Skip to content

YinYoga for vinter og Gongbad på Hellerudtoppen, 4.desember tirsdag kl 20-22

La magiske gong vibrasjoner føre deg til en dyp avspenning i hele deg - i kropp, sinn og sjel

maria_gong32Ønsker du å lande i øyeblikket? De magiske lyder fra gong kan hjelpe deg både gi slipp i unødvendige spenninger og finne til indre ro.
Hellerud Vel ligger halvveis til Hellerudtoppen - med flott utsikt over Oslo. Konsertrom er luftig med stor høyde under taket og en flott akustikk. Så dette gjør gongavspenning der til en unik opplevelse.

Tirsdag 4.desember, kl. 20.00 - 22.00.
Pris: 300 kr
Du sikrer deg plass ved å kjøpe bilett til gongbad / gongavspennng:
Med kort via nett: https://billetto.no/e/avspenning-med-gong-og-yinyoga-for-vinter-pa-hellerudtoppen-med-maria-billetter-306755
Som alteranativ kan det også betales med Vipps 504193 (Medisinsk Yoga Oslo) - vel g YinYoga for vinter og Gongbad på Hellerudtoppen 4.12.18, men da sender du i tillegg email med påmedling på mediyoga.oslo@gmail.com
Maks 22 deltakere. Noen ledige plasser igjen!

gong_jul

GONG er en av de eldste instrumenter, og blir ofte brukt sammen med yoga, men gongvibrasjoner er nok i seg selv for å føre deg i dypere avspenning. Vibrasjonene treger dypt inn i deg og de fleste kan oppleve å komme i en meditativ tilstand. I den tilstanden - mellom søvn og ikke søvn - vekkes selvhelbredende prosess. De magiske lydene skyller over deg og du kan kjenne at du befinner deg et plass uten tid og rom, føle deg som en del av Universet og samtidig komme dypere inn i deg selv. Mange bedkriver opplevelse som om "å bade i lyd vibrasjoner", derfor kslles dette gongbad.

Vi gjør YinYoga programm for vinter. Det er myke øvelser med fokus på put som holdes lenger, for å ro ned kropp og sinne, slik du får mest utbytte av avspenning - jeg spiller gong under øvelsene også! Etterpå blir det nesten en time lang avpsenning / lydmeditasjon. Du kan ligge  / sitte og ta imot helende lyd vibrasjoner.
Mellom gong innslagene vil du også oppleve fascinerende toner fra flere forskjellige syngeboller fra Nepal og Tibet, transparente vibrasjoner fra sansula og chakratromme, oppløftende klang fra koshiklokker, moondrum,  beroligende lyder fra oceantromme og magiske lyder fra andre akustiske instrumenter.

Det trengs ingen forkunnskaper  velkommen som du er og opplev!

Viktig: Ta med deg underlag, pledd, pute og det du trenger for å ligge godt. (Du kan også velge å sitte.) Ha på behagelige klær.

Du blir ledet gjennom kvelden av:
MARIA ANDERSEN, gongspiller, gongterapeut og gongyogalærer. Maria utdannet av Mehtab Benton - en av de eldste og mest erfarne gongspillere og har arransjert gongbad i ca 2 år.
Maria er også MediYoga og YinYoga lærer, massasje- og bindevevsterapeut, akupressør, anitstressterapeut.

SPØRSMÅL: Har du aldri vært med på avspenning med gong og har spørsmål - ta gjerne kontakt på mediyoga.oslo@gmail.com

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt