Skip to content

Mindfulness kurs

Velkommen til våre mindfulness kurs i Oslo sentrum

Mindfulness er en populær meditasjons form, som består av enkle teknikker egnet for å finne ro og overskudd i en travel hverdag. Forskning viser at metoden kan gi økt livskvalitet og bedre evnen til å takle både psykiske og fysiske utfordringer og plager, ikke minst stress. Du kan oppleve at konsentrasjon, intuisjon og kreativitet bedres. Mindfulness kan fungere som motgift mot selvkritikk og vanskelige tanker. Du kan lese mer om mindfulness her: Mindfulness  

Vi tilbyr kurs der du lærer både mindfulness og mediyoga. Du kan lese mer om mediyoga her: Mediyoga

Er du interessert?

Du er hjertelig velkommen!

Følg linkene under hvis du vil vite mer om kursene:

|Mindfulness og MediYoga: Kurs ved stress onsdager kl.13.00-15.30 x 8. Kursstart Onsdag 05.februar 2020|

|Mindfulness og MediYoga: Kurs ved stress onsdager kl.16.30-19.00 x 8. Kursstart 05.februar 2020|

|Mindfulness og MediYoga: Kurs ved stress tirsdager kl.18.45 -21.15 x 8. Kursstart 11.februar 2020|

Disse kursene er bygget over bygget over samme tema og struktur. Hvis ledig plass er det muligheter for å veksle mellom kursene hvis noen datoer ikke passer.

Det er også mulig å få individuelle opplegg - spesielt tilpasset dine behov og ønsker. Ta kontakt med kurs leder Eva Edwin - mail: eva.edwin@gmail.com for mer informasjon. Det samme hvis du er interessert i dropin eller lurer på noe annet.

Adresse for kursene: Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo, Dronningensgate 23, 3.etg. (Like ved Jernbanetorget og 2 min fra Karl Johan. Lett tilgjengelig med tog, buss, trikk, tbane.) Kart og veibeskrivelse.

Kursene har fokus på stress og stressreduksjon. Mindfulness er hovedfokus, men alle kursene har også enkle mediyoga øvelser, instruert etter mindfulness prinsipp, med fokus på avspenning i rygg / nakke / skuldrer / hofter.

Mindfulness er hovedtema - yoga er endel av mindfulness opplæringen. I hvilken grad yoga er i fokus varierer fra type kurs. De fleste yogaøvelsene er hentet fra MediYoga (medisinsk yoga). Om ikke annet er oppgitt er det ikke nødvendig med noen forkunnskap. Øvelser tilpasses til hver enkelt .

Dette er kreative kurs, ikke fast oppsatt etter MBSR, MBCT m.m. selv om inspirasjon og mange av øvelsene er de samme.

Kurs leder: Eva Edwin, spesial sykepleier og høgskolelektor (høgskolen i sørøst-Norge, timebasis), MediYoga terapeut/lærer, mindfulness instruktør og hypnoterapeut.  2015-02-16-sorte-klær2-myk-bakgrunn-aktuelt-for-redigering-firkant

Du kan skrive til Eva på mail: eva.edwin@gmail.com for påmelding og hvis du lurer på noe angående kursene.

Dette sies om kursene:

"Mindfulness og medisinsk yoga hører sammen som hånd i hanske. Kombinasjonen ga meg en følelse av å være fullt tilstede i yogaøvelsene. Eva er kunnskapsrik og vi jobbet med oppmerksomhet på mange måter. Hun har en feminin tilnærming der press og prestasjon er fraværende - og det var godt for meg. En grundig skriftlig dokumentasjon, med lenkehenvisninger, ble sendt ut etter hver kurskveld. Her er det kunnskap å hente" - Gro.

"Jeg sover og slapper av bedre nå, og kan produsere enda mer bedre artikler takket være dette kurset!"  -  Asaki, japansk journalist, fotograf og mediakoordinator

"Jeg har hatt så mye nytte av dette kurset - skal fortsette å praktisere dette både hjemme og på jobb. Det åpnet sinnet mitt for en ny dimensjon. Jeg har straks min første dag på jobben etter 3 måneders sykemelding. Jeg som ikke trodde jeg skulle komme tilbake dit tror nå at det skal gå helt greit. Eva sin stemme er veldig behagelig, jeg har foreslått for henne å lage en app"  - Sofia, 39 år, sykepleier og småbarnsmor.

"Dette kurset har vært en fin og lærerik prosess for meg og jeg føler jeg har fått et verktøy som jeg ellers ikke hadde til å slappe av og nullstille"  - Gitte Marie Lundh Bjurling - Advokat

For kursbeskrivelser, pris og påmelding se respektive kurs:

Mediyoga og mindfulness: Kurs ved stress - start onsdag 05.02.2020 kl. 13.00 -15.30 - Oslo sentrum 

Mediyoga og mindfulness: Kurs ved stress - start onsdag 05.02.2020 kl. 16.30-19.00 - Oslo sentrum 

Mediyoga og mindfulness: Kurs ved stress - start tirsdag 11.02.2020 kl. 18.45 -21.15 - Oslo sentrum 

Her kan du lese om pågående kurs: Pågående kurs i mindfulness  

Ønsker du informasjon om våre nyeste tilbud?

Legg din email adresse og få informasjon om våre tilbud, eventer, kurs etc.

Alt informasjon om deg holdes konfidensielt