Skip to content

Yin Yoga kurs ved stress, Hellerudtoppen. Tirsdager kl 20-21.30, 17.september

Yin yoga ved stress: Ro og balanse

Adresse: Hellerud Vel, Kringsjå kulturhus, Landeroveien 1. Kart og veibeskrivelse finner du her.

NYTT kursstart: 17.september kl 20-21.30
Datoer: 17., 24.september, 1., 8., 15., 22., 29.oktober, 5., 12., 19.november - 10 ganger
Pris: 2300 kr for 10 ganger inkl.  mulighet til å ta igjen tapte timer, om nødvendig, på alle 90 min klasse i regi av Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo, på Grünerløkka eller Oslo Sentrum.
Pris 2150 kr for 9 ganger, om du borte i høstferie uke 40 (1.oktober).
Det blir mulig med dropin (260 kr per gang), om det blir ledig plass.

Begrenset antall plasser: maks 16 deltakere. Programmer tilpasses deltakere.
Ta med: Egen matte (en tykkere underlag er en fordel), pledd og vannflaske.

Påmedling via deltager.no HER.

Ønsker du faktura, send email til mediyoga.oslo@gmail.comOpens in a new window. Skriv ditt fult navn og postadresse og du får faktura på email.
Påmelding er bindende. Les her om våres påmeldingsbetinnelser.

Vi har på Hellerudtoppen også: MediYoga: Fra stress til indre ro kl 18-19.30

Rabatter:
5% fortsettelses rabatt.
10 % rabatt for studenter, uføre, (mennesker med trang økonomi) etc. - be om faktura på email
Rabatt om du melder deg på 2 kurs i vår regi (20% rabatt på kurs nr.2) - be om faktura
Rabatter summeres ikke.

Kursholder Maria Andersen, mediyoga lærer og terapeut, yinyoga lærer, gongyoga lærer,massasjeterapeut, akupressør, antistressterapeut.

yinyoga_fb

Dette er en rolig yogaklasse. I noen av stillinger arbeides det over lengre tid for å tøye dyp muskulatur, bindevev og ledd/leddbånd. Målet med kurset st du kan opnå mer fleksibilitet både i kropp og sinn, og for å kunne gi slipp på fysisk og psykisk stress. Det er også lagt til dynamiske overganger fra stilling til stilling for å styrke kjernemuskulatur. Øvelser er spesielt tilpasset årstiden vi er i - for bedre helse og mer energiflyt. Kan hjelpe ved stressrelaternte lidelse, stive muskler, ledd, søvnløshet mm.

Målet med kurset st du kan opnå mer fleksibilitet både i kropp og sinn, og for å kunne gi slipp på fysisk og psykisk stress.  Øvelser er spesielt tilpasset årstiden vi er i - for bedre helse og mer energiflyt. Kan hjelpe ved stressrelaternte lidelse, stive muskler, ledd, søvnløshet mm. Øvelser tilpasses!

Yinyoga baseres på den kinesiske filosofien. Du får tips og råd fra kinesisk medisin (akupunkter, kosthold, meridianer mm.). Øvelser er spesielt tilpasset årstiden vi er i - for bedre helse og mer energiflyt.

VANN element (vinter): Visom og flyt. Vinter er den mørkeste tiden av året, tiden for å trekke deg inn og reflektere over livet. Vann element står for selvfølelse, stillhet, tillit og flyt i livet. Ubalanse i Vann element kan vises som ømhet / vondt i ryggen, bihulebetennelse, tung følelse i kroppen, trøtthet, stagnasjoner i forplantningssystemet mm.

Vår (TRE element): Detox og vekst. Treets energi er vekst, sirkulasjon, kreativitet, generositet, evne til å "ta plass" i livet og kunne bevege deg fremover. Ubalansert Tre element kan vises som stivhet i muskler og ledd, PMS, vårens trøtthet, irritasjon, frustrasjon, nedstemhet, depresjon mm.

Sommer (ILD element): Glede og balanse. Ild element står for harmoni, indre glede, balanse, kjærelighet. Ild gir oss varme og gleden til å oppleve og dele.

Påmelding og betaling på nett via tjenesten Deltaker.no. 

Kart og veibeskrivelse for Hellerud Vel, Landeroveien 1:

Våre kurs på Hellerudtoppen:

| Mediyoga: Fra stress til indre ro | | Yinyoga ved stress: Ro og balanse, Hellerudtoppen |

Våre andre yinyoga kurs i Oslo:

| Yinyoga ved stress: Restorativ, Oslo Sentrum | | Yinyoga ved stress: Ro og balanse, Oslo Sentrum | | Yinyoga ved stress: Ro og balanse, Grünerløkka | Yinyoga ved stress: Ro og balanse, Hellerudtoppen |