Skip to content

Avspenning med gong / gongbad 15.7 kl 15.00-16.15

La magiske gong vibrasjoner føre deg til en dyp avspenning i hele deg - i kropp, sinn og sjel

Vi tilbud meditative konserter i en stor sal kun for 10 deltakere med gong og andre akustiske musikk intrumenter uten yoga.
Når det gjelder yoga så holder vi stengt i henhold til myndighetenes påbud frem til 15.juni. I mellomtiden tilbyr vi ONLINE avspennings og yoga klasser via gratis Facebook gruppe og via Zoom.

15.juli onsdag kl 18.30-19.45
Avspenning - gongbad, 75 min- med  Maria Andersen
Sted: Bloom Studio, Dronningensgate 23, 2.etg, rom 208.
Pris: 250 kr
Link til bestilling og mer info 
herOpens in a new window.
NB! Du må ha med din egen uderlag og pless (alternativt heldekkende laken for å legger over vår underlag).
Plass til kun 10 stk, pga smitteverntiltak.

Passer ikke dato, men du er interessert i kommende eventer med gong - send email på mediyoga.oslo@gmail.com, så får du beskjed når nye datoene blir satt opp.

Vi starter med myke bevegelser (fra YogaSomaics)  som får deg til å kjenne deg "hjemme" i din kropp, magiske lyder fra gong kan hjelpe deg både gi slipp i unødvendige spenninger og finne til indre ro. Du får også mulighet til å sette inn intensjon for den lydhealing time.

maria_2xgongGONG er en av de eldste instrumenter, og blir ofte brukt sammen med yoga, men gongvibrasjoner er nok i seg selv for å føre deg i dypere avspenning. Vibrasjonene trenger dypt inn i deg og de fleste kan oppleve å komme i en meditativ tilstand. I den tilstanden - mellom søvn og ikke søvn - vekkes selvhelbredende prosess. De magiske lydene skyller over deg og du kan kjenne at du befinner deg et plass uten tid og rom, føle deg som en del av Universet og samtidig komme dypere inn i deg selv.

Vi gjør noen myke øvelser inspirer av YogaSomatics, pusteteknikker for å roe ned kropp og sinne, slik du får mest utbytte av avspenning. Deretter guider jeg deg i en kroppskanning / avspenning, så kan du ligge (kan sitte, eller bevege deg også) på et myk underlag og ta imot helende lyd vibrasjoner. Mellom gong innslagene (det er flere forskjlige gonger) vil du også oppleve fascinerende toner fra flere forskjellige syngeboller fra Nepal og Tibet, transparente vibrasjoner fra sansula, oppløftende klang fra koshiklokker, beroligende lyder fra oceantromme og magiske lyder fra andre akustiske instrumenter.

Det trengs ingen forkunnskaper og vi har alt utsyr (matter, pledd, puter etc.) - velkommen som du er og opplev!

Du blir ledet gjennom kvelden av: MARIA ANDERSEN, gongspiller, gongterapeut og gongyogalærer. Maria utdannet av Mehtab Benton - en av de eldste og mest erfarne gongspillere. Maria er også MediYoga og YinYoga lærer, massasje- og bindevevsterapeut, akupressør, anitstressterapeut.

SPØRSMÅL: Har du aldri vært med på avspenning med gong og har spørsmål - ta gjerne kontakt på mediyoga.oslo@gmail.com

Myke bevegelser og en lang avspenning med gonger
Sted: 
Bloom Studio, Dronningensgate 23, 2.etg, 208 (Bloom Studio)
Pris:
Link til bestilling og mer info
Maks 18 deltakere!

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt