo og tilpasses til hver enkelte. Du lærer stressreduserende teknikk som du kan videre utføre på egen hånd.
Fokus på arbeid med psoas muskulaturen for å frigjøre fysisk og følelsesmessig stress og spenning. Du lærer om kroppen egen selvregulerings mekanisme og praktisere terapeutiske skjelvinger / vibrasjoner.
Begrenset med plass (maks 8 stk) Pris 300 kr.
Du kan lese mer om dette og kjøpe bilett her her.

gong_hjerte9.desember, torsdag kl 17.00-19.00
Gong  for ditt hjerte - m/ Maria
Bli med på yoga, pust, meditasjon og gong. Vi gjør et myk og rolig yogaprogramm med flyt fra stilling til stilling - inspirert av yogasomatics, som hjelper deg å åpne hjerte. Vi gjør en meditasjon for mer balanse og glede i livet. Avsluttes med dypavspenning med lydhealing (gonger mm.). Pris 390 kr
Mer om dette kan du lese her.

gong_22374520.oktober, onsdag kl 13.00-14.00
Gongavspenning
m/ Maria Andersen
Jeg bruker 3-4 gonger og andre akustiske instrumenter under avspenning. Du på en ullmatte (det er også mulig å sitte) og tar imot lydhealing som kan føre deg i en meditativ tilstand, der selvhelbrendende prosesser kan starte. Pris 220 kr
Du kan lese mer om dette og kjøpe billett her.

13.september, søndag kl 13-15.30, rom 208
Høst og metall element med østens visdom, yinyoga og gong - med Vibeke Klev og Maria Andersen

Vi går nå inn i høstsesongen som i kinesisk filosofi tilhører metall-elementet som gir oss klarhet og fokus i nuet. Ved å styrke Metall elementet inne i oss, styrker vi vår evne til å velge hva vi kan ta med oss videre i livet og hva vi kan gi slipp på.
Vi starter med østens visdom for denne årstiden og metall-elementet med akupunktør Vibeke Klev med flere praktiske helsetips om egenbehandling, kosthold og livsstil.
Gjennom yinyoga posisjoner kan vi kjenne metall-element som både motstand og lettelse og kan gi slipp på stress gjennom dype pusten.
Gong som er laget av metall kan hjelpe oss med å rense ut det gamle og komme i nuet. Pris 390 kr
Mer om dette kan du lese her.

This image has an empty alt attribute; its file name is valmuer_gong-150x150.jpg19.juni, fredag kl 17-19.30, rom 208
Feiring av midtsommer med østens visdom, yinyoga og gong
- med Vibeke Klev og Maria Andersen
Korona-tiden kan ha gjort deg nedstemt, sliten eller gitt deg litt høye skuldre. Her får du mulighet til å gi slipp og få kontakt innover i deg selv.
Endelig kan vi være sammen igjen og se hverandres ansikter - glede oss over kontakt med hverandre, ha blikkontakt med hverandre. Dette vil vi feire! Gjennom yinyoga kan vi få en dyp kontakt med vårt eget hjerte - og gjennom dette en dypere kontakt med hverandre.
Vi starter med østens visdom for sommerens årstid og ildelementet med akupunktør Vibeke Klev. Hun forteller oss litt om hvordan å forebygge helseplager gjennom å tilpasse oss årstiden med behandling, kosthold og livsstil. Deretter gjør vi yinyoga med Maria for Ild element og siste blir en lang avspenning med gong og andre akustiske instrumenter.  Pris 390 kr
Mer om dette kan du lese her.

17.juni fredag kl 17-19.00, rom 208 
Mindful Yoga med en lang gongavspenning -
med Elise Jansen og Maria Andersen
Denne workshop er for deg som trenger et pusterom hvor du kan finne tilbake til ro og balanse. Timen starter med Mindful Yoga for egenomsorg med Elise Jansen. Vi kroppen, sinnet og nervesystemet til å bevege seg rolig og hensynsfullt. Det vil også bli vektlagt pust og indre oppmerksomhet, hvor du kan få hjelp til å endre fokus fra tankene og over til det som skjer i kroppen din. Avsluttes timen med en lang avspenning (ca 60 min) med gonger og andre akustiske instrumenter. Pris 390 kr
Mer om dette og kjøpe billett kan du her.

13.mars, fredag kl 17-18.30, rom 312
Yoga Nidra - total relaxation by dr.Dhanalaksmi
Yoga Nidra er først og fremst en kraftig avspenningstiknikk, og kalles også Yogisk søvn. Det trengs ingen forkunnskaper - alle kan delta. Under klassen du bare ligger og følger instruksjoner. Instruksjonene er laget slik at du blir avspent både mentalt, fysisk og emosjonelt.
Klasse holdes på lettfattelig engelsk. Pris 300 kr
Mer om dette kan du lese her.

19.mars, torsdag kl 18.30-20.00, rom 312
Pelvic floor awareness by Nadia Altysheva
Short introduction course for WOMEN ONLY based on Nadias expirience, and her expirience from yoga, dance, pilates experience.
We will stretch, breath and work on our pelvic floor muscles.
I will be showing super simple exersizes, no yoga experience needed, beginners welcome! Pris 300 kr.
Mer om dette kan du lese her.

29.mars, søndag kl 14-16.30, rom 208
Yinyoga, kinesisk visdom og gong for våren - med Maria Andersen og Vibeke Klev
Bli kjent med vårens element dets vekst, spiraler, sirkulasjon, smidighet og spenstighet. Vi forsker litt på Yin yoga fra somatics perspektiv - bevegelse og strekk som vokser innefra og spirer ut- hvordan kjennes det i kroppen?
Akupunktør Vibeke Klev vil gi en liten teoretisk innføring om vårens energi - om hvordan du kan komme møte våren slik at det blir en harmonisk og fin tid for deg. Vi kommer inn på tema som kosthold, livsstil og feng shui for harmoni og helse. Siste blir en lang avspenning med gong og andre akustiske instrumenter.  Pris 490 kr
Mer om dette kan du lese her.

17.april, fredag kl 17.30-19.00, rom 208
Våken hvile, vekk kroppen og sansene til live
Yoga nidra og gongavspenning med Viviann Alexandra Knutsen og Maria Andersen
Vi starter med rolige yogaøvelser som kan åpne pusten, fremme flyten og roe kroppen, før vi går over i en ledet liggende avspenning; Yoga Nidra. Viviann Alexandra leder deg i denne kveldens Nidra har fokus på å vekke kroppen og sansene til live etter vinteren, og synkronisere oss med vårens energi, samtidig som kroppen kan hvile dypt, restituere og helbrede seg selv. Når du ligger i denne dype hvilen, vil Maria bade deg i lydvibrasjoner fra gong og andre instrumenter. Lyden kan både fremme, forsterke, frigjøre og roe. Pris 390 kr
Du kan lese mer om dette og kjøpe billett her.

28.februar, fredag kl 17-19.00, rom 208
Mindful Restorativ Yoga med en lang gongavspenning - med Elise Jansen og Maria Andersen
Denne workshop er for deg som trenger et pusterom hvor du kan finne tilbake til ro og balanse. Timen starter med av få, rolige og meditative øvelser – liggende eller sittende. Det vil også bli vektlagt pust og indre oppmerksomhet, hvor du kan få hjelp til å endre fokus fra tankene og over til det som skjer i kroppen din. Avsluttes timen med en lang avspenning (ca 60 min) med gonger og andre akustiske instrumenter. Pris 390 kr
Mer om dette og kjøpe billett kan du her.

31.januar fredag kl 17-19, rom 312
Sjamanistisk healing yoga med trommereise, m/ Merete Groll
Vi begynner med en åpnings seremoni hvor vi inviterer inn kraften fra de ulike himmelretningene.  Yoga programmet: "Åpne porten til ditt hjerte», meditasjonen for å be om healing. Avsluttes med en tromme reise. Trommingen virker også jordene og du kan oppnå dyp avspenning. Pris 320 kr. Mer om dette og melde deg på kan du her


6.desember fredag kl 17-19.00
yoganidraUltimate relaxation: Yoga Nidra og gongavspenning m/ Dhanalaksmi og Maria
Yoga Nidra (bevisst søvn) er en spesielt designet yogisk guidet meditasjon hvor du holdes inne i stand mellom søvn og ikke søvn. Dette gir en maksimal avspenning for hele kroppen. Deretter går det myk over til en gongavspenning, da hjernen også vil kobles av og da får du en komplett avspenning for kropp, sinn og sjel. Pris 390 kr
Mer om dette kan du lese her.

gong_22374530.november 2021 tirsdag kl 18.30-19.30
30.november 2021 tirsdag kl 20.00-21.00
NB! Sted: Hellerudtoppen (Landeroveien 1)
Avspenning med gong / lydhealing, m/Maria Andersen, gongmester
Føler du forjulstid krever mye fra deg? Her kan du lande på matte og inne i degselv. De magiske gongvibrasjonene kan føre deg i en dyp meditativ tilstand, der selvhelbrendende prosesser kan starte.
Begrenset antall plasser - 10 deltakere per sessjon. Pris 250 kr per sessjon.
Kjøp billett til 30.11 kl 18.30-19.40 her.

Kjøp billett til 30.11 kl 20.00-21.10 her.


7.desember lørdag kl 15-17.30
Førjulskos med kinesisk visdom, yinyoga, gong, gløgg og pepperkaker - m/ Maria Andersen og Vibeke Klev
Vi ønsker at du kan få det beste ut av den kalde og mørke tiden. Derfor har vi satt sammen en varmende vinter-kombinasjon med visdom fra kinesisk filosofi, myk Yin Yoga og en lang avspenning med våre gonger.
Her Du får litt teori om hvordan vi forstår vinteren innen kinesisk filosofi og praktiske tips om hvordan du kan beholde varmen og energien gjennom vinteren. Deretter gjør vi YinYoga for vinter og en lang avspenning med gonger og andre akustiske instrumenter. Passer for alle. Pris 450 kr
Mer om dette kan du lese her.

17.november, søndag 10.00-16.00
Lag et hjem hvor sjelen har det godt
kurs med akupunktør og feng shui konsulent Vibeke Klev
Feng Shui er kinesisk interiørfilosofi (har vil du høre om yin og yang og de 5 elementene). og handler om å innrede hjemmet ditt slik at sjelen din føler seg hjemme. Da kan også kroppen slappe av og du får en trygg forankring i hverdagen som støtter og hjelper deg. Du har mulighet til å finne ut hvilke livsområder (karriere, relasjoner, velstand, helse m.m) som er viktigst å jobbe med for deg akkurat nå og lære hva du kan gjøre for å få det til.
Plass kun til 8 stk - slik at du har mulighet til å stille dine DINE spørmål!
Pris: kr.1150
Mer informasjon finner du her


gong_223745

26.okober, lørdag kl 15.30-16.45 - FULLT
Gongavspenning m/ Maria
Jeg bruker 3-4 gonger og andre akustiske instrumenter under avspenning. Det meste av tiden ligger du på en ullmatte og tar imot lydhealing som kan føre deg i en meditativ tilstand, der selvhelbrendende prosesser kan starte. Pris 250 kr
Mer om dette kan du lese her.


26.oktober lørdag kl 13-15
dhana_stress_fbStressmanagement med Dr. Dhanalakshmi
All of us combat stress in different forms in everyday life. Our mind body complex is a marvel of creation both intricate and subtle. This workshop aims to share yoga techniques for successful management of personal and work-related Stress. Professionals will learn a multi-dimensional approach to manage stress at the physical, mental, emotional and intellectual levels. Pris 350 kr
Mer om dette kan du lese her.

2.mars kl 13-15  Stress Management of Head, Neck and Shoulders
by dr.Dhanalaksmi
For you with headaches and neck /shoulders pain. In this workshop you will discover: How to align your head, shoulders and spine to decrease stress on your body and how to stretch more effectively “open” your shoulders. Mer om dette kan du lese her.

9.mars kl 13-15 Stress Management of shoulders, upper back and mid back
For you with neck /shoulders pain /stiffness. You will be taught how to rebalance the system from both a yoga and physical therapy point of view. Underlying issues—including the relationship between the shoulders, hips and spine will be addressed —and give you practical tools to release physical and emotional tension. Mer om dette kan du lese her.

16.mars kl 13-15  Stress Management of Lower Back and Hips and Legs
This workshop will give you an insight knowledge about: Anatomy and pathology of common conditions that cause back pain, symptoms and contraindication, pain relief, the role of the mind , hands-on bodywork techniques, yoga poses for different types of problem, breathing techniques, relaxation techniques. Mer om dette kan du lese her.

LatterGrooveGong-ny_mindre

15.03.2018 fredag kl 17-19
Lyd og bevegelse for glede!
Bli med å få påfyll av glede og energi samt mulighet å lande inne i deg selv. Du inviteres til et spesielt event - med Caroline Støyva Eriksen, skuespiller, sangerinne, latteryoga og GROOVE fasilitator og Maria Andersen, yogalærer og gongterapeut.
Mer om dette kan du lese her. 

olje_ws

23.-24.mars, lørdag-søndag kl 10-17
Helsefremmende naturkosmetikk, lær å lage den selv!
Bli med på en introduksjon til eteriske oljer, vegetabilske oljer, hydrolater og forskjellige emulgatorer og hvordan du kan du bruke dem for å skreddersy helsefremmende produkter til degselv og noen du er glad i! Mer informasjon finner du her.

14.12.2018 fredag kl 17-18.30
A bottle of frankincense essential oil
Fredagsavspenning: Gull, røkelse og myrra: å hvile inn i stillhet
Meditasjon og avspenning med eteriske oljer. m/Vivian Alexandra Knutsen
Vi fyller rommet med hellige dufter. Gjennom enkle og myke bevegelser åpner og avspenner vi kroppen. Vi avslutter med en ledet avspenning og meditasjon, og lar oss hvile inn i stillhet. Eteriske oljer av francinsence og myrra kombinert med andre dufter, kan den gi en ekstra drahjelp for å åpne puste, roe sinnet og finne hvile i kroppen.
Under meditasjon og avspenning brukes deg eteriske oljer, som er nøye utvalgt av Vivian Alexandra som er også aromaterapeut. Mer om dette kan du lese her.

8.desember 2018 lørdag kl 14-17
P1100563Chronic Back Pain Management by dr.Dhanalakshmi
Is pain joyful or unpleasant? Do you want to live with pain or without? Here you will find the methods of prevention and cure. You will learn about some of the most common conditions affecting the back, how to determine which asanas might be suitable and which to avoid and to incorporate breathing and mind techniques in order to help relieve pain, mobilize and strengthen the spine and for rehabilitation and problem prevention
This workshop is one for everyone. No prior yoga experience is necessary.
Mer om dette kan du lese her.

23.november 2018 fredag kl 17-18.30
merete_fredagsavspenning
Fredagsavspenning: Tromme- og gongavspenning, m/ Merete
Vi begynner med en rolig guided avspenning med musikk, etterfulgt av noen jordings øvelser. Chakra dynamisk meditasjon med tromme som styrker og balanserer energi hjulene. Etterfulgt av ett langt gongbad som kan ta deg med på en reise i lyd.  Passer for alle.
Mer om dette kan du lese her.

24.november 2018 lørdag kl 14-17
Back pain workshop pic 1Acute Back Pain Management by dr.Dhanalakshmi
Is pain joyful or unpleasant? Do you want to live with pain or without? Here you will find the methods of prevention and cure. You will learn about some of the most common conditions affecting the back, how to determine which asanas might be suitable and which to avoid and to incorporate breathing and mind techniques in order to help relieve pain, mobilize and strengthen the spine and for rehabilitation and problem prevention
This workshop is one for everyone. No prior yoga experience is necessary.
Mer om dette kan du lese her.

25.november 2018 søndaag kl 14-15.30
P1100749
Balansere energi med pusteteknikker for indre ro by dr.Dhanalakshmi
Breathing is vital for our survival as it is the only way we can send oxygen inside our body and into our organs. Every thought we have changes the rhythm of our breath. When we are happy breathing is rhythmic and when we are stressed breathing is irregular and interrupted. Mastering the art of breathing is a crucial step towards self-healing and survival.
This workshop is one for everyone. No prior yoga experience is necessary.
Mer om dette kan du lese her.

17.november, lørdag kl 12.00-13.30
Yoga med massasje
MassasgeYoga, med gongavspenning – terapeutisk workshop med Stine og Maria
MassageYoga for Lymfeflyt er en terapeutisk workshop designet for at kroppen din skal finne god hvile og smertelindring. Gjennom spesialtilpasse yogaposisjoner sammen med spesifikk lymfemassasjeteknikker vil Stine og Maria jobbe med kroppen din i denne workshopen. De er begge utdannet massører og yogalærere.
Plass til kun 10 deltakere! Mer infomarsjon finner du her.

2.11.2018 fredag kl 17-18.15
iStock_000036860536LargeFredagsavspenning: Øyeblikket, det våkne nærværet og avspenning m/Vivian Alexandra Knutsen
En ledet sittende meditasjon hvor vi lar oss lande i «NU’et». Gjennom pust og det kreative sinnet, puster vi ut stresset, åpner sansene og tilstedeværelsen, og lar oss hvile våkent, oppmerksomt og nærværende i øyeblikket. Vi avslutter med en liggende guidet avspenning av kroppen. Mer om dette kan du lese her.

5.10.2017 fredag kl 17-18.15
yinyoga_restorativ_gong_fbFredagsavspenning: Restorativ yoga med terapeutisk gong m/Maria
Finnes det bedre avslutning på en arbeidsuke enn å ligge i en behagelig posisjon som skaper bedre energiflyt i kroppen og samtidig bade i healiende gonglyder? Mer om dette kan du lese her.

2.april 2017 mandag kl 14.00-16.00marthe_lea_fb_arr
Meditativ stund med myk yoga, gong, saksofon, mantrasang mm.
Vi har gleden å invitere deg til en spesiel avspennings stund. Denne dagen har vi en gjest - musikker Marthe Lea. Hun jobber profesjonelt ved å spille bl.an saksofon og andre instrumenter, gong også, samt synger mantra og div. folketoner. Først gjør vi en myk yoga for å forbedre kroppen, så tar vi frem musikkintrumenter og skaper for deg en magisk lydhealing.
Mer om dette kan du lese her.

2xgong23.03.2018 fresag kl 18.40-19.40
Avspenning med gong -60 min
Denne time er kun avspenning. Lydhealing som kan føre deg i en meditativ tilstand, der selvhelbrendende prosesser kan starte.
Mer om dette kan du lese her.

20.mars tirsdag kl. 19.00-21.15
Mindfulness og MediYoga- workshop i Oslo sentrum
- en spesiell opplevelse med både Mindfulness, MediYoga og Gong avspenning

Mindfulness for hjertetFokus er medfølelse og hjertets kvaliteter. Mindfulness meditasjoner guides med henblikk på å møte tanker og følelser med aksept, medfølelse og kjærlig omsorg. Hjerte meditasjoner står på programmet. Du vil også få slappe av til en mindful lyd meditasjon med gong og andre meditative instrumenter. Mange opplever en dyp avspenning når de påvirkes av disse vibrasjonene - et deilig avbrekk i hverdagen.
Kursholder: Eva Edwin, sykepleier, mediyoga terapeut/lærer, mindfulness instruktør.
Mer om dette kan du lese her.

19.12.2016 torsdag kl 16.30-18.30
Liv i balanse 2: YinYoga for vinter - flyt og fleksiblitet med gongavspenning.gong_yinyoga_vinter2000
Hvordan kan du ta være for degselv i den mørkeste og kaldeste tiden? 
På dette kurset har du mulighet til å ta en dyp dykk i din kropp, inn i dine tanker og dypere inn i din Univers. Yinyoga øvelser, meditasjon og en lenger gongavspenning. Mer om dette kan du lese her.

 

14.12.2017 torsdag kl 16.30-18.30
gong_chakra
Liv i balanse 1: Chakrabalansering - mediyoga, meditasjon og gongavspenning.  Ifølge yogisk perspektiv balanse i livet avhengig av balanse i vår energisytem - chakraer. Du får innblikk i hva chakraene er og hvilke områder i livet ditt og kroppen de berører. Så gjør vi et yogaprogram og meditasjon for å balansere alle våre energihjul (chakraer) og avslutter med en lenger gongavspenning. Mer om dette kan du lese her.

 

pandora_mmaria

20.11.2017 mandag kl 18.30 - 19.45
Pandora Star Meditation light Machine med Gongbad
Pandora Star Light Machine aktiverer pinealkjertelen som produserer serotonin, endorfiner og melatonin. En fantastisk opplevelse i en mørk vintertid. Sammen med gongvibrasjon kan det gi deg en uforglemmelig glad og avspennende opplevelse.
Mer informasjon finner du her.

sove28.10.2017 lørdag kl 10-15.00
Sov bedre!
Ønsker du sove dypere, lenger og våkne utvilt? 
Denne dagen blir det både forelesning og en spesiell avslappningsteknikk. Dette er kurset for deg som vil sovne lettere og sove dypere, eller ønsker å håndtere stress på en bedre måte og ha mer overskudd i hverdagen. Mer informasjon og påmelding her.

24.09.2017 sødag kl 19-20.30
Yin Yoga - sensommer/høs
NB! Sted: Bærums Verk
YinYoga er en rolig praksis som kan passe for de fleste. På dette klassen gjør vi øvelser som er spesielt tilpasset årstiden vi er i - for å få mer energi flyt i kroppen. Det blir også litt teori og inblikk og tips fra kinesisk medisin (akupunkter etc.) . Anbefales avslutte med gongbad kl 19 samme sted.
Mer informasjon og kjøpe biletter kan du her.

24.09.2017 sødag kl 19-20.30
Gongbad
NB! 
Sted: Bærums Verk
La magiske gongvibrasjonene føre deg i en meditativ tilstand, der selvhelbrendende prosesser kan starte. 5 gonger, 6 syngeboller, sansula, koshiklokker, reinstikk, oceantromme, monntromme m.fl akustiske indtrumenter - en reise med lyd. Anbefales å ta yinyoga klasse samme sted kl 17-18.30 for å forberede kroppen til gongvibrasjoner.
Mer informasjon og kjøpe biletter kan du her.

maria_2xgong

1.04.2017 lørdag kl 14.00-16.30 yinyoga_plenn_firkantet
Liv i balanse: YinYoga for vår - detox og vekst, med gongavspenning

Ifølge kinesisk filosofi vår hører til element Tre. Treets energi er vekst, sirkulasjon, kreativitet, generositet, evne til å "ta plass" i livet og kunne bevege deg fremover. Ubalansert Tre element kan vises som stivhet i muskler og ledd, PMS, vårens trøtthet, irritasjon, frustrasjon, nedstemhet, depresjon mm. Yinyoga øvelser, akupunkter for å fremme detox og bedre energiflyt, mht til Tre-elementets ubalanser, meditasjon og en lenger gongavspenning. Mer om leser du her!

 

22.april, fredag kl 17-18.30
Myke bevegelser og gongavspenning m/ Maria  Andersen, gongmester og gongterapeut

Vi starter med myke bevegelser som forbereder din kropp og sinn til å ta imot de magiske gongvibrasjonene, mens det spilles myk gong. Deretter ligger du på en ullmatte og tar imot lydhealing som kan føre deg i en meditativ tilstand, der selvhelbrendende prosesser kan starte.
Pris 350 kr
Du kan lese mer om dette og kjøpe bilett her her.

maria_gong3223.mai 2023 tirsdag kl 20.00-21.15
23.mai 2023 tirsdag kl 18.30-19.45

NB! Sted: Hellerudtoppen (Landeroveien 1)
Gongbad på Hellerudtoppen, m/Maria Andersen, yinyoga lærer og gongmester
De myke inkjennede bevegelser og tøyninger kan få deg til å føle deg mer hjemme inne i degselv og de magiske gongvibrasjonene kan føre deg i en dyp meditativ tilstand, der selvhelbrendende prosesser kan starte. Pris 350 kr
Du kan lese mer om dette og kjøpe bilett her her.

Du er også velkommen til:

  • ONLINE YOGA - flere klasser per uke i en lukket facebook gruppe. Du kan lese mer om dette her Online yoga
  • GåYoga - ukentlig, ute enten i Østmarka eller langs Akerselva. Du kan lese om dette tilbudet her.
  • Individuelle timer  (yogaterapi, gongterapi, EFT, massasjeterapi, akupressur, EFT, veiledning, healing mm. på Dronningensgate 23). Info finner du herTidligere workshop: 

10.juni 2022 fredag kl 18.00-21.00
Essential Dance Therapy, m/Zuzana Bardovska, professional dancer and stage performer
It is a multi-layered and multifaceted, deeply touching and liberating therapeutic dance practice. Following the music sounds and instruments, with the guidance of the voice, we’ll use the physical body movement and it’s motility freeing the flow of motion. With the help of emotional release techniques, holistic essential oils, we will be able to bring more self-awareness to our lives and deepen the understanding. As well - transform and let go, soothen and relax, enjoy and awaken the highest potential.
Pris 620 kr

13.juni 2022 tirsdag kl 13.30-16.00
16.juni 2022 tirsdag kl 19.00-21.30

Workshop i Intern Family Systems (IFS):
Kreativ metode for å bli kjent med deg Selv og dine indre deler med Olaug Rønningsdalen
Kurset passer for deg som er opptatt av selvutvikling, ønsker å forbedre dine relasjoner, også med degselv, ønsker mer indre ro, forandre gamle mønster som gjør livet strevsomt. Metoden som på en utforskende måte vil hjelpe deg å oppleve at det åpner seg helt nye muligheter.
Maks 8 deltakere. Pris 450 kr per workshop
Du kan lese mer om dette og kjøpe bilett her her.

6.desember, mandag kl 17-18.30   
Intro i Neurogenic Yoga - rist stress av
m/ Maria  Andersen, neurogenic yogalærer og TRE-provider

Dette yogaklasse for deg som enten har opplevd trauma eller opplever mye stress og press i hverdagen. Øvelser er enkle, gjøres i en rolig tempo og tilpasses til hver enkelte. Du lærer stressreduserende teknikk som du kan videre utføre på egen hånd.
Fokus på arbeid med psoas muskulaturen for å frigjøre fysisk og følelsesmessig stress og spenning. Du lærer om kroppen egen selvregulerings mekanisme og praktisere terapeutiske skjelvinger / vibrasjoner.
Begrenset med plass (maks 8 stk) Pris 300 kr.
Du kan lese mer om dette og kjøpe bilett her her.

gong_hjerte9.desember, torsdag kl 17.00-19.00
Gong  for ditt hjerte - m/ Maria
Bli med på yoga, pust, meditasjon og gong. Vi gjør et myk og rolig yogaprogramm med flyt fra stilling til stilling - inspirert av yogasomatics, som hjelper deg å åpne hjerte. Vi gjør en meditasjon for mer balanse og glede i livet. Avsluttes med dypavspenning med lydhealing (gonger mm.). Pris 390 kr
Mer om dette kan du lese her.

gong_22374520.oktober, onsdag kl 13.00-14.00 
Gongavspenning
m/ Maria Andersen
Jeg bruker 3-4 gonger og andre akustiske instrumenter under avspenning. Du på en ullmatte (det er også mulig å sitte) og tar imot lydhealing som kan føre deg i en meditativ tilstand, der selvhelbrendende prosesser kan starte. Pris 220 kr
Du kan lese mer om dette og kjøpe billett her.

13.september, søndag kl 13-15.30, rom 208
Høst og metall element med østens visdom, yinyoga og gong - med Vibeke Klev og Maria Andersen

Vi går nå inn i høstsesongen som i kinesisk filosofi tilhører metall-elementet som gir oss klarhet og fokus i nuet. Ved å styrke Metall elementet inne i oss, styrker vi vår evne til å velge hva vi kan ta med oss videre i livet og hva vi kan gi slipp på.
Vi starter med østens visdom for denne årstiden og metall-elementet med akupunktør Vibeke Klev med flere praktiske helsetips om egenbehandling, kosthold og livsstil.
Gjennom yinyoga posisjoner kan vi kjenne metall-element som både motstand og lettelse og kan gi slipp på stress gjennom dype pusten.
Gong som er laget av metall kan hjelpe oss med å rense ut det gamle og komme i nuet. Pris 390 kr
Mer om dette kan du lese her.

This image has an empty alt attribute; its file name is valmuer_gong-150x150.jpg19.juni, fredag kl 17-19.30, rom 208
Feiring av midtsommer med østens visdom, yinyoga og gong
- med Vibeke Klev og Maria Andersen

Korona-tiden kan ha gjort deg nedstemt, sliten eller gitt deg litt høye skuldre. Her får du mulighet til å gi slipp og få kontakt innover i deg selv.
Endelig kan vi være sammen igjen og se hverandres ansikter - glede oss over kontakt med hverandre, ha blikkontakt med hverandre. Dette vil vi feire! Gjennom yinyoga kan vi få en dyp kontakt med vårt eget hjerte - og gjennom dette en dypere kontakt med hverandre.
Vi starter med østens visdom for sommerens årstid og ildelementet med akupunktør Vibeke Klev. Hun forteller oss litt om hvordan å forebygge helseplager gjennom å tilpasse oss årstiden med behandling, kosthold og livsstil. Deretter gjør vi yinyoga med Maria for Ild element og siste blir en lang avspenning med gong og andre akustiske instrumenter.  Pris 390 kr
Mer om dette kan du lese her.

17.juni fredag kl 17-19.00, rom 208 
Mindful Yoga med en lang gongavspenning -
med Elise Jansen og Maria Andersen
Denne workshop er for deg som trenger et pusterom hvor du kan finne tilbake til ro og balanse. Timen starter med Mindful Yoga for egenomsorg med Elise Jansen. Vi kroppen, sinnet og nervesystemet til å bevege seg rolig og hensynsfullt. Det vil også bli vektlagt pust og indre oppmerksomhet, hvor du kan få hjelp til å endre fokus fra tankene og over til det som skjer i kroppen din. Avsluttes timen med en lang avspenning (ca 60 min) med gonger og andre akustiske instrumenter. Pris 390 kr
Mer om dette og kjøpe billett kan du her.

13.mars, fredag kl 17-18.30, rom 312 
Yoga Nidra - total relaxation by dr.Dhanalaksmi
Yoga Nidra er først og fremst en kraftig avspenningstiknikk, og kalles også Yogisk søvn. Det trengs ingen forkunnskaper - alle kan delta. Under klassen du bare ligger og følger instruksjoner. Instruksjonene er laget slik at du blir avspent både mentalt, fysisk og emosjonelt.
Klasse holdes på lettfattelig engelsk. Pris 300 kr
Mer om dette kan du lese her.

19.mars, torsdag kl 18.30-20.00, rom 312
Pelvic floor awareness by Nadia Altysheva
Short introduction course for WOMEN ONLY based on Nadias expirience, and her expirience from yoga, dance, pilates experience.
We will stretch, breath and work on our pelvic floor muscles.
I will be showing super simple exersizes, no yoga experience needed, beginners welcome! Pris 300 kr.
Mer om dette kan du lese her.

29.mars, søndag kl 14-16.30, rom 208
Yinyoga, kinesisk visdom og gong for våren - med Maria Andersen og Vibeke Klev
Bli kjent med vårens element dets vekst, spiraler, sirkulasjon, smidighet og spenstighet. Vi forsker litt på Yin yoga fra somatics perspektiv - bevegelse og strekk som vokser innefra og spirer ut- hvordan kjennes det i kroppen?
Akupunktør Vibeke Klev vil gi en liten teoretisk innføring om vårens energi - om hvordan du kan komme møte våren slik at det blir en harmonisk og fin tid for deg. Vi kommer inn på tema som kosthold, livsstil og feng shui for harmoni og helse. Siste blir en lang avspenning med gong og andre akustiske instrumenter.  Pris 490 kr
Mer om dette kan du lese her.

17.april, fredag kl 17.30-19.00, rom 208
Våken hvile, vekk kroppen og sansene til live
Yoga nidra og gongavspenning med Viviann Alexandra Knutsen og Maria Andersen
Vi starter med rolige yogaøvelser som kan åpne pusten, fremme flyten og roe kroppen, før vi går over i en ledet liggende avspenning; Yoga Nidra. Viviann Alexandra leder deg i denne kveldens Nidra har fokus på å vekke kroppen og sansene til live etter vinteren, og synkronisere oss med vårens energi, samtidig som kroppen kan hvile dypt, restituere og helbrede seg selv. Når du ligger i denne dype hvilen, vil Maria bade deg i lydvibrasjoner fra gong og andre instrumenter. Lyden kan både fremme, forsterke, frigjøre og roe. Pris 390 kr
Du kan lese mer om dette og kjøpe billett her.

28.februar, fredag kl 17-19.00, rom 208 
Mindful Restorativ Yoga med en lang gongavspenning - med Elise Jansen og Maria Andersen
Denne workshop er for deg som trenger et pusterom hvor du kan finne tilbake til ro og balanse. Timen starter med av få, rolige og meditative øvelser – liggende eller sittende. Det vil også bli vektlagt pust og indre oppmerksomhet, hvor du kan få hjelp til å endre fokus fra tankene og over til det som skjer i kroppen din. Avsluttes timen med en lang avspenning (ca 60 min) med gonger og andre akustiske instrumenter. Pris 390 kr
Mer om dette og kjøpe billett kan du her.

31.januar fredag kl 17-19, rom 312
Sjamanistisk healing yoga med trommereise, m/ Merete Groll
Vi begynner med en åpnings seremoni hvor vi inviterer inn kraften fra de ulike himmelretningene.  Yoga programmet: "Åpne porten til ditt hjerte», meditasjonen for å be om healing. Avsluttes med en tromme reise. Trommingen virker også jordene og du kan oppnå dyp avspenning. Pris 320 kr. Mer om dette og melde deg på kan du her


6.desember fredag kl 17-19.00
yoganidraUltimate relaxation: Yoga Nidra og gongavspenning m/ Dhanalaksmi og Maria
Yoga Nidra (bevisst søvn) er en spesielt designet yogisk guidet meditasjon hvor du holdes inne i stand mellom søvn og ikke søvn. Dette gir en maksimal avspenning for hele kroppen. Deretter går det myk over til en gongavspenning, da hjernen også vil kobles av og da får du en komplett avspenning for kropp, sinn og sjel. Pris 390 kr
Mer om dette kan du lese her.

gong_22374530.november 2021 tirsdag kl 18.30-19.30
30.november 2021 tirsdag kl 20.00-21.00
NB! Sted: Hellerudtoppen (Landeroveien 1)
Avspenning med gong / lydhealing, m/Maria Andersen, gongmester
Føler du forjulstid krever mye fra deg? Her kan du lande på matte og inne i degselv. De magiske gongvibrasjonene kan føre deg i en dyp meditativ tilstand, der selvhelbrendende prosesser kan starte.
Begrenset antall plasser - 10 deltakere per sessjon. Pris 250 kr per sessjon.
Kjøp billett til 30.11 kl 18.30-19.40 her.

Kjøp billett til 30.11 kl 20.00-21.10 her.


7.desember lørdag kl 15-17.30
Førjulskos med kinesisk visdom, yinyoga, gong, gløgg og pepperkaker - m/ Maria Andersen og Vibeke Klev
Vi ønsker at du kan få det beste ut av den kalde og mørke tiden. Derfor har vi satt sammen en varmende vinter-kombinasjon med visdom fra kinesisk filosofi, myk Yin Yoga og en lang avspenning med våre gonger.
Her Du får litt teori om hvordan vi forstår vinteren innen kinesisk filosofi og praktiske tips om hvordan du kan beholde varmen og energien gjennom vinteren. Deretter gjør vi YinYoga for vinter og en lang avspenning med gonger og andre akustiske instrumenter. Passer for alle. Pris 450 kr
Mer om dette kan du lese her.

17.november, søndag 10.00-16.00
Lag et hjem hvor sjelen har det godt
kurs med akupunktør og feng shui konsulent Vibeke Klev
Feng Shui er kinesisk interiørfilosofi (har vil du høre om yin og yang og de 5 elementene). og handler om å innrede hjemmet ditt slik at sjelen din føler seg hjemme. Da kan også kroppen slappe av og du får en trygg forankring i hverdagen som støtter og hjelper deg. Du har mulighet til å finne ut hvilke livsområder (karriere, relasjoner, velstand, helse m.m) som er viktigst å jobbe med for deg akkurat nå og lære hva du kan gjøre for å få det til.
Plass kun til 8 stk - slik at du har mulighet til å stille dine DINE spørmål!
Pris: kr.1150
Mer informasjon finner du her


gong_223745

26.okober, lørdag kl 15.30-16.45 - FULLT
Gongavspenning m/ Maria
Jeg bruker 3-4 gonger og andre akustiske instrumenter under avspenning. Det meste av tiden ligger du på en ullmatte og tar imot lydhealing som kan føre deg i en meditativ tilstand, der selvhelbrendende prosesser kan starte. Pris 250 kr
Mer om dette kan du lese her.


26.oktober lørdag kl 13-15
dhana_stress_fbStressmanagement med Dr. Dhanalakshmi
All of us combat stress in different forms in everyday life. Our mind body complex is a marvel of creation both intricate and subtle. This workshop aims to share yoga techniques for successful management of personal and work-related Stress. Professionals will learn a multi-dimensional approach to manage stress at the physical, mental, emotional and intellectual levels. Pris 350 kr
Mer om dette kan du lese her.

2.mars kl 13-15  Stress Management of Head, Neck and Shoulders
by dr.Dhanalaksmi
For you with headaches and neck /shoulders pain. In this workshop you will discover: How to align your head, shoulders and spine to decrease stress on your body and how to stretch more effectively “open” your shoulders. Mer om dette kan du lese her.

9.mars kl 13-15 Stress Management of shoulders, upper back and mid back
For you with neck /shoulders pain /stiffness. You will be taught how to rebalance the system from both a yoga and physical therapy point of view. Underlying issues—including the relationship between the shoulders, hips and spine will be addressed —and give you practical tools to release physical and emotional tension. Mer om dette kan du lese her.

16.mars kl 13-15  Stress Management of Lower Back and Hips and Legs
This workshop will give you an insight knowledge about: Anatomy and pathology of common conditions that cause back pain, symptoms and contraindication, pain relief, the role of the mind , hands-on bodywork techniques, yoga poses for different types of problem, breathing techniques, relaxation techniques. Mer om dette kan du lese her.

LatterGrooveGong-ny_mindre

15.03.2018 fredag kl 17-19
Lyd og bevegelse for glede!
Bli med å få påfyll av glede og energi samt mulighet å lande inne i deg selv. Du inviteres til et spesielt event - med Caroline Støyva Eriksen, skuespiller, sangerinne, latteryoga og GROOVE fasilitator og Maria Andersen, yogalærer og gongterapeut.
Mer om dette kan du lese her. 

olje_ws

23.-24.mars, lørdag-søndag kl 10-17
Helsefremmende naturkosmetikk, lær å lage den selv!
Bli med på en introduksjon til eteriske oljer, vegetabilske oljer, hydrolater og forskjellige emulgatorer og hvordan du kan du bruke dem for å skreddersy helsefremmende produkter til degselv og noen du er glad i! Mer informasjon finner du her.

14.12.2018 fredag kl 17-18.30
A bottle of frankincense essential oil
Fredagsavspenning: Gull, røkelse og myrra: å hvile inn i stillhet
Meditasjon og avspenning med eteriske oljer. m/Vivian Alexandra Knutsen
Vi fyller rommet med hellige dufter. Gjennom enkle og myke bevegelser åpner og avspenner vi kroppen. Vi avslutter med en ledet avspenning og meditasjon, og lar oss hvile inn i stillhet. Eteriske oljer av francinsence og myrra kombinert med andre dufter, kan den gi en ekstra drahjelp for å åpne puste, roe sinnet og finne hvile i kroppen.
Under meditasjon og avspenning brukes deg eteriske oljer, som er nøye utvalgt av Vivian Alexandra som er også aromaterapeut. Mer om dette kan du lese her.

8.desember 2018 lørdag kl 14-17
P1100563Chronic Back Pain Management by dr.Dhanalakshmi
Is pain joyful or unpleasant? Do you want to live with pain or without? Here you will find the methods of prevention and cure. You will learn about some of the most common conditions affecting the back, how to determine which asanas might be suitable and which to avoid and to incorporate breathing and mind techniques in order to help relieve pain, mobilize and strengthen the spine and for rehabilitation and problem prevention
This workshop is one for everyone. No prior yoga experience is necessary.
Mer om dette kan du lese her.

23.november 2018 fredag kl 17-18.30
merete_fredagsavspenning
Fredagsavspenning: Tromme- og gongavspenning, m/ Merete
Vi begynner med en rolig guided avspenning med musikk, etterfulgt av noen jordings øvelser. Chakra dynamisk meditasjon med tromme som styrker og balanserer energi hjulene. Etterfulgt av ett langt gongbad som kan ta deg med på en reise i lyd.  Passer for alle.
Mer om dette kan du lese her.

24.november 2018 lørdag kl 14-17
Back pain workshop pic 1Acute Back Pain Management by dr.Dhanalakshmi
Is pain joyful or unpleasant? Do you want to live with pain or without? Here you will find the methods of prevention and cure. You will learn about some of the most common conditions affecting the back, how to determine which asanas might be suitable and which to avoid and to incorporate breathing and mind techniques in order to help relieve pain, mobilize and strengthen the spine and for rehabilitation and problem prevention
This workshop is one for everyone. No prior yoga experience is necessary.
Mer om dette kan du lese her.

25.november 2018 søndaag kl 14-15.30
P1100749
Balansere energi med pusteteknikker for indre ro by dr.Dhanalakshmi
Breathing is vital for our survival as it is the only way we can send oxygen inside our body and into our organs. Every thought we have changes the rhythm of our breath. When we are happy breathing is rhythmic and when we are stressed breathing is irregular and interrupted. Mastering the art of breathing is a crucial step towards self-healing and survival.
This workshop is one for everyone. No prior yoga experience is necessary.
Mer om dette kan du lese her.

17.november, lørdag kl 12.00-13.30
Yoga med massasje
MassasgeYoga, med gongavspenning – terapeutisk workshop med Stine og Maria
MassageYoga for Lymfeflyt er en terapeutisk workshop designet for at kroppen din skal finne god hvile og smertelindring. Gjennom spesialtilpasse yogaposisjoner sammen med spesifikk lymfemassasjeteknikker vil Stine og Maria jobbe med kroppen din i denne workshopen. De er begge utdannet massører og yogalærere.
Plass til kun 10 deltakere! Mer infomarsjon finner du her.

2.11.2018 fredag kl 17-18.15
iStock_000036860536LargeFredagsavspenning: Øyeblikket, det våkne nærværet og avspenning m/Vivian Alexandra Knutsen
En ledet sittende meditasjon hvor vi lar oss lande i «NU’et». Gjennom pust og det kreative sinnet, puster vi ut stresset, åpner sansene og tilstedeværelsen, og lar oss hvile våkent, oppmerksomt og nærværende i øyeblikket. Vi avslutter med en liggende guidet avspenning av kroppen. Mer om dette kan du lese her.

5.10.2017 fredag kl 17-18.15
yinyoga_restorativ_gong_fbFredagsavspenning: Restorativ yoga med terapeutisk gong m/Maria
Finnes det bedre avslutning på en arbeidsuke enn å ligge i en behagelig posisjon som skaper bedre energiflyt i kroppen og samtidig bade i healiende gonglyder? Mer om dette kan du lese her.

2.april 2017 mandag kl 14.00-16.00marthe_lea_fb_arr
Meditativ stund med myk yoga, gong, saksofon, mantrasang mm.
Vi har gleden å invitere deg til en spesiel avspennings stund. Denne dagen har vi en gjest - musikker Marthe Lea. Hun jobber profesjonelt ved å spille bl.an saksofon og andre instrumenter, gong også, samt synger mantra og div. folketoner. Først gjør vi en myk yoga for å forbedre kroppen, så tar vi frem musikkintrumenter og skaper for deg en magisk lydhealing.
Mer om dette kan du lese her.

2xgong23.03.2018 fresag kl 18.40-19.40
Avspenning med gong -60 min
Denne time er kun avspenning. Lydhealing som kan føre deg i en meditativ tilstand, der selvhelbrendende prosesser kan starte.
Mer om dette kan du lese her.

20.mars tirsdag kl. 19.00-21.15
Mindfulness og MediYoga- workshop i Oslo sentrum
- en spesiell opplevelse med både Mindfulness, MediYoga og Gong avspenning

Mindfulness for hjertetFokus er medfølelse og hjertets kvaliteter. Mindfulness meditasjoner guides med henblikk på å møte tanker og følelser med aksept, medfølelse og kjærlig omsorg. Hjerte meditasjoner står på programmet. Du vil også få slappe av til en mindful lyd meditasjon med gong og andre meditative instrumenter. Mange opplever en dyp avspenning når de påvirkes av disse vibrasjonene - et deilig avbrekk i hverdagen.
Kursholder: Eva Edwin, sykepleier, mediyoga terapeut/lærer, mindfulness instruktør.
Mer om dette kan du lese her.

19.12.2016 torsdag kl 16.30-18.30
Liv i balanse 2: YinYoga for vinter - flyt og fleksiblitet med gongavspenning.gong_yinyoga_vinter2000
Hvordan kan du ta være for degselv i den mørkeste og kaldeste tiden? 
På dette kurset har du mulighet til å ta en dyp dykk i din kropp, inn i dine tanker og dypere inn i din Univers. Yinyoga øvelser, meditasjon og en lenger gongavspenning. Mer om dette kan du lese her.

 

14.12.2017 torsdag kl 16.30-18.30
gong_chakra
Liv i balanse 1: Chakrabalansering - mediyoga, meditasjon og gongavspenning.  Ifølge yogisk perspektiv balanse i livet avhengig av balanse i vår energisytem - chakraer. Du får innblikk i hva chakraene er og hvilke områder i livet ditt og kroppen de berører. Så gjør vi et yogaprogram og meditasjon for å balansere alle våre energihjul (chakraer) og avslutter med en lenger gongavspenning. Mer om dette kan du lese her.

 

pandora_mmaria

20.11.2017 mandag kl 18.30 - 19.45
Pandora Star Meditation light Machine med Gongbad
Pandora Star Light Machine aktiverer pinealkjertelen som produserer serotonin, endorfiner og melatonin. En fantastisk opplevelse i en mørk vintertid. Sammen med gongvibrasjon kan det gi deg en uforglemmelig glad og avspennende opplevelse.
Mer informasjon finner du her.

sove28.10.2017 lørdag kl 10-15.00
Sov bedre!
Ønsker du sove dypere, lenger og våkne utvilt? 
Denne dagen blir det både forelesning og en spesiell avslappningsteknikk. Dette er kurset for deg som vil sovne lettere og sove dypere, eller ønsker å håndtere stress på en bedre måte og ha mer overskudd i hverdagen. Mer informasjon og påmelding her.

24.09.2017 sødag kl 19-20.30
Yin Yoga - sensommer/høs
NB! Sted: Bærums Verk
YinYoga er en rolig praksis som kan passe for de fleste. På dette klassen gjør vi øvelser som er spesielt tilpasset årstiden vi er i - for å få mer energi flyt i kroppen. Det blir også litt teori og inblikk og tips fra kinesisk medisin (akupunkter etc.) . Anbefales avslutte med gongbad kl 19 samme sted.
Mer informasjon og kjøpe biletter kan du her.

24.09.2017 sødag kl 19-20.30
Gongbad
NB! 
Sted: Bærums Verk
La magiske gongvibrasjonene føre deg i en meditativ tilstand, der selvhelbrendende prosesser kan starte. 5 gonger, 6 syngeboller, sansula, koshiklokker, reinstikk, oceantromme, monntromme m.fl akustiske indtrumenter - en reise med lyd. Anbefales å ta yinyoga klasse samme sted kl 17-18.30 for å forberede kroppen til gongvibrasjoner.
Mer informasjon og kjøpe biletter kan du her.

maria_2xgong

1.04.2017 lørdag kl 14.00-16.30 yinyoga_plenn_firkantet
Liv i balanse: YinYoga for vår - detox og vekst, med gongavspenning

Ifølge kinesisk filosofi vår hører til element Tre. Treets energi er vekst, sirkulasjon, kreativitet, generositet, evne til å "ta plass" i livet og kunne bevege deg fremover. Ubalansert Tre element kan vises som stivhet i muskler og ledd, PMS, vårens trøtthet, irritasjon, frustrasjon, nedstemhet, depresjon mm. Yinyoga øvelser, akupunkter for å fremme detox og bedre energiflyt, mht til Tre-elementets ubalanser, meditasjon og en lenger gongavspenning. Mer om leser du her!

 

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt