Skip to content

Uteyoga pa Tveita

UTE yoga:  Yinyoga, MediYoga - sommer og glede!

Sommer DROPIN klasser for deg som ønsker å teste ut yoga eller bare nyte en velfortjent pustepause i sommerluften. 

TEMA: Sommer og glede! Timen inkluderer øvelser, pusteteknikker og avspenning.  Øvelser er med å forbedre kroppsholdning og myke opp muskulatur. Øverlser tilpasses alle interesserte og ingen forkunnskap er nødvendig.

Sted:  UTE i Tveitenparken, ta tbane til Tveita og tveitenparken er på andre siden av veien til Tveita tbane (gå under broen).

Praktisk: 
Send gjerne på email mediyoga.oslo@gmail.com eller
sms på 99313437 (Maria), om du vil være med.
Om det er mindre enn 4 deltakere, så avlyses arransjementet.
Ta med egen yogamatte, pledd, ha på klær lag på lag.

Pris: 150 kr for 75 min, Ta med venner, kollegaer og bekjente!
Betaling via Vipps 504193 (Medisinsk Yoga Oslo), velg Betal til i vipps appen (finn Sommer Ute yoga i vipps-butikken) (evt kontant ferdig vekslet).

Kursholdere:
Maria Andersen, mediyoga lærer og terapeut, yinyoga lærer, gongyoga lærer, massasjeterapeut, akupressør, antistressterapeut.

Yin yoga  og MediYoga er begge en rolige terapeutisk yogaform og gir derfor en god balanse til en krevende hverdag. Øvelser passer og kan tilpasses både nybegynnere og de mer erfarne.

Yinyoga baseres på den kinesiske filosofien, derfor lærer du noen tips og råd utfr kinesisk medisin (akupunkter, kosthold, meridianer mm.). Øvelser tilpasses også den årstiden vi er i, utfra kinesisk filosofi. I noen av yin yoga stillinger arbeides det over lengre tid for å åpne og tøye bindevev, dyp muskulatur og ledd/leddbånd. Dette får deg til å gi slipp spenninger og få mer energi. Det er også lagt til dynamiske overganger fra stilling til stilling for å styrke kjernemuskulatur.

MediYoga er en rolig meditativ yogaform, utviklet i samarbeid med skolemedisin utfra Kundalini yoga. Fokus på pust, tilstedeværelse og kroppsbevisshet. Passer utmerket å begynne med om du sliter eller ønsker å forebygge stressrelaterte plager.

ILD element (sommer): Glede og harmoni. Ild element står for harmoni, indre glede, harmoni, kjærelighet. Ild gir oss varme og gleden til å oppleve og dele.

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt