Skip to content

Avspenning med gong / gongbad

La magiske gong vibrasjoner føre deg til en dyp avspenning i hele deg - i kropp, sinn og sjel - med  Maria Andersen, gongmester

Vi har gongbad i Oslo sentrum på Dronningensgate 23 og på Hellerudtoppen (Landeroveien 1)

STED: Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo,
Dronningensgate 23, 2.etg, rom 208.

Myke bevegelser og en lang avspenning med gong, 90 min
(beskrivelse finner du om du scroller ned)
Dato: 13.juni kl 17-18.30 tirsdag

Pris inne i studio (kun 14 plasser): 360 kr 
Du kjøper billett her: https://medisinsk-yoga-oslo.punchpass.com/classes/13278139STED: Kringsjå Kultur hus / Hellerud Vel (Landeroveien 1):

Myke bevegelser og en lang avspenning med gonger
(beskrivelse finner du om du scroller ned)
Tirsdag 23.mai på Hellerud vel  (Landeroveien 1)
Pris per sesjon 350 kr.
Kl 18.30-19.45, du kjøper bilett her: 
https://medisinsk-yoga-oslo.punchpass.com/classes/12855295
Kl 20.00-21.15, du kjøper bilett her: https://medisinsk-yoga-oslo.punchpass.com/classes/12855336


Myke bevegelser og an lang avspenning med gonger: 

Vi gjør noen myke øvelser inspirert av YogaSomatics, pusteteknikker for å roe ned kropp og sinne, slik du får mest utbytte av avspenning. Deretter guider jeg deg i en spesielt yogisk avpennings teknikk, Yoga Nidra (også kalt yogisk søvn), der du ligger på et underlag og bare lytter til min stemme. Så går avspenning over til gonglyder da du bare tar imot helende lyd vibrasjoner. Mellom gong innslagene (det er flere forskjlige gonger) vil du også oppleve fascinerende toner fra flere forskjellige syngeboller fra Nepal og Tibet, transparente vibrasjoner fra sansula, oppløftende klang fra koshiklokker, beroligende lyder fra oceantromme og magiske lyder fra andre akustiske instrumenter.


 De tibetanske ritene, gongbad og kakao

Kombinasjon av de tibetanske ritene - den gamle hemmeligheten om ungdomskilden, gongvibrasjoner - rensende på alle plan og en varm seremonial kakao for å integrere.

De tibetanske ritene er fem øvelser som gir fornyet livskraft og velvære. De er satt sammen på en måte som styrker flyt og smidighet. Øvelsene gir energi, balanse, fleksibilitet og styrker kroppens muskler. Det tar bare 10-15 minutter å gjennomføre disse øvelsene, noe som gjør at det går an å få det til i hverdagen. Øvelser tilpasses.

Vi fortsetter timen med dypdeavspenning med gonger. Du blir gonget av 2 gongmestere fra 2 kanter. Under gongavspenning ligger du på en tykkere underlag, under pledd og tar i mot vibasjonene.

Timen avsluttes ved å drikke en seremonial kakao fra familiegård i Sentral Amerika.
Kakao varmer ditt hjerte og hjelpe deg å integrere alle øvelser og lydhealing på beste måte for deg


Vekk ditt indre feminine med kreativ kontakt med blomster, myk yoga og gong vibrasjoner - 2 timer
YOGA og BLOMSTER – den ultimate kombinasjonen – dyrke både kropp, sjel og sanser i ett og samme workshop. Via å lage din egen dekorasjon kommer du i kontakt med det vakreste og sensuelle i naturen - blomstene. Under profesjonell veiledning får du utfolde dine kreative evner og tar kontakt med det feminine inn i deg.
Maria og Monica (M&M) har satt sammen et nytt konsept som vi deler inn i 4 separate kvelder (vår, sommer, høsten og jul). Du kan velge å være med på ett eller flere kurs.
MYK YOGA. Før vi lager blomsterdekorasjoner gjør vi myke meditative øvelser med Maria som kan hjelpe deg å komme i kontakt med din indre mykhet, kreative flytt, begynne å kjenne etter enda bedre og komme i kontakt med din indre feminine. Øvelser tilpasses alle interesserte.
GONG. Det blir også myk innspilling av gong for å minne deg å kjenne etter og komme til en meditativ tilstand.
BLOMSTER. I denne delen av kurset vil du lære å lage blomsterdekorasjoner med et naturlig, romantisk uttrykk, av de vakreste blomster for årstiden.
Monica vil først vise og fortelle hvordan hun lager dekorasjoner, med en gjennomgang av teknikk, komposisjon, form og farge. Videre får du velge ut de blomstene og fargene du ønsker og lage din egen unike dekorasjon.
Dekorasjonen, inkludert vase, får du selvfølgelig med deg hjem. Bildene er eksempler og inspirasjon. Inkludert alt materiale og din egen blomster dekorasjon du kan ta med hjem,
Vi serverer te / kaffe og frukt.Monica Ruden - utdannet Blomsterdekoratør med fagbrev fra BLOK i Oslo og Florist utdannelse fra akademiet i Stockholm. Driver i dag et blomsterverksted "Monica's Blomster Design" på Høybråten i Oslo. https://Monicasblomsterdesign.no

Latter Yoga og en lang avspenning med gonger: 

Latter Yoga er et unikt konsept hvor alle kan le uten spesiell grunn og uten bruk av vitser. Vi starter latter som en lek ved å bruke øyekontakt og ta kontakt med vårt indre barn.
Når vi ler, produserer kroppen endorfiner og oksytoxin – hormoner av glede og lykke. Og det er helt uavhengig om det er ekte eller falsk latter, og om det er egentlig noe grunn til å le. I tillegg til latterøvelser, gjør vi øvelser for å åpne opp i brystkasse og pusteøvelser for å balansere nervesystemet.
Vi avslutter timen med en kroppskaning og en dyp avspenning med gongvibrasjoner. Under gongavspenning ligger du på en tykkere underlag, under pledd og tar i mot vibasjonene.


Avspenning med gonger på Hellerudtoppen, m/Maria Andersen, yinyoga lærer og gongmester

Her i Kringsjå kulturhus / Hellerud vel er det høyt under taket, flott utsikt og fantastisk akustikk, så dette på oppleves.
Vi gjør noe få gode yinyoga strekk for å myke opp kroppen, men det meste av tiden det er en lang avspenning med gong og andre akustiske instrumenter. 3 gonger, flere syngeboller, regnstisk, metall trommer, sansula, koshi klokker.... De magiske gongvibrasjonene kan føre deg i en dyp meditativ tilstand, der selvhelbredende prosesser kan starte.
Begrenset antall plasser - 12 deltakere per sesjon.


Gong Spa for ditt hjerte m/ kakaoseremoni - 2,5 t

Lengter du etter stillhet og indre ro, tid for å lytte til degselv? Gi degselv en pustepause med yoga, pust og gong! Denne kvelden har du mulighet til å synke dypere inn i ditt hjerte, kanskje manifistere ditt innerste ønske.
I følge yogisk perspektiv - hjertet er sete for din indre visdom og glede. Ved å synke dypt inn i hjertet kan du finne svar på livets gåter: Hvem er du, Hvilken vei du skal, Hva er mening? Gong har alle universets vibrasjoner og resonerer spesielt i ditt hjerte - vekker din indre glede. Yoga, meditasjon og gong kan hjelpe deg å ta pause fra tankevirksomhet for å komme i kontakt med ditt hjerte - ditt indre sannhet.
Vi gjør et myk og rolig yogaprogram med flyt fra stilling til stilling, som hjelper å finne mer trygghet og balanse for å åpne ditt hjerte. Vi fortsetter med meditasjon for mer balanse og glede i livet. Øvelser tilpasses slik at alle kan bli med!
Deretter blir det cirka en timers avspenning og lydhealing med gonger og andre akustiske instrumenter.
Avsluttes med kakao fra økologisk sjokolade fra Guatemala og Costa Rica.

Passer ikke dato? Meld din interesse her.

Opptak av gongbad i en lukket facebook gruppe: 

NB! Blir du forhindret å komme pga sykdom eller noen annet - får du tilgang til en lukket facebook gruppe med flere opptak av gongbad i en uke. Om du var på en fysisk gongbad - kan du også bli med i denne gruppe i en uke fra eventet. Her finnes det lenger og kortere sesjoner - med og uten yoga (60 min - 2,5 time).
Be om medlemskap her https://www.facebook.com/groups/digital.lydreise

Ønsker du KUN tilgang til online gruppe med flere opptak av gongbad - med og uten yoga (fra 60 min til 2,5 time).
Pris 33 kr/ mnd, betales via linken her: https://medisinsk-yoga-oslo.punchpass.com/passes/166412
Etter du har betalt, be om tilgang i en lukket facebook gruppe her: https://www.facebook.com/groups/digital.lydreise

I facebook gruppe finnes det: 

  • 6 x 90 min (med guidet øvelser og yoga nidra)
  • 3 x 60 min (med kort guidet avspenning)

I en lukket facebook gruppe her: https://www.facebook.com/groups/digital.lydreise


ONLINE lydreise, månedlig abonnement:

med Maria Andersen, gongmester
Hjemme hos deg, med hodetelefoner på, inn i en lukket facebook gruppe.
6 lydreise sesjoner i opptak med varighet 60-120 min (med yoga og uten).

Pris: 33 kr per måned, abonnement.
Du betaler via linken her: https://medisinsk-yoga-oslo.punchpass.com/passes/138089

Etter du har betalt be om meldlemskap inne i en lukket facebook gruppe: https://www.facebook.com/groups/digital.lydreise

......................................................................................................................


Nye gongbad kommer så fort det blir lov - meld din interesse her.
Lydhealing (tromme og gong) med lett yoga, 90 min 
- med  Merete GrollOpens in a new window 

Passer ikke dato, men du er interessert i kommende eventer med gong - send email på mediyoga.oslo@gmail.com, så får du beskjed når nye datoene blir satt opp

Det trengs ingen forkunnskaper og vi har alt utsyr (matter, pledd, puter etc.) - velkommen som du er og opplev!

Du blir ledet gjennom kvelden av: MARIA ANDERSEN, gongspiller, gongterapeut og gongyogalærer. Maria utdannet av Mehtab Benton - en av de eldste og mest erfarne gongspillere. Maria er også MediYoga og YinYoga lærer, massasje- og bindevevsterapeut, akupressør, anitstressterapeut.

---------------------------------------------------

maria_2xgongGONG er en av de eldste instrumenter, og blir ofte brukt sammen med yoga, men gongvibrasjoner er nok i seg selv for å føre deg i dypere avspenning. Vibrasjonene trenger dypt inn i deg og de fleste kan oppleve å komme i en meditativ tilstand. I den tilstanden - mellom søvn og ikke søvn - vekkes selvhelbredende prosess. De magiske lydene skyller over deg og du kan kjenne at du befinner deg et plass uten tid og rom, føle deg som en del av Universet og samtidig komme dypere inn i deg selv.

SPØRSMÅL: Har du aldri vært med på avspenning med gong og har spørsmål - ta gjerne kontakt på mediyoga.oslo@gmail.com

Dybde avspenning med gongvibrasjoner 75 min (kort oppvarming, lang avspenning)
Dato: 

Pris : 350 kr 
Du kjøper billett her: 

Gong Spa for ditt Hjerte med kakao seremoni, 2.5 time
(beskrivelse finner du om du scroller ned)
Dato: 15.desember kl 17.00-19.30 torsdag

Pris (kun 14 plasser): 550 kr 
Du kjøper billett her: 

De tibetanske ritene, gongbad og kakao, 2.5 time
(beskrivelse finner du om du scroller ned)
Dato: 

Pris inne i studio (kun 14 plasser):  
Du kjøper billett her: 

Vekk din indre feminine med myke bevegelser, kreativ kontakt med blomster og myk gongvibrasjoner , 120 min (du lager din egen blomsterdekorasjon, mer beskrivelse finner du om du scroller ned)
Dato: 

Pris: 990 kr (inklunder materiale, vase og din egen blomsterdekorasjon) 
Du kjøper billett her: 

Latter yoga og lang avspenning med gong, 90 min
(beskrivelse finner du om du scroller ned)
Dato: på forespørsel

Lang gongavspenning 60 min (uten øvelser, kun kort guidet avspenning)
Dato: 

Pris (kun 14 plasser): 300 kr 
Du kjøper billett her: 


Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt