Workshop, minikurs og arrangement

Workshop, temakurs, arrangementer, helgekurs (enkeltstående timer kveld, helg, dagtid) med fordypning i forskjellige tema innen meditasjon, mindfulness, MediYoga, Yinyoga, yogisk filosofi, kinesisk filosofi, gongavspenning mm.

Alle eventer holdes på Dronningens gate 23 i Oslo Sentrum, med mindre det står en annen adresse.
Følg med også på vår facebook side Medisinsk Yoga og Midnfulness Oslo. Se etter detaljert beskrivelse ved å velge i nedtrekksmeny eller klikke på linken nedenfor:

gong_223745

10.03.2018 lørdag kl 13.00-15.00
Avspenning med gong
Vi starter med myke bevegelser som forberedrer din kropp og sinnet til å ta imot de magiske gongvibrasjonene. Lydhealing som kan føre deg i en meditativ tilstand, der selvhelbrendende prosesser kan starte.
Mer om dette kan du lese her.

LatterGrooveGong-ny_mindre16.03.2018 lørdag kl 16.30-18.30
Lyd og bevegelse for glede!
Bli med å få påfyll av glede og energi samt mulighet å lande inne i deg selv.
Du inviteres til et spesielt event - med Caroline Støyva Eriksen, skuespiller, sangerinne, latteryoga og GROOVE fasilitator og Maria Andersen, yogalærer og gongterapeut
Mer om dette kan du lese her.

iyoga_masassje_yoga23.mars, fredag kl 16.30-18.15
Yoga med massassje – eksklusiv workshop med Stine Henriksen
Stine Henriksen er både yogalærer og massør og på denne workshopen hjelper hun deg til å løse opp spenninger med den unike kombinasjonen av massasje og yoga. Plass til kun 6 deltakere! Mer infomarsjon og påmeldingsinformasjon finner du her.

26.feb., 5., 12., 19., 26.mars, mandager kl 19.00-20.00
benedikte_jalsrudIKYA Meditasjon m/ Benedikte Jåsund, dropin
IKYA meditasjon er en dynamisk og leken form for meditasjon som kan bringe deg rett inn i kjernen. Du trenger ingen forkunnskaper innen meditasjon for å være med, og øvelsene vil bli tilpasset etter gruppen. Mer om dette kan du lese her.

 

------------------------------------------------------------

Tidligere workshop: 

olje_ws3.-4.mars, lørdag-søndag kl 10-18
Helsefremmende naturkosmetikk, lær å lage den selv!
Bli med på en introduksjon til eteriske oljer, vegetabilske oljer, hydrolater og forskjellige emulgatorer og hvordan du kan du bruke dem for å skreddersy helsefremmende produkter til degselv og noen du er glad i! Mer informasjon finner du her.

13.01.2018, lørdag kl 13.00-15.00
Gong  for ditt hjertegong_hjerte

Bli med på yoga, pust, meditasjon og gong. Vi gjør et myk og rolig yogaprogramm med flyt fra stilling til stilling - inspirert både av mediyoga og yinyoga, som hjelper deg å åpne hjerte. Vi gjør en meditasjon for mer balanse og glede i livet. Avsluttes med dypavspenning med lydhealing (gonger mm.)
Mer om dette kan du lese her.

19.12.2016 torsdag kl 16.30-18.30
Liv i balanse 2: YinYoga for vinter - flyt og fleksiblitet med gongavspenning.gong_yinyoga_vinter2000
Hvordan kan du ta være for degselv i den mørkeste og kaldeste tiden? 
På dette kurset har du mulighet til å ta en dyp dykk i din kropp, inn i dine tanker og dypere inn i din Univers. Yinyoga øvelser, meditasjon og en lenger gongavspenning. Mer om dette kan du lese her.

 

maria_gong32

5.12.2017 tirsdag kl 20.00-22.00
NB! Sted: Hellerudtoppen (Landeroveien 1)
YinYoga og lang Gongbad
De myke inkjennede bevegelser og tøyninger kan få deg til å føle deg mer hjemme inne i degselv og de magiske gongvibrasjonene kan føre deg i en dyp meditativ tilstand, der selvhelbrendende prosesser kan starte.
Mer om dette kan du lese her.    

walk5.12.2017 tirsdag kl 17.00-20.00
Gå bedre og lettere med oppmerksom bevegelse
Vil du bevege deg lettere og mer effektivt, mer behagelig og med mindre anstrengelse?
I dette kurset lærer du hvordan du kan gå lettere og bedre, på flatmark, i bakker og trapper. Og også hvordan du kan gå meditativt, og bruke gåturer både til lett mosjon, mindfulness og meditasjon. Les mer her.

marthe_lea_fb_arr11.12.2017 mandag kl 17.00-19.00
Meditativ stund med gong, saksofon, mantrasang mm.
Vi har gleden å invitere deg til en spesiel avspennings stund. Denne dagen har vi en gjest - musikker Marthe Lea. Hun jobber profesjonelt ved å spille bl.an saksofon og andre instrumenter, gong også, samt synger mantra og div. folketoner. Vi tar frem musikkintrumenter og skaper for deg en magisk lydhealing. Mer om dette kan du lese her.

14.12.2017 torsdag kl 16.30-18.30
gong_chakra
Liv i balanse 1: Chakrabalansering - mediyoga, meditasjon og gongavspenning.  Ifølge yogisk perspektiv balanse i livet avhengig av balanse i vår energisytem - chakraer. Du får innblikk i hva chakraene er og hvilke områder i livet ditt og kroppen de berører. Så gjør vi et yogaprogram og meditasjon for å balansere alle våre energihjul (chakraer) og avslutter med en lenger gongavspenning. Mer om dette kan du lese her.

 

pandora_mmaria

20.11.2017 mandag kl 18.30 - 19.45
Pandora Star Meditation light Machine med Gongbad
Pandora Star Light Machine aktiverer pinealkjertelen som produserer serotonin, endorfiner og melatonin. En fantastisk opplevelse i en mørk vintertid. Sammen med gongvibrasjon kan det gi deg en uforglemmelig glad og avspennende opplevelse.
Mer informasjon finner du her.

 

_MG_2674_7

28.10.2017 lørdag kl 16-17.30

Yoga og hormonell balanse med Svetlana Negashova.
Hvordan hormoner fungerer? Kan jeg unngå PMS symptomer? Kan jeg balansere min månedelige syklus og vekke opp min seksuelle energi? Kan jeg finne ro og unngå kronisk stress?
Mer om arrangementet kan du lese her.

sove28.10.2017 lørdag kl 10-15.00
Sov bedre!
Ønsker du sove dypere, lenger og våkne utvilt? 
Denne dagen blir det både forelesning og en spesiell avslappningsteknikk. Dette er kurset for deg som vil sovne lettere og sove dypere, eller ønsker å håndtere stress på en bedre måte og ha mer overskudd i hverdagen. Mer informasjon og påmelding her.

24.09.2017 sødag kl 19-20.30
Yin Yoga - sensommer/høs
NB! Sted: Bærums Verk
YinYoga er en rolig praksis som kan passe for de fleste. På dette klassen gjør vi øvelser som er spesielt tilpasset årstiden vi er i - for å få mer energi flyt i kroppen. Det blir også litt teori og inblikk og tips fra kinesisk medisin (akupunkter etc.) . Anbefales avslutte med gongbad kl 19 samme sted.
Mer informasjon og kjøpe biletter kan du her.

24.09.2017 sødag kl 19-20.30
Gongbad
NB! 
Sted: Bærums Verk
La magiske gongvibrasjonene føre deg i en meditativ tilstand, der selvhelbrendende prosesser kan starte. 5 gonger, 6 syngeboller, sansula, koshiklokker, reinstikk, oceantromme, monntromme m.fl akustiske indtrumenter - en reise med lyd. Anbefales å ta yinyoga klasse samme sted kl 17-18.30 for å forberede kroppen til gongvibrasjoner.
Mer informasjon og kjøpe biletter kan du her.

maria_2xgong

5.05.2017 fredag kl 16.30-18.00 yinyoga_restorativ_gong_fbRestorativ yoga med terapeutisk gong. Finnes det bedre avslutning på en arbeidsuke enn å ligge i en behagelig posisjon som skaper bedre energiflyt i kroppen og samtidig bade i healiende gonglyder? Mer om dette kan du lese her.

1.04.2017 lørdag kl 14.00-16.30 yinyoga_plenn_firkantet
Liv i balanse: YinYoga for vår - detox og vekst, med gongavspenning

Ifølge kinesisk filosofi vår hører til element Tre. Treets energi er vekst, sirkulasjon, kreativitet, generositet, evne til å "ta plass" i livet og kunne bevege deg fremover. Ubalansert Tre element kan vises som stivhet i muskler og ledd, PMS, vårens trøtthet, irritasjon, frustrasjon, nedstemhet, depresjon mm. Yinyoga øvelser, akupunkter for å fremme detox og bedre energiflyt, mht til Tre-elementets ubalanser, meditasjon og en lenger gongavspenning. Mer om leser du her!