Skip to content

GåYoga – revitaliser din kropp, sinn og sjel

GåYoga er ett sett av stående øvelser som hjelper bedre kroppsholdning, spasering i takt med spesielle pustemønster, strekkøvelser og meditasjon.

Bli med på GåYoga, som passer for alle som kan gå og puste!
GåYoga kan hjelpe deg å forbedre kroppsholdning, styrker lungene, hjerte, trener hjerne å slappe av, øker kroppsbevisshet og følelse av nærhet med naturen. Noen av øvelser og tekniker vil du kjenne igjen fra MediYoga.
Vi går i hver vår tempo. Og husk, det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige unnskyldninger for å ikke ta vare på degselv... 

Drop-in 250 kr per gang. Betales via linken her.

Alternativt kan betales med kort eller kontanter ved fremmøte.

Nødvendig med påmedlingmediyoga.oslo@gmail.com, så jeg vet hvor mange som kommer! Arransjør kan avlyse timen ved for få påmeldte.

Datoer:
Østmarka ved Haugerud, fredager kl 15:
Forbeholdt om passende vær.
Som regel tidspunkter vil være samme fra uke til uke, men kan også flyttes. Planer om å sette opp timer også på kveldstid.

Møtested:
Mandager i Haugerudparken. Om du er ikke kjent, møter jeg deg ved inngangen til Coop (Haugerud senter), dette er like ved Haugerud t-bane. Si fra i så fall.
Det finnes parkering ved Haugerud senter / Coop - gratis 1,5 time og 30 kr for påfølgende time.

Selve timen: Vi starter med stående øvelser. Deretter det er ca 30-40 min spasertur langs elva på grusvei, der vi praktiserer pusteteknikker og kroppsbevissthet.
Avsluttes med strekkøvelser og meditasjon.Du kan regne med en drøy time (60-75 min).

Husk: Ha på deg varmere klær, men slik at du kan bevege armer. Ta med evt. hansker (vi kommer til å bruke fingre) og lue - da det kan være kaldere i langs elven enn ellers, evt. regntøy, gode sko. Du kan ta med vannflaske og / eller termos.

GåYoga basert på BreathWalk konseptet - Breathing Your Way to a Revitalized Body, Mind and Spirit. Noen av øvelser og tekniker vil du kjenne igjen fra MediYoga. I tillegg til fokuserer vi på nærhet med naturen, som er viktig for oss som bor i Norge.

Påmelding og evt. spørsmål: mediyoga.oslo@gmail.com evt sms 99313437 (Maria)

Instruktør: Maria Andersen, mediyoga og yinyoga lærer og terapeut, daglig leder av Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo.

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt