Ukentlig avspenning – meditasjon, gong, yoga mm., fredager kl 17, start 7.sept

Ønsker du en deilig avslutning på arbeidsuken, en stille kropp og et sinn i hvilemodus? Bli med på våre ukentlige fredagsavspenninger.

Fredagsklassene holdes av Maria Andersen og Vivian Alexandra Knutsen. Begge er erfarne kursholdere innen meditasjon og avspenning. Målet med klassene er at du får mulighet til å slappe av, lade opp batteriene, komme i "aktiv hvile"-modus for å kunne gi slipp på det som holder deg tilbake, forbedre energiflyten og starte / støtte din selvhelende prosess. Det blir forskjellige program hver uke. Programmet skrives for førstkommende måned (med forbehold om endringer), og oppdateres underveis. Ingen forkunnskap er nødvendig. Øvelser tilpasses.

iStock_000036860536Large

Tid: Hver fredag Kl 17.00-18.15

Datoer (totalt 15 ganger):
7.september: Restorativ yoga med gongavspenning med Maria. Kjøp billlett her
14.september: Pust, oppmerksom bevegelse og avspenning med Vivian Alexandra. Kjøp billett her.

21.september: Yoga Somatics med gongavspenning med Maria
28.september: Meditasjon, qigong og avspenning, med Vivian Alexandra
5.oktober: Restorativ yoga med gongavspenning med Maria
12.oktober: Øyeblikket, det våkne nærværet og avspenningmed Vivian Alexandra
19.oktober:  Yoga Nidra med gongavspenning, med Maria
26.oktober: Meditasjon og avspenning med eteriske oljermed Vivian Alexandra
2., 9., 16., 23., 30.november
7., 14.desember

Pris:
Per gang: 300 kr, kjøper du via linken ved siden av eventet
Klippekort 10 ganger: 2500 kr - be om faktura på email mediyoga.oslo@gmail.com (send ditt navn og postadresse)

Påmedling:  Du melder deg på mediyoga.oslo@gmail.com eller sms til 99 31 34 37 (Maria). Du sikrer deg plass ved å betale kursavgift.

Kursholdere:

rosmarinVivian Alexandra Knutsen har utdanning i selvutvikling og veiledning i livsprosesser fra ILIANA akademiet. Hun har videreutdanning i oppmerksomt nærvær fra høgskolen i Gjøvik, har undervist Mindfulness for unge voksne på Hadeland folkehøgskole, og også undervist ved Vangseter behandlingsklinikk.  Mer om Vivian Alexandra kan du lese her.

-----------------------

yoga_mhMaria Andersen:
Mediyoga, YinYoga og Restorativ Yoga lærer, gongmester og gongterapeut, veileder og antistressterapeut.  Mer om Maria kan du lese her.

-------------------------

taji_1Avspenningsklasser med Vivian Alexandra:

  • Pust, oppmerksom bevegelse og avspenning: Med pusten som inngangsport til meditasjon og avspenning tømmer vi sinnet og gir slipp på dagen gjennom et aktivt fokus på å gi slipp. Rolige og vennlige oppmerksomme bevegelser kan åpne flyten i ryggsøylen og ellers i kroppen. Til slutt lander vi mykt inn i helgen med en ledet liggende avspenning av kroppen.
  • Meditasjon, qigong og avspenning: En ledet meditasjon for å samle sinnet og la pusten fylle kroppen, og slik roe nervesystemet. Qigongbevegelser som kan gi flyt og åpne pusten. Til slutt lander vi mykt inn i helgen med en ledet liggende avspenning av kroppen
  • Øyeblikket, det våkne nærværet og avspenning: En ledet sittende meditasjon hvor vi lar oss lande i «NU’et». Gjennom pust og det kreative sinnet, puster vi ut stresset, åpner sansene og tilstedeværelsen, og lar oss hvile våkent, oppmerksomt og nærværende i øyeblikket. Vi avslutter med en liggende guidet avspenning av kroppen. -Viviann Alexandra.
  • Gull, røkelse og myrra; stillhet og avspenning med hellige eteriske oljer: Ved hjelp av tre «hellige eteriske oljer», som har blitt brukt til meditasjon og ritualer i århundrer, åpner vi pusten, beveger oss oppmerksomt, sentrerer fokuset og avspenner kroppen. Guidet.

-------------------------

DSC_0049Avspenningensklasser med Maria Andersen:

  • Avspenninng med gong og andre instrumenter - helende gongvibarsjoner oppleves som om du "bader i lyd" slik at det vibrere i hele rkoopen. På den måten starter selvhelbrendende prosess.
  • Restorativ yoga med gong - yogaposisjoner som holdes lenger 5-10 min, med støtte av bolstere, puter etc, mens du kan hvile inn i gongvibrasjoner.
  • Yoga Somatics - intuitiv og eksperimental yogapraksis, hvor du kan la bevegelsen komme innenfra og ut. Avspenning, oppmerksom nærvær, pust og det som kjennes bra her og nå.
  • Mer detaljert informasjon blir annonsert før neste dato.