Skip to content

Avspenning med gong / gongbad

La magiske gong vibrasjoner føre deg til en dyp avspenning i hele deg - i kropp, sinn og sjel

Fysisk i studio eller ONLINE:

Avspenning med gonger Online lydreise - i en lukket facebook gruppe m/Maria Andersen, gongmester

Dato: 11.juni kl 17.30-19.00

Sted: Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo, Dronningensgate 23, 2.etg (du ringer på 20 ved inngangsdøren). - kun 8 plasser i studio!
Eller Online h
jemme hos deg, med hodetelefoner på, inn i en lukket facebook gruppe. Du kan være med til den oppgitte tidspunkt og kan ha tilgang til opptak i 3 dager. Er du ikke på facebook, kan du ha lenke til opptak.

Pris: 300 kr. Du betaler via linken her: https://medisinsk-yoga-oslo.punchpass.com/classes/8550097
Først guider jeg deg til an kroppskanning / avspenning , så spiller jeg på de forskjellige akustiske instrumenter - gonger, koshiklokker, chakratromme, månetromme, sansula, regnstisk mm som får deg til å slappe av kroppen og la tankene flyte ut i drømme verden. 

......................................................................................................................

Myke bevegelser og en lang avspenning med gong, 90 min - med  Maria Andersen
Sted: Dronningensgate 23, 2.etg, rom 208.
Pris: 300 kr
Vi starter med myke bevegelser (fra YogaSomaics)  som får deg til å kjenne deg "hjemme" i din kropp, magiske lyder fra gong kan hjelpe deg både gi slipp i unødvendige spenninger og finne til indre ro. Du får også mulighet til å sette inn intensjon for den lydhealing time. Denne gangen gongbad satt opp i forbindelse med fullmåne, slik at du får mer utbytte av den tiden.


Nye gongbad kommer så fort det blir lov - meld din interesse her.
Lydhealing (tromme og gong) med lett yoga, 90 min 
- med  Merete Groll
Opens in a new window
Nye gongbad kommer så fort det blir lov - meld din interesse her
Sted: Dronningensgate 23, 2.etg, rom 208.
Pris: 300 kr
Vi starter med ett lett yoga program som åpner og balanserer energien i kroppen. Trommereisen kan ta deg med på en tur i ditt indre landskap. Avslutter med gongbad som kan løse opp i blokkeringer og gi dyp hvile. Lydhealingen bidrar også til bedre jording.

Nye gongbad kommer så fort det blir lov - meld din interesse her
Avspenning med gong / lydhealing, m/Maria Andersen, gongmester
NB! Sted:
Hellerudtoppen (Landeroveien 1)
Pris: 200 kr

Vi gjør noe få enklere bevegelser for å myke opp kroppen, men det meste av tiden det er en lang avspenning med gong og andre akustiske intrumenter. 3 gonger, flere syngeboller, regnstisk, metall trommer, sansula, koshi klokker.... De magiske gongvibrasjonene kan føre deg i en dyp meditativ tilstand, der selvhelbrendende prosesser kan starte.
Begrenset antall plasser - 10 deltakere per sessjon. Pris 200 kr per sessjon.

Passer ikke dato, men du er interessert i kommende eventer med gong - send email på mediyoga.oslo@gmail.com, så får du beskjed når nye datoene blir satt opp.
NB! Du må ha med din egen uderlag og pledd (alternativt heldekkende laken for å legger over vår underlag).
Plass til kun 10 stk, pga smitteverntiltak.

Beskrivelse av timen: Myke bevegelser og en lang avspenning med gong, 90 min -
Vi starter med myke bevegelser (fra YogaSomaics)  som får deg til å kjenne deg "hjemme" i din kropp, magiske lyder fra gong kan hjelpe deg både gi slipp i unødvendige spenninger og finne til indre ro. Du får også mulighet til å sette inn intensjon for den lydhealing time.

maria_2xgongGONG er en av de eldste instrumenter, og blir ofte brukt sammen med yoga, men gongvibrasjoner er nok i seg selv for å føre deg i dypere avspenning. Vibrasjonene trenger dypt inn i deg og de fleste kan oppleve å komme i en meditativ tilstand. I den tilstanden - mellom søvn og ikke søvn - vekkes selvhelbredende prosess. De magiske lydene skyller over deg og du kan kjenne at du befinner deg et plass uten tid og rom, føle deg som en del av Universet og samtidig komme dypere inn i deg selv.

Vi gjør noen myke øvelser inspirer av YogaSomatics, pusteteknikker for å roe ned kropp og sinne, slik du får mest utbytte av avspenning. Deretter guider jeg deg i en kroppskanning / avspenning, så kan du ligge (kan sitte, eller bevege deg også) på et myk underlag og ta imot helende lyd vibrasjoner. Mellom gong innslagene (det er flere forskjlige gonger) vil du også oppleve fascinerende toner fra flere forskjellige syngeboller fra Nepal og Tibet, transparente vibrasjoner fra sansula, oppløftende klang fra koshiklokker, beroligende lyder fra oceantromme og magiske lyder fra andre akustiske instrumenter.

Det trengs ingen forkunnskaper og vi har alt utsyr (matter, pledd, puter etc.) - velkommen som du er og opplev!

Du blir ledet gjennom kvelden av: MARIA ANDERSEN, gongspiller, gongterapeut og gongyogalærer. Maria utdannet av Mehtab Benton - en av de eldste og mest erfarne gongspillere. Maria er også MediYoga og YinYoga lærer, massasje- og bindevevsterapeut, akupressør, anitstressterapeut.

SPØRSMÅL: Har du aldri vært med på avspenning med gong og har spørsmål - ta gjerne kontakt på mediyoga.oslo@gmail.com

Myke bevegelser og en lang avspenning med gonger
Sted: 
Bloom Studio, Dronningensgate 23, 2.etg, 208 (Bloom Studio)
Pris:
Link til bestilling og mer info
Maks 14 deltakere!

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt