Skip to content

Anahata Kunstgalleri Oslo

Les om nåværende utstilling | Tidligere utstillinger på galleri Anahata | Kontakt oss |

Anahata kunstgalleri ligger i Oslo sentrum, i lokalene Medisinsk yoga og mindfulness Oslo i Dronningens gate 23. Her ønsker vi å presentere kunst vi mener kan bidra til en positiv energi til rommet i våre lokaler. Som kan vekke det kreative i deg og få deg til å drømme, nyte øyeblikket - og kanskje komme inn i en meditativ tilstand som berører ditt hjerte. Utfra denne visjonen velger vi kunstnere. Her vil både ukjente og kjente kunstnertalenter kunne vise sine bilder og ha salgsutstillinger. I tillegg vil Eva Edwin alltid ha sine yogasmykker utstilt i lokalet. Hun vil ha både egne utstillinger og utstillinger i sammen med andre kunstnere. Det vil også være mulig å avtale visning av smykker enten ved å kontakte Eva eller Maria.

Vi lager også happening med aktiviteter rundt det kreative - som meditasjon over kunst, gong konsert m.m. Medisinsk yoga og mindfulness Oslo ønsker på denne måten å lage et kreativt pusterom - et rom med glede og hjertevarme.

Vi kaller vårt galleri Anahata kunstgalleri Oslo. Anahata er navnet på hjertechakraet som ifølge yogisk perspektiv er et energi senter i kroppen som har med empati og ubetinget kjærlighet å gjøre. I hjertechakraet finnes også alle våre innerste drømmer, intensjoner, vår indre sannhet - det som er riktig for deg akkurat nå. Alle yogapraksis jobber akkurat med dette - å åpne ditt hjerte og balansere ditt hjertechakra - for å kunne leve livet ut din sannhet med kjærlighet.