Skip to content

Yoga Nidra og Gongavspenning

Dyp avspenning i hele deg - i kropp, sinn og sjel med guidet avspenning (yoga nidra) og magiske gongvibrasjoner

Fredag 17.april kl 17.30-19.30
Våken hvile, vekk kroppen og sansene til live (yoganidra og gongavspenning)
- med Viviann Alexandra Knutsen og Maria Andersen
Sted: Bloom Studio,Dronningensgate 23, 2.etg, 208 (Bloom Studio)
Pris: 390 kr
Link til bestilling og mer info 
herOpens in a new window.
Maks 18 deltakere!

Passer ikke dato, men du interessert i kommende eventer med gong -  send email på mediyoga.oslo@gmail.com, så får du beskjed når nye datoene blir satt opp.

Yoga Nidra (bevisst søvn) i kombinasjon med Gongavspenning er veldig avslappende, samtidig kan virke transformerende og helende for kropp, sinn og sjel. Da i den tilstanden mellom søvn og ikke søvn, kan starte selvhealing prosess. De fleste opplever seg utvilet og fornyet etterpå.

Timen begynner med myke kroppsøvelser for å lande inne i i kroppen, så legger du deg på en ullmatte for Yoga Nidra som avsluttes med deilig gongbad.

Yoga Nidra - er en fantastisk måte å oppleve dyp hvile og få restitusjon både for kropp, sinn og sjel. Dette er en guidet meditasjon, som kan oversettes som "yogisk bevisst søvn". Du blir guidet gjennom ulike steg som kroppskanning, pustebevisshet, visualiseringer for å kunne komme i en dyp hvile tilstand. Kroppen kommer i en dyp avspenning, mens sinnet er våken (noen sovner, men det er en form for avspenning også :)). Sinnet kobler etterpå også av - under påfølgende gongavspenning.  Under Yoga Nidra kan du også sette din intensjon (Sankalpa) - som vil skape et frø til en positiv endring i underbevisstheten din.

yoganidra

GONG er en av de eldste instrumenter, og blir ofte brukt sammen med yoga, men gongvibrasjoner er nok i seg selv for å føre deg i dypere avspenning. Vibrasjonene treger dypt inn i deg og de fleste kan oppleve å komme i en meditativ tilstand. I den tilstanden - mellom søvn og ikke søvn - vekkes selvhelbredende prosess. Du kan kanskje vil føle at du befinner deg et plas uten tid og rom, hvor du kan føle deg som en del av Universet og samtidig komme dypere inn i deg selv.

Det trengs ingen forkunnskaper og vi har alt nødvendig utstyr i lokalene (ullmatter, pledd, puter etc.) - velkommen som du er og opplev! Kvelden avsluttes med te / snacks for deg som vil.

Det trengs ingen forkunnskaper og vi har alt utsyr (matter, pledd, puter etc.) - velkommen som du er og opplev!

Du blir ledet gjennom kvelden av: MARIA ANDERSEN, gongspiller, gongterapeut og gongyogalærer. Maria utdannet av Mehtab Benton - en av de eldste og mest erfarne gongspillere. Maria er også MediYoga og YinYoga lærer, massasje- og bindevevsterapeut, akupressør, anitstressterapeut.

SPØRSMÅL: Har du aldri vært med på avspenning med gong og har spørsmål - ta gjerne kontakt på mediyoga.oslo@gmail.com

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt