Skip to content

YinYoga kurs

YinYoga kurs Oslo

Vi tilbyr YinYoga kurs ved stress i Oslo Sentrum, på Grünerløkka,  på Oslo østkant - Hellerud Vel (Haugerud / Tveita). Yinyoga er en terapeutisk og rolig form for yoga. Det er lange gode strekk som er bra for stive muskler, bidevev og ledd. kurs har fokus på skape en energiflyt, for at du kan finne tilbake til din idre ro og bli mindre påvirket av stress.

Kursets innhold: Avspenningsøvelser for rygg, hofter, skuldrer, nakke, pusteteknikker og meditasjon, i tillegg får du råd og tips på hvordan kan du ta være på degselv i hverdagen ifølge kinesisk medisin. Du lærer også akupunkter som kan brukes for å forebygge stress og stressrelaterte lidelser, som hodepine, bihulebettennelser mm.
Ingen forkunnskap er nødvendig. Øvelser tilpasses til hver enkelt . For kursbeskrivelser og påmelding se respektive kurs.

OSLO SENTRUM (Dronningens gate 23):
Yin yoga  i lunsjen  -  kl 12.00-13.30, mandager - med Maria |
Yin yoga ved stress: Ro og balanse -  kl 16.30-18.00,  mandager - med Sandra|
Yin yoga ved stress: Ro og balanse -  kl 17.00-18.30, torsdager - med Maria |

HELLERUDTOPPEN (Tveita / Haugerud)
Yin Yoga ved stress: Ro og balanse - 20.00-21.30, tirsdager - med Maria |

GRÜNERLØKKA
Yin yoga ved stress: Ro og balanse - kl 18.30-20.00, onsdager - med Maria |

Kursledere:
Maria Andersen, yinyoga og mediyoga lærer, akupressør TKM, antistressterapeut, massasje- og bindevevsterapeut.
Sandra Rappell - yinyoga og terapeutisk yoga lærer, massasjeterapeut

Meld deg på email: mediyoga.oslo@gmail.com (evt. tlf. 99 31 34 37 - SMS).
Send ditt navn, adresse, fødselsdato og telefonnummer.

Øvelser tilpasset årstiden vi er i:
Vinter (element Vann): Indre ro og refleksjon. Vinter er den mørkeste tiden av året, tiden for å trekke deg inn og reflektere over livet. Vann element står for selvfølelse, stillhet, tillit og flyt i livet. Ubalanse i Vann element kan vises som ømhet / vondt i ryggen, bihulebetennelse, tung følelse i kroppen, trøtthet, stagnasjoner i reproduksjonssystemet mm.
Det er enda roligere og mykere praktis for å ta være på vår energi.

Vår (TRE element): Detox og vekst. Treets energi er vekst, sirkulasjon, kreativitet, generositet, evne til å "ta plass" i livet og kunne bevege deg fremover. Ubalansert Tre element kan vises som stivhet i muskler og ledd, PMS, vårens trøtthet, irritasjon, frustrasjon, nedstemhet, depresjon mm.

Sommer (ILD element): Glede og balanse. Ild element står for harmoni, indre glede, balanse, kjærelighet. Ild gir oss varme og gleden til å oppleve og dele.

Sensommer (JORD element): Stabilitet og næring. Jord element står for ro, balanse, stabilitet og evne til medfølelse.  Jord element gir oss klar tanke og støtte. På sensommer samler vi næring for bedre helse og velvære gjennom hele året.

Høst (METALL element): Aksept, gi slipp og styrke. Metall element står for aksept, styrke, standhaftighet.  Metall element gir oss klarhet, beslutsomhet, konsentrasjon. Ved å stykre Metall element inne i oss, styrker vi vår evne til å akseptere alt som det er, gi slip på det gamle, evne til å ta imot det som kommer. Ubalanse i Metall element kan sette seg som en luftveisplager, fordøyelsesplager mm.

Du kan lese mer om yin yoga her.

yinyoga_fb

Meld deg på email: mediyoga.oslo@gmail.com (evt. tlf. 99 31 34 37 - SMS).
Send ditt navn, adresse, fødselsdato og telefonnummer.