Skip to content

Avspenning med gong 60 min, uten yoga, 23.mars kl 18.40-19.40

La magiske gong vibrasjoner føre deg til en dyp avspenning i hele deg - i kropp, sinn og sjel

Fredag 23.mars, kl. 18.40 - 19.40
Sted: 
Medisinsk Yoga og Midnfulness Oslo, Dronningensgate 23, 3.etg, 312
Pris: 150 kr
Link til bestilling her: https://billetto.no/e/avspenning-med-gong-lydhealing-oslo-sentrum-billetter-260959
5 ledige plasser

Passer ikke dato, men du interessert i kommende eventer med gong -  send email på mediyoga.oslo@gmail.com, så får du beskjed når nye datoene ble satt opp.

maria_2xgongGONG er en av de eldste instrumenter, og blir ofte brukt sammen med yoga, men gongvibrasjoner er nok i seg selv for å føre deg i dypere avspenning. Vibrasjonene treger dypt inn i deg og de fleste kan oppleve å komme i en meditativ tilstand. I den tilstanden - mellom søvn og ikke søvn - vekkes selvhelbredende prosess. De magiske lydene skyller over deg og du kan kjenne at du befinner deg et plass uten tid og rom, føle deg som en del av Universet og samtidig komme dypere inn i deg selv.

Jeg guider deg i en kroppskanning / avspenning, så kan du ligge (kan sitte, eller bevege deg også) på et myk underlag og ta imot helende lyd vibrasjoner. Mellom gong innslagene vil du også oppleve fascinerende toner fra 6 forskjellige syngeboller fra Nepal og Tibet, transparente vibrasjoner fra sansula, oppløftende klang fra koshiklokker, beroligende lyder fra oceantromme og magiske lyder fra andre akustiske instrumenter.

Det trengs ingen forkunnskaper og vi har alt utsyr (matter, pledd, puter etc.) - velkommen som du er og opplev!

Du blir ledet gjennom kvelden av: MARIA ANDERSEN, gongspiller, gongterapeut og gongyogalærer. Maria utdannet av Mehtab Benton - en av de eldste og mest erfarne gongspillere. Maria er også MediYoga og YinYoga lærer, massasje- og bindevevsterapeut, akupressør, anitstressterapeut.

SPØRSMÅL: Har du aldri vært med på avspenning med gong og har spørsmål - ta gjerne kontakt på mediyoga.oslo@gmail.com

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt