Skip to content

Yin Yoga kurs ved stress, Hellerudtoppen. Tirsdager kl 20-21.30, 28.januar

Yin yoga ved stress: Ro og balanse

Adresse: Hellerud Vel, Kringsjå kulturhus, Landeroveien 1. Kart og veibeskrivelse finner du her.

NYTT kursstart: 28.januar kl 20-21.30
Datoer: 28.januar, 4., 11., 18., 25.februar, 3., 10., 17., 24., 31.mars - 10 tirsdager
Pris: 2300 kr for 10 ganger inkl.  mulighet til å ta igjen tapte timer, om nødvendig, på alle 90 min klasse i regi av Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo, på Grünerløkka eller Oslo Sentrum.
Pris 2150 kr for 9 ganger, om du borte i høstferie uke 8 (18.februar).
Det blir mulig med dropin (260 kr per gang), om det blir ledig plass.

Rabatter (summeres ikke):
10% rabatt til deg som er i pengesvake gruppe - student, arbeidsledig, ufør etc.
5% fortsettelsesrabatt om du var med på høstens kursrekke.
Om du kvalifiserer for rabatt - send email til mediyoga.oslo@gmail.comOpens in a new windowOpens in a new window for å få en rabatt kode.

Begrenset antall plasser: maks 18 deltakere. Programmet tilpasses deltakere.
Ta med: Egen matte (en tykkere underlag er en fordel), pledd og vannflaske.

Påmelding og betaling gjøres over nett:
Påmelding på alle 10 ganger 
(2300 kr)Her.Opens in a new window
Påmedling på 9 ganger 
(2150 kr), utenom 18.februar (vinterferie)Her.Opens in a new window

Ønsker du faktura, send email til mediyoga.oslo@gmail.comOpens in a new window. Skriv ditt fult navn og postadresse og du får faktura på email. Fakturagebyr 30 kr.

Påmelding er bindende. Les her om våres påmeldingsbetinnelser.

Spørsmål kan du stille på mediyoga.oslo@gmail.comOpens in a new window (evt. tlf. 99 31 34 37 - SMS)

Kursholder Maria Andersen, mediyoga lærer og terapeut, yinyoga lærer, gongyoga lærer,massasjeterapeut, akupressør, antistressterapeut.

Vi har på Hellerudtoppen også: MediYoga: Fra stress til indre ro kl 18-19.30

yinyoga_fb

Dette er en rolig yogaklasse. I noen av stillinger arbeides det over lengre tid for å tøye dyp muskulatur, bindevev og ledd/leddbånd. Målet med kurset st du kan opnå mer fleksibilitet både i kropp og sinn, og for å kunne gi slipp på fysisk og psykisk stress. Det er også lagt til dynamiske overganger fra stilling til stilling for å styrke kjernemuskulatur. Øvelser er spesielt tilpasset årstiden vi er i - for bedre helse og mer energiflyt. Kan hjelpe ved stressrelaternte lidelse, stive muskler, ledd, søvnløshet mm.

Målet med kurset st du kan opnå mer fleksibilitet både i kropp og sinn, og for å kunne gi slipp på fysisk og psykisk stress.  Øvelser er spesielt tilpasset årstiden vi er i - for bedre helse og mer energiflyt. Kan hjelpe ved stressrelaternte lidelse, stive muskler, ledd, søvnløshet mm. Øvelser tilpasses!

Yinyoga baseres på den kinesiske filosofien. Du får tips og råd fra kinesisk medisin (akupunkter, kosthold, meridianer mm.). Øvelser er spesielt tilpasset årstiden vi er i - for bedre helse og mer energiflyt.

VANN element (vinter): Visom og flyt. Vinter er den mørkeste tiden av året, tiden for å trekke deg inn og reflektere over livet. Vann element står for selvfølelse, stillhet, tillit og flyt i livet. Ubalanse i Vann element kan vises som ømhet / vondt i ryggen, bihulebetennelse, tung følelse i kroppen, trøtthet, stagnasjoner i forplantningssystemet mm.

Vår (TRE element): Detox og vekst. Treets energi er vekst, sirkulasjon, kreativitet, generositet, evne til å "ta plass" i livet og kunne bevege deg fremover. Ubalansert Tre element kan vises som stivhet i muskler og ledd, PMS, vårens trøtthet, irritasjon, frustrasjon, nedstemhet, depresjon mm.

Sommer (ILD element): Glede og balanse. Ild element står for harmoni, indre glede, balanse, kjærelighet. Ild gir oss varme og gleden til å oppleve og dele.

Påmelding og betaling på nett via tjenesten Deltaker.no. 

Kart og veibeskrivelse for Hellerud Vel, Landeroveien 1:

Våre kurs på Hellerudtoppen:

| Mediyoga: Fra stress til indre ro | | Yinyoga ved stress: Ro og balanse, Hellerudtoppen |

Våre andre yinyoga kurs i Oslo:

| Yinyoga ved stress: Restorativ, Oslo Sentrum | | Yinyoga ved stress: Ro og balanse, Oslo Sentrum | | Yinyoga ved stress: Ro og balanse, Grünerløkka | Yinyoga ved stress: Ro og balanse, Hellerudtoppen |

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt