Skip to content

Yinyoga i lunsjen, Oslo Sentrum. Mandager kl 12-13.30, start 7.januar

Yin yoga i lunsjen: Fra stress til indre ro

Adresse: Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo, Dronningens gate 23, 3. etg (like ved Jernbanetorget). Kart og veibeskrivelse.

Kursstart: 7.januar kl 12-13.30
7., 14., 21., 28.januar, 4., 11., 18., 25.februar,  4.,11., 18., 25.mars, 1., 8.april - 14 ganger
Pris 3220,- for 14 ganger a 90 min, inkl. lån av matte/pledd samt mulighet til å ta igjen tapte timer, om nødvendig.
Små grupper fra 6 til 11 deltagere.

Dropin  - 260 kr per gang (225 kr for for uføre o.l.)

Pensjonister, uføre, arbeidsledige, studenter og andre med dårligere økonomi får 15% rabatt på dette kurset
(NB! Om du ønsker rabatt - skriv dette ved påmelding eller faktura utstedes for hele beløpet).

Fortsettelsesrabatt 5% om du deltok på forrige kursrekke.
Rabatter summeres ikke.

Kursholder Maria Andersen, mediyoga lærer og terapeut, yinyoga lærer, gongyoga lærer, massasjeterapeut, akupressør, antistressterapeut.

Påmelding til mediyoga.oslo@gmail.com (evt. tlf. 99 31 34 37 - SMS) Send ditt navn, adresse, fødselsdato og telefonnummer.
Påmelding er bindende. Du får dereter faktura på email som må betales innen forfall.
Les her om våres påmeldingsbetinnelser.

maria_restorativ_yogaDette er en rolig og sakte terapeutisk yogaklasse. I en restorativ yogaklasse du er på dine premisser og gjør øvelser så mye som kroppen din tillater. Vi bruker hjelpemidler som puter, blokker, tepper etc. for at du kan lettere "hvile" inn i stillingene.
Vi holder de fleste stillinger 3-5 min, for å skape flyt i bindevev, dyp muskulatur og ledd/leddbånd. Dette får deg til å gi slipp spenninger og få mer energi.
Ingen forkunnskap er nødvendig. Øvelser tilpasses til hver enkelt.

Anbefales til deg som ønsker å forebygge eller lindre stressrelaterte lidelser, bl. a. indre uro, trøtthet, lav energi, forskjellige rygg- og nakkeplager, spenninger i muskulaturen, dårlig søvn mm.

Yin yoga baseres på den kinesiske filosofien. Du får tips og råd fra kinesisk medisin (akupunkter, kosthold, meridianer mm.). Øvelser er spesielt tilpasset årstiden vi er i - for bedre helse og mer energiflyt.

Sensommer (JORD element): Stabilitet og næring. Jord element står for ro, balanse, stabilitet og evne til medfølelse.  Sensommer er jordens element som gir oss klar tanke, sensommer samler vi næring for bedre helse og velvære gjennom hele året.

Høst (METALL element): Aksept, gi slipp og styrke. Metall element står for aksept, styrke, standhaftighet.  Høsten er metall element som gir klarhet, beslutsomhet, konsentrasjon, samt evne og styrke å akseptere alt som det er, samt gi slip på det gamle og ta imot det som kommer. Ubalanse i Metall element kan sette seg som en luftveissykdom mm.

Adresse i Oslo Sentrum: Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo, Dronningens gate 23 (like ved Karl Johan og Oslo S). Kart og veibeskrivelse.

Våre andre yinyoga kurs i Oslo:

| Yinyoga ved stress: Restorativ, Oslo Sentrum |
| Yinyoga ved stress: Ro og balanse, Oslo Sentrum - mandager|
Yinyoga ved stress: Ro og balanse, Oslo Sentrum - torsdager|
| Yinyoga ved stress: Ro og balanse, Grünerløkka

| Yinyoga ved stress: Ro og balanse, Hellerudtoppen |