Skip to content

Akupressur – antistress terapi

Akupressur - antistress terapi som skaper flyt og flexibilitet (akupunktur uten nåler)

Akupressur baseres på TKM (Tradisjonell kinesisk medisin), på lik linje med akupunktur og yinyoga. Akupressur i sin nåvarende form ble utviklet under andre verdens krig i Japan, da det var forbudt å bruke nåler under behandlinger. Målet med behandlingen er å fremme kroppens balanse og energiflyt,  frigjøre energi i blokerte områder, og på den måten styrke din helse. For mange oppleves akupressur som en bra antistress behandling.

Akupressur utføres av Maria Andersen. Maria er også yin yoga lærer. Yin yoga, på lik linje med akupressur, baseres på den kinesiske filosofien og medisin, derfor yinyoga og akupressur kan med fordel kompletere hverandre.

TILBUD: Alle kursdeltakere får 10% rabatt på alle individuelle behadlingene.  Gjelder samme semester som kurset du er påmeldt og på ordinære priser.

Akupressur kan forebygge og lindre:

slike plager som søvnløshet, hodepine, stive muskler, svimmelhet, ryggplager /nakkeplager, fordøyelsesproblemer, tretthet mm.  samt urinveisinfeksjoner, pollenallergi, hudproblemer, astma, PMS, m.m.
Behandling oppleves ofte som avspennende og bevisstgørende, derfor passer bra om du opplever myes stress (aom "antistress").

Akupressur behanAkupressur - en antistress terapidling

Jeg stiller en diagnose på bakgrunn av samtale og avlesing av din tunge og puls. Da velger jeg 5-6 speselle punkter på hver din side. Under behandlingen ligger du på benken, på din rygg, jeg holder på et punkt på ryggen (yang-punkt) og 5-6 på fremside (yinpunkter). Jeg er tilstede for deg hele tiden og sammen kjenner vi etter hvordan energiene arbeider i punktene. Det kan oppleves først som ømhet / stikk, som forsvinner etterhvert og erstattes av en mer behagelig følelse.

Akupressur m/ massasje og/eller øreakupunktur

Akupressur med fordel kan kombineres med øreakupunktur - for å skape bedre energiflyt i spesifikke energibaner og områder i kroppen. Ørekupunktur kan erstattes med øreakupressur, da brukes det frø istedenfor nåler.
Akupressur kan kombineres med klassisk eller Tuina massasje (massasje på klær).

Varighet er 60 min. 
Varighet inkl ryggmassasje 60 min, inkl helkropsmassasje - 90 min).

Akupressur og Yinyoga

Akupressur baseres på samme filosofi som yinyoga (TKM) - læren om meridianer (energibaner i kroppen), yin / yang teori og 5-elementsloven. Derfor passer veldig bra sammen med yinyoga, om du ønsker å balansere dine organ-energiene på en raskere og mer dyptgående måte. Du kan lese om meridianer, yin / yang og 5-elements loven her.

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt