Skip to content

Mindfulness kurs

Velkommen til våre mindfulness kurs i Oslo sentrum

|Mindfulness og MediYoga: Kurs ved stress onsdager kl.16.30-19.00 x 8. Kursstart 24.april 2019|

|Mindfulness og MediYoga: Kurs ved stress tirsdager kl.18.45 -21.15 x 8. Kursstart 30.april 2019|

Dette er to tilsvarende kurs i forhold til tema og struktur. Hvis ledig plass er det muligheter for å veksle mellom kursene hvis noen datoer ikke passer.

Her kan du lese om pågående kurs: Pågående kurs i mindfulness  

Interessert i dropin eller lurer på noe ta kontakt med kursholder. Hun kan du lese mer om her: Eva Edwin 

Adresse: Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo, Dronningensgate 23, 3.etg. (Like ved Jernbanetorget og 2 min fra Karl Johan. Lett tilgjengelig med tog, buss, trikk, tbane.) Kart og veibeskrivelse.

Mindfulness er en populær meditasjons form, som består av enkle teknikker egnet for å finne ro og overskudd i en travel hverdag.

Forskning viser at metoden kan gi økt livskvalitet og bedre evnen til å takle både psykiske og fysiske utfordringer og plager, ikke minst stress. Du kan lese mer om mindfulness her: Mindfulness  

Kursene har fokus på stress og stressreduksjon. Alle kursene har også enkle yogaøvelser, instruert etter mindfulness prinsipp, og med fokus på avspenning i rygg / nakke / skuldrer / hofter.

Om ikke annet er oppgitt er det ikke nødvendig med noen forkunnskap. Øvelser tilpasses til hver enkelt .

Mindfulness er hovedtema - yoga er endel av mindfulness opplæringen. I hvilken grad yoga er i fokus varierer fra type kurs. De fleste yogaøvelsene er hentet fra MediYoga (medisinsk yoga).

Dette er kreative kurs, ikke fast oppsatt etter MBSR, MBCT m.m. selv om inspirasjon og mange av øvelsene er de samme.

Kurs leder: Eva Edwin, spesial sykepleier og høgskolelektor (høgskolen i sørøst-Norge, timebasis), MediYoga terapeut/lærer, mindfulness instruktør og hypnoterapeut.  2015-02-16-sorte-klær2-myk-bakgrunn-aktuelt-for-redigering-firkant

Du kan skrive til Eva på mail: eva.edwin@gmail.com for påmelding og hvis du lurer på noe angående kursene.

Dette sies om kursene:

"Mindfulness og medisinsk yoga hører sammen som hånd i hanske. Kombinasjonen ga meg en følelse av å være fullt tilstede i yogaøvelsene. Eva er kunnskapsrik og vi jobbet med oppmerksomhet på mange måter. Hun har en feminin tilnærming der press og prestasjon er fraværende - og det var godt for meg. En grundig skriftlig dokumentasjon, med lenkehenvisninger, ble sendt ut etter hver kurskveld. Her er det kunnskap å hente" - Gro.

"Jeg sover og slapper av bedre nå, og kan produsere enda mer bedre artikler takket være dette kurset!"  -  Asaki, japansk journalist, fotograf og mediakoordinator

"Jeg har hatt så mye nytte av dette kurset - skal fortsette å praktisere dette både hjemme og på jobb. Det åpnet sinnet mitt for en ny dimensjon. Jeg har straks min første dag på jobben etter 3 måneders sykemelding. Jeg som ikke trodde jeg skulle komme tilbake dit tror nå at det skal gå helt greit. Eva sin stemme er veldig behagelig, jeg har foreslått for henne å lage en app"  - Sofia, 39 år, sykepleier og småbarnsmor.

"Dette kurset har vært en fin og lærerik prosess for meg og jeg føler jeg har fått et verktøy som jeg ellers ikke hadde til å slappe av og nullstille"  - Gitte Marie Lundh Bjurling - Advokat

For kursbeskrivelser, pris og påmelding se respektive kurs:

Mediyoga og mindfulness: Kurs ved stress - start onsdag 24.04.2019 kl. 16.30-19.00 - Oslo sentrum 

Mediyoga og mindfulness: Kurs ved stress - start tirsdag 30.04.2019 kl. 18.45 -21.15 - Oslo sentrum