Skip to content

Yinyoga kurs ved stress, Oslo sentrum. Torsdager kl 17-18.30, start 29.august

Yin Somatic yoga: Ro og mykhet innenfra

Adresse: Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo, Dronningens gate 23, 3. etg (like ved Jernbanetorget). Kart og veibeskrivelse.

Kursstart: 29.august kl 17-18.30
Kursdatoer: 29.august, 5., 12., 19., 26.september, 3., 10., 27., 24., 31.oktober, 7., 14., 21., 28.november, 5.desember  - 15 ganger
Pris 3500,- for 15 ganger a 90 min, inkl. lån av matte/pledd samt mulighet til å ta igjen tapte timer på parallele kurs, om nødvendig.
Små grupper - maks 11 deltagere.

Det er mulig å bli med og betale for resten av kurset. Send da forespørsel på mediyoga.oslo@gmail.com

Dropin er mulig om det er plass - 260 kr per gang. Spør påforhånd på email.

Passer ikke torsdag eller ønsker du å trene yinyoga 2 ganger per uke? Vi har også yinyoga kurs mandager kl 16.30-18.00 i Oslo Sentrum og  YinYoga mandager kl 12-13.30 i Oslo Sentrum.
Om du melder deg på 2 kurs i samme periode - får du 20% rabatt på den billigste kurs.

Rabatter:
10% rabatt til deg som er i pengesvake gruppe - student, arbeidsledig, ufør etc.
Fortsettelsesrabatt 5% om du var med på høstens kursrekke.
Rabatter summeres ikke.

Kursholder Maria Andersen, mediyoga lærer og terapeut, yinyoga lærer, gongyoga lærer,massasjeterapeut, akupressør, antistressterapeut.

Påmelding til mediyoga.oslo@gmail.com (evt. tlf. 99 31 34 37 - SMS) Send ditt navn, adresse, fødselsdato og telefonnummer.
Påmelding er bindende. Du får dereter faktura på email som må betales innen forfall.
Les her om våres påmeldingsbetinnelser.

yinyoga_maria_kryssfrosk_fb

Dette er en rolig yogaklasse, som gir en god avspenning i en krevende hverdag. I klassene bruker vi myk YogaSomatics tilnærming. Somatics kan oversettes som kroppslig og det som kommer innenfra den fysiske kroppen, og yin - det er den nærende og myke aspekt av oss selv ifølge kinesisk medisin/ filosofi. I disse klasser lærer du å hvile på en nærende måte, og la en myk og intiutiv bevegelse skje  innenfra og på den måte bli bedre  kjent med dine kroppens behov. Avspenning, oppmerksom nærvær, pust og det som kjennes bra her og nå. I noen av stillinger arbeides det over lengre tid for å tøye dyp muskulatur, bindevev og ledd/leddbånd. Målet med kurset at du kan opnå mer fleksibilitet både i kropp og sinn, og for å kunne gi slipp på fysisk og psykisk stress. Det er også lagt til dynamiske overganger fra stilling til stilling. Anbefales ved stressrelaterte lidelser, stive muskler, ledd, søvnløshet mm.

Yinyoga baseres på den kinesiske filosofien. Du får tips og råd fra kinesisk medisin (akupunkter, kosthold, meridianer mm.). Øvelser er spesielt tilpasset årstiden vi er i - for bedre helse og mer energiflyt.

Sensommer (JORD element): Stabilitet og næring. Jord element står for ro, balanse, stabilitet og evne til medfølelse.  Jord element gir oss klar tanke og støtte. På sensommer samler vi næring for bedre helse og velvære gjennom hele året.

Høst (METALL element): Aksept, gi slipp og styrke. Metall element står for aksept, styrke, standhaftighet.  Metall element gir oss klarhet, beslutsomhet, konsentrasjon. Ved å stykre Metall element inne i oss, styrker vi vår evne til å akseptere alt som det er, gi slip på det gamle, evne til å ta imot det som kommer. Ubalanse i Metall element kan sette seg som en luftveisplager, fordøyelsesplager mm.

Vinter (element Vann): Indre ro og refleksjon. Vinter er den mørkeste tiden av året, tiden for å trekke deg inn og reflektere over livet. Vann element står for selvfølelse, stillhet, tillit og flyt i livet. Ubalanse i Vann element kan vises som ømhet / vondt i ryggen, bihulebetennelse, tung følelse i kroppen, trøtthet, stagnasjoner i reproduksjonssystemet mm.
Det er enda roligere og mykere praktis for å ta være på vår energi.

Våre Yinyoga kurs i Oslo:

| YinYoga på Grünerløkka | | YinYoga på Hellerudtoppen |

Andre våre kurs i Oslo Sentrum:

| YinYoga restorativ: Ro og balanse | | YinYoga ved stress: Ro og balanse, mandager | | Medisinsk yoga ved stress, LETT | | Mindfulness og mediyoga | | Mediyoga ved stress: Finn din styrke i roen |